keskiviikkona, toukokuuta 04, 2011

vielä yksi kuva...


 
(Photo via internet)

... näistä ihastelemistani Ikean Skyn-astioista.
Kuva tuli vastaani jossain blogissa ja toi lisää valinnanvarmuutta.
Tahtoo myös tuollaisen (tai ainakin melkein tuollaisen) lautaspinon :)
Ja onhan mulla jo varsin hyvä alku, kuten täältä (klik) näkyy... ;)

Tätä äitiä jännittää! Illalla ensimmäinen koulun  vanhempainilta  missä 
tapaamme tyttöjen tulevat opettajat ja kuulemme ketkä kaikki kaverit ovat 
päässeet samalla luokalle (kouluun tulossa siis kaksi ekaa luokkaa). 
Meidän tytöt menevät keskenään samalle luokalle, toivomuksena meillä 
kuitenkin on, että olisivat eri pienryhmissä aina kun moinen on mahdollista.

Perjantaina eskarissa  äitienpäiväkahvitus... ensi viikolla kevätjuhla ja
tulevien ekaluokkalaisten koulutielle siunaaminen... sitä ennen tanssikoulun
kevätjuhlanäytös ja olikos vielä jotain... ainiin äitienpäivä
... arvannette kenellä on kyyneleet silmissä miltei koko ajan.


18 kommenttia:

 1. Muistan vuosi sitten istuneeni kyyneleet valuen kirkossa samaisessa tilaisuudessa. Aika ainutlaatuinen hetki.

  VastaaPoista
 2. Ihana pino lautasia :)

  Mulla oli myös kyyneleet silmissä ensimmäisen lapsen kanssa, toinen meni "siinä sivussa". Katsotaan, kun on taas ollut pitkä tauko, miten ensi vuonna. Toisaalta neidin eskari on samassa koulussa eli rakennus ei muutu.

  Nenäliinoja vaan tarpeeksi mukaan, luulen että et ole ainoa kyynehtelijä ;)

  VastaaPoista
 3. Oi muistan NIIN hyvin tunteet kun pikkunen lähti koulutielle...tänäkevään kyynelehditään taas kun samainen pikkunen (päälle 180 senttinen koltiainen) päättää peruskoulutaipaleensa! ...vaikka eipä meitä aikuisia enää päästetä paikanpäälle tapahtumaa todistamaan... :)

  Tuo lautaspino näyttää kieltämättä kyllä niin herkulliselta, että pitääkö tässä itekin kävästä Ikeassa... ;)

  -A-

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat lautaset! Ikean lautasia 365+ lautasia löytyykin montaa kokoa meiltä. Niistä pidän myös. Jos olis kaappi tilaa enemmän niin ehdottomasti hakisin noita myös!

  Niina

  VastaaPoista
 5. Hei! Ihana kuva noista lautasista! Blogisi on todella kaunis, ei voi muuta sanoa. Mukavaa päivää!

  -Lisa

  VastaaPoista
 6. Teille on tulossa ihana äitienpäivä. Lautaspinot näyttävät tosi kivoilta. Mä voisin ottaa nuo puskat ikkunat takaa meille heti. :)
  Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 7. Jopas sitä on äiti-ihmiselle muutamalle viikolle tehty kyynelkanaville melkoiset avaukset!

  VastaaPoista
 8. No jopas on sattunut herkistäviä juttuja samaan syssyyn! Muistan hyvin viime vuotiset eskarin päättäjäiset, kouluun tutustumiset ja kouluun siunaamiset, kyllä oli rankkaa - piilouduin kameran taa herkistelemään ;)

  VastaaPoista
 9. Meil on vanhempainilta ensi viikolla. Me toivottiin lapset samalle luokalle, saa nähdä, miten ovat sijoittaneet. Kouluun siunaaminen ja kevätjuhla on vasta loppukuusta. Mulla tuli tippa linssiin jo, kun saatiin tiedot noista jutuista lapulla.. =) Vastahan meillä oli vauvat!
  Varaahan tarpeeks nenäliinoja! ;-)

  VastaaPoista
 10. Tunteikkaita päiviä sulla tiedossa :) Mutta herkistävyydessään niin ihania ja muistiinpainuvia.
  Mun piti oikeastaan kiittää sua, kun en muista olenko kiittänyt, miten kiva kun päivität blogiasi niin tiuhaan. On aina päivän piristys vilkaista tätä blogia:)
  Lasten kevätnäytökset ja juhlat saa kyyneleet silmiin, vaikka kyseessä olisikin "bonuslasten" näytösten seuraaminen... voin vaan kuvitella mitä se on, kun kyseessä on oma lapsi...

