torstaina, toukokuuta 19, 2011

pellavaa...



Tänään ei niin mitään asiaa :)
 
Ihan vaan (eilisen)  päivän asua... eilisten inspiskuvien innoittamana
kaivelin esille pinkin huivini - miten olikaan unohtanut moisen kaappiin?!
Mitä tuumitte tuosta pellavaisesta jakusta? Löysin sen taannoin KappAhlista.
Olen ihaillut esim. Kalastajan vaimon ihanaa Odd Mollyn(?) jakkua (klik)
 ja tästä tuli hieman se mieleen. En vaan ole varma onko tuo ihan minua...
mutta ainakin toi mukavan kesäisen fiiliksen. 


Edit . enää en ihmettele tyttäreni jalkojen asentoa aiemmassa postauksessa ;D
Edit osa 2. dagens: jakku KappAhl, tunika ja housut H&M, huivi ikivanha

Tunikavinkistä kiitos Terhille - täähän on tosi kiva :)

Tänään pitikin sitten taas kaivella lämpimämpää päälle... 
kylläpä ulkona onkin tosi harmaata ja sateista. Plääh.

viikonlopulle lupailtua 
  kauniimpaa keliä odotellen,

23 kommenttia:

  1. Ihana tunika ja koko asu!! Saanko udella tunikan ostopaikkaa? :)

    VastaaPoista
  2. HEIDI - toki saa udella :) Unohdin mainita. Eli H&M:lta kuinka ollakaan moinen löytyy :) Myös ainakin pinkkinä.

    VastaaPoista
  3. Oooooo, asu on ihana!! Ja tunika aivan loistava ;) Hitsi, mun on pakko juosta katsomaan moista. Sit vaan pinkki huivi kaulaan, niin voidaan tekstiilikaksosina mennä jonnekin :D Eli pidä ihmeessä tuo jakku, pukee sua oikein hyvin!

    VastaaPoista
  4. TERHI - mä niiiin näen meidät kulkemassa tekstiilikaksosina :) Isosisko ja pikkusisko :)) Tänään bongasin saman jakun myös tummansinisenä ja valkoisena... pitäiskö kokeilla tummansinistäkin? Siitähän väristä me just juteltiin Hesassa :)

    LPP - kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana asu ja tuo pinkki huivi oih!!!!

    VastaaPoista
  6. Huivi on söpö, kuin myös koko asu! Vaikka sinun päällä näyttää kaikki hyvältä!

    Tsemppiä muuten maratonille, oot kyllä supernainen! Itse juoksen elämäni toisen ½-maratonin tulevana lauantaina. Nyt ainakin tuntuu, etten koskaan voisi juosta täyttä. Oon aivan puhki sen 21 km:n jälkeenkin.

    Oisi kiva lueskella sinun valmistautumisesta maratonille. Kuinka tankkaat jne...

    -vakkari

    VastaaPoista
  7. Asukokonaisuus on raikas, sua kyllä pukee toi kylmä pinkki! Näköjään ihan sun väri. Jakku on kaunis, mä vähän kiinnostuin siitä tummansinisestä :)

    VastaaPoista
  8. Näyttää todella hyvältä sekä jakku että huivi. Kieltämättä jakku tuo mieleen Odd Mollyn jakut:)Hyvä idis pistää kevyt pitkä tunika jakun alle.

    VastaaPoista
  9. mooi!

    mun mielestä toi asu sopii sulle tosi hyvin!! Ja toi tunika on muuten tosi kiva... Pitäsköhän käydä hakemassa ittellekkin moinen...

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva asu! Ja olet kyllä tosi upeassa kunnossa, vau!

    VastaaPoista
  11. Hei, ihan loistava!! Tiedätkö, kävin sovittelemassa IHAN samaa KappAhlissa eilen. Vielä jäi sinne, mutta tuota kuvaa katsoessani... täytyy varmaan käydä hakemassa. Oltais niin samikset :D
    Sulla on Marja niin hyvä maku!! Tunika kelpais mulle myös. Ja kun kehukehu linjalla ollaan (aiheesta), niin jatkan, että pinkki huivi saa mut sille fiilikselle, että meen kokeilemaan jotain pinkkiä :)
    Tää siis tykkää!

    VastaaPoista
  12. Ihana toi jakku ja huivi sopii siihen tosi hyvin!

    VastaaPoista
  13. Ihana asu! Tuo huivi on kyllä ihan pisteenä iin pällä! Tahtoo myös =)

    -Elina-

    VastaaPoista
  14. Ihana jakku ja huivi on ihan piste i:n päälle! Tosi kaunis kokonaisuus. (miksi en itse ikinä löydä Kappahlista mitään kun muut tuntuu tekevän löytöjä sieltä).

    VastaaPoista
  15. I Heart Pellava!!! :-D
    Pellava on ihan number 1 kesämateriaali, harmi ettei sitä oikein voi käyttää businesstapaamisissa kun aina näyttää siltä kuin olisi nukkunut autossa vaatteet päällä! :-D

    Ihana dagens jälleen!

