tiistaina, toukokuuta 24, 2011

kesähepeniä...



... tyttärille

Tosin osa hankittu jo aikapäiviä sitten mutta jäänyt esittelemättä :)
Olen tänäkin keväänä löytänyt tytöille tosi kivoja juttuja H&M:lta,
kesäisiä mekkoja vaikka kuinka monta... shortseja... toppeja...

  
Mutta miltei parhaat löydöt tänä keväänä olen tainnut tehdä Prismasta.
Aiemmassakin postauksessa (klik) vilahtaneet tennarit kavereineen,
ja joku aika sitten oheisten kuvien valkopinkkimustan hameen
Itseasiassa Nelli bongasi hameen ihan itse - ja kerrankin oltiin samaa
mieltä, pakko saada :) Ihanan raikas ja passaa hyvin niin pinkkiin,
mustaan kuin valkoiseenkin yhdistettynä. Meidän lempparikesähame.
Ja varmasti käytössä myös ensi talvena. 

 Kävin nimittäin ostamassa kanttispäiviltä isommankin koon ;)



Olin taannoin myös tosi iloinen löytäessäni kapeampia Crocseja. Alunperinhän
löysin muutamat karvavuorelliset kapeammat Crocsit (klik) outletista Nycistä.
Ovat olleet tytöillä eskarikäytössä koko talven, miltei tähän saakka. Kunpa tuota
mallia löytyisi lisää ensi talveksikin