  VastaaPoista
 11. NINA - meillä tuo tilaisuus on eskarissa. Mutta samat ne on kyyneleet sielläkin :´)

  MIA - meillä sama, eskari ja päikky ovat koulun kanssa samassa rakennuksessa joten sinänsä paikka on jo tytöillekin tuttu. Mikä on hyvä juttu. Hieno runo :)

  ANU - voi, teillä asustaa jo tuollaisia pitkiä koltiaisia :) Ja juu, Ikeaan vaan!

  NIINA - minäkin olen joskus katsellut noita mainitsemiasi astioita.. ne kelpuuttaisin myös.

  LISA - voi kiitos kauniista sanoistasi! :)

  TUIRE - ei käy, mä varasin noi puskatkin jo meille ;)) näyttävät sen verran ihanilta nekin...!

  TICKLER - no niinpä! Mä tosin olen pillittänyt viimeisen kuukauden aikana muutenkin jo ihan hirveästi... mutta kyyneleet ovat (onneksi!) ehtymätön luonnonvara. Ainakin minulla :)

  TERHI - mä myös nykyään piiloudun kameran taakse. Mikä on toisaalta hyvä niin en ihan niiiiin valtoimenaan kyynelehti, toisaalta huono kun välillä keskittyy liikaakin kuvaamiseen.

  JAANA - meillä tytöt menevät tosiaan samalle luokalla, ja näköjään samalle luokalle on tulossa myös toiset kaksoset. Aika hauskaa :) Ei tunneta heitä ollenkaan etukäteen. Ja nimenomaan, en voi tajuta miten meidän tuplapulmat menee jo kouluun?! Justhan mekin vasta tutustuttiin!!

  LEENA - ole hyvä vaan :) ja kiitos kiitoksista! Mulla tuntuu nyt olevan joka päivälle tännekin joku juttu. Ei mitään ihmeellistä, ei päivän asuja, ei remonttiuutisia. Mutta kuva sieltä, toinen täältä.. :)

  VastaaPoista
 12. Tsemiä Marja, kerrohan kaikesta miten menee! Kuvia myös esille :-)


  Kiks

  VastaaPoista
 13. Kun tuota päivien ohjelmalistaa lukee ni kyllä on tulossa sulla kyynelten täyteistä aikaa! Mulla kyyneleet silmissä jo nyt lasten kevätjuhlissa, puhumattakaa sitte ku puhutaan kouluun siirtymisestä. Ja asiaa ei näytä helpottavan yhtään se, että työkseni saan seurata näitä tapahtumia joka syksy joka kevät. Sitä kun katsoo niitä pieniä pellavapäitä ja heidän herkistyneitä vanhempia ni väkisin tulee itelläki tippa linssiin!
  Tuo eri ryhmissä oleminen voi olla hyvä juttu käytännössä! Kokemuksesta olen huomannut, että saavat enempi huomiota yksilöinä (eikä aina vain sinä toisena kaksosista) jos välillä saavat olla ilman sisarusta ja usein ujompi uskaltaa olla enempi "esillä" kun ei oo se rohkeampi rinnalla.

  VastaaPoista
 14. Heh, mä olin nyt illalla kyynelehtimässä hoitolasten äitienpäiväjuhlassa. Voi viude, ei kai monikaan huomannut... ;)

  ihana tunnelma tässä kuvassa!

  VastaaPoista
 15. Onpas teillä kivasti järjestetty eka vanhempainilta jo ennen koulujen alkua. Täällä meilläpäin on aina vanhempainillat vasta syksyllä jo koulujen alettua.

  VastaaPoista
 16. Kauniit lautaset! Nyt kuulostaa kyllä niin tunteelliselta viikolta, että pakko laittaa tosi kestävät mascarat:)

  VastaaPoista
 17. Hmm, lautaset muistuttaa aika paljon V&B:n Flow-sarjaa, joka siis meillä on :) Kauniit. Ja onhan se iso juttu, koulutaipaleen alku. Itselle vaikeinta ollut se että lapsi on monta tuntia päivässä pois "minun valvonnasta" ja alttiina kaikkien muiden vaikutuksien piirissä :)

  VastaaPoista
 18. miten aika voi kulua näin nopeesti että tytöt lähtee jo kouluun??? siitä se sitten alkaa; ihan erilainen vaihe, jännää ja haikeaa ja täynnä uusia haasteita. toivottavasti opettaja on hyvä, siitä riippuu niin paljon =)

  niin ja todella kivan oloiset lautasen; harkitsisin itsellenikin jos olisi tilaa tai tarvetta moisille. aurinkoiset kevätterveiset täältä, viimeistä kuukautta viedään!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)