    VastaaPoista
  16. Toi jakku on niiiin ihana, mulla on samanlainen ja olen ihan rakastunut siihen. Sopii hyvin farkkujenkin ja vaikka minkä muun kanssa.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Ihanan raikas, pinkki on piste i:n päälle. Tykkään myös tuosta yhdistelmästä pidempi tunika ja jotain lyhyttä päällä:))i love it.
    Päivän asut on kivoja, enemmän sais olla:)
    Sonja

    VastaaPoista
  18. Ihana asu! Ja tosi kiva tuo jakkua ja pinkistä huivista tykkään myös. :)

    Kyllä sulla on ihan juoksijan jalat. :D

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  19. ANNE - kiitos! Tuo huivi on monta vuotta vanha.. säännöllisesti sen aina keväisin kaivan esiin.. käytän pari kertaa ja unohdan jälleen kaappiin :)

    VAKKARI - hurjasti tsemppiä puolikkaaseen!! Sekin on jo hurja urakka, tiedän... muistan kuinka vuosi sitten maratonilla mietin 21 km kohdalla että vielä puolet jäljellä... ja niiden kilometrilukemien jälkeen aloin hahmottaa mitä mieheni oli tarkoittanut sanoessaan, että maratoni alkaa vasta 20 km jälkeen. Silloin alkaa nimittäin se hullun hommaa -osuus :) Voin toki kirjoitella valmistautumisesta maratonille mutta just se puoli on mulla aivan hunningolla =/ Piti niin panostaa siihen, opiskella aihetta. Ja huoh, en jotenkin ole saanut aikaiseksi, enkä ehtinyt. Ja sekös mua harmittaakin.

    VastaaPoista
  20. TANJA - kiitos :) Pinkki on kyllä aina ollut mun väri. Siis varmaan se ainoa väri kaiken mustan ja valkoisen ohella :) Se tummansininen jakku on aika kivan sävyinen... ei kauhean tumma. Sovittelin sitä tänään ja hitsit, se olisi kanssa niin kiva. Terkkuja! Josko tänä iltana saisin mailattuakin sulle...

    CHAMPAGNE - kiitos! Tuo jakku on sen verran lyhyen mallinen, että mun oli pakko laittaa alle pitkä tunika - ettei leveä takamukseni näkyisi.

    LATTENAINEN - hae ihmeessä :) Mä yritin tänään tsekata samaa pinkkinä... oli tasan kaksi kappaletta kokoa 46 jäljellä =/

    SELMA - kiitti! Tosin mä olen kaikkea muuta kuin hyvässä kunnossa =/ Olen onnistunut lihomaankin viimeisen kuukauden aikana muutaman kilon (damn damn damn) vaikka piti pahus keventyä REILUSTI ennen maratonia. Aina ei vaan voi voittaa.. tänä keväänä en vaan ole jaksanut laihduttaa.

    RILLA - mitäs me tekstiilikaksoset :D Siis mä oikeastaan näen tuon jakun sun päällä enemmän kuin mun päällä... olis sulla varmasti TÄYDELLINEN. Ja hei, toihan sopii sen ihanan Malene B:n huivinkin kanssa aivan sairaan hyvin?! Ja pinkki huivi, se sunkin pitää hankkia :)

    VastaaPoista
  21. JONNA - kiitos sullekin kehuista :)

    ELINA - sulle myös! Tuo jakku näyttää kivalta myös mustan tai valkoisen huivin kanssa. Tai ilman huivia :D

    HANNA - en mäkään joskus aiemmin löytänyt KappAhlista mitään. Paitsi tytöille silloin tällöin jotakin kivaa. Nykyään (onko syynä ikä vai mikä lienee?) löydän useammin. Tosin vielä useammin Lindexiltä...

    JASSU - kiitos kiitos. I heart pellava myös :) Vaikka olisikin autossa nukutun näköistä :D Mutta totta, ei ihan kaikkein siistein asiakastapaamisiin tms. Terkkuja sinne jonnekin!! En enää pysy kärryillä missä oot milloinkin kouluttautumassa :)

    JOHANNA - no eikös olekin! Onko sulla saman värisenä? Farkkujen kanssa taatusti niinikään tosi kiva ja raikas yhdistelmä!

    SONJA - kiitti! Laittaisin päivän asuja tosi mielelläni jos jaksaisin niitä kuvata ja jos olisin kuvauskelpoinen.. eli 10 vuotta nuorempi ja 5 kiloa kevyempi. Nyt tuntuu ettei oikein kehtaa noita laitella.. :)

    VILLA KAARNAKALLION EMÄNTÄ - thanks! Jaa mulla juoksijan jalat :D Mulla on itseasiassa hirveän isot reisilihakset, perintökalleus... ei siis mun mielestä ollenkaan juoksijan jalat..

    Kivaa viikonloppua itse kullekin!!

    VastaaPoista
  22. Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailulla. Kauniita kuvia sinulla täällä. Tämä asukuva miellyttää erityisesti. Värit on tosi kauniit! Harmi, että huivi on vanha (jos näin voi sanoa). Olisin kyllä käynyt ostamassa itselleni samanlaisen hetimiten.

    Mukavaa alkavaa kesää sinulle. Poikkean varmasti blogissasi toistenkin.

    Kielo

    VastaaPoista
  23. KIELO - moikka, kiva kun eksyit tänne! Ja kiitokset kauniista sanoistasi :) Poikkea ihmeessä toistekin!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)