sunnuntaina, toukokuuta 01, 2011

raikas vappusää...Mennessä vielä  paistoi  pilvien lomasta...
... tyrskyssä jo tuuli ja tuiversi.... onneksi tuli lumena eikä vetenä!

Ja onneksi oltiin puettu monta kerrosta päälle. 

Tai kaikki muut pukivat paitsi minä... joka unohdin hanskat
kotiin... ja ballerinat jalkoihin ;) Hyvä kun kuvata tarkeni...

Vaan oli mullakin enemmän päällä kuin yhdellä pikkupojalla, 
joka tuli vastaan t-paidassa ja shortseissa...
Huvittelukausi virallisesti avattu, seuraavia tyrskyjä odotellessa...

Sitä ennen  paluu tavalliseen arkeen, huoh. 
Onneksi kesä on jo kulman takana!
Toivottavasti, vaikkei tänään ihan siltä olekaan tuntunut ;)


9 kommenttia:

 1. Nauti ja hytise mukana vielä kun voit! Oikeesti aika menee niiin nopeasti ja lapset kasvavat (snif) liian lujaa. Meillä ei viime kesänä käyty kertaakaan Särkänniemessä ja nyt oli eka "pakkopyhä", kun poikaset oli omissa "rienoissaan".

  Olen addiktoitunut blosiisi! Kirjoitat kivasti ja kuvat on niin ihania ja sävyttelet (?) niitä hauskasti. Teinipoikien äitinä kaikki vaaenpunainen tyttöhömppä on aikas mageeta vaihtelua ;))

  Hyvää alkavaa arkea ja toivottavasti ei saada takatalvea!

  VastaaPoista
 2. Perinteinen vappusää.
  Omistatko sinä tuon tupsun?

  VastaaPoista
 3. Ihania vappukuvia!!
  harmi vain, että sää on ollut teillä kylmä:(

  Ehkä se tästä alkaa lämpeämään :)

  VastaaPoista
 4. MAIJA - totta, aika kiitää... kohta meidänkin neidit lähtevät Särkkään ihan keskenään, veikkaan. Ja kiva kuulla, että olet addiktoitunut :)) Minäkin olen addiktoitunut blogimaailmaan ja valokuvaamiseen, tämä touhu vaan vie mukanaan! Sinne myös leppoisaa arkea kaikkien juhlapyhien jälkeen! Mulle kyllä kelpais nelipäiväiset työviikot ihan pysyvästi...!

  AMALIA - indeed, peruskeli :D Mies omistaa tupsun, minä ihan vaan lakin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana päivä teillä!Aika hyytävä keli ollut kyllä vissin joka puolella!

  VastaaPoista
 6. Oi toivottavsti et vilustunut!

  Meilläkin oli aika simppeli vappu, ei siis mitään noinkaan hienoa. Mutta kaipa se elämä on tarkoitettu tälläiseksi, juhlikoot sitten muut munkin puolesta! :)

  VastaaPoista
 7. Oma suosikkini on tuo tyrsky, se on ihan paras laite särkässä. Kohta se on sinullakin ekaluokkalaisen äitinä mahdollista tuo nelipäiväisyys siis. Itse sitä koetan soveltaa nyt ekaluokkalaisen kanssa, mutta huonolla menestyksellä. Sairaalamaailmaan työpäivien lyhentäminen sopii huonosti. Muksaa viikkoa.

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Katson blogisi säännöllisesti ja olet minun esikuvani mitä tulee kuvaamiseen, kuvien käsittelyyn, bloggerin käyttämiseen, asetteluun yms´. :) Omaa blogia päivittäessäni on sinun blogisi avattuna myös esille ja katson kuinka asiat tehdään tyylikkäästi! Joten kiitos blogisi visuaalisesta ilmeestä. Bannerista pidän erityisesti :) Ja hyvää kevättä toivottelee Lissun ihminen

  VastaaPoista
 9. TERHI - mä en ole itse vieläkään käynyt tyrskyssä mutta siihen laitteeseen haluan kyllä! Mun suosikki on tornado :D Samaa olen miettinyt, että alkaisinkin tehdä lyhyempää päivää tms. kun tytöt aloittavat koulun.. en osaa päättää.

  LISSU - hih, kiitos kauniista sanoistasi! Kiva kuulla, että jonkun mielestä blogini on tuota kaikkea! Itse kun omaansa ei vaan osaa pitää minään, eikä näe muiden silmin.. mä haluaisin tämän olevan paaaaljon tyylikkäämpi ja yksinkertaisempi. Nyt lähden vastavierailulle :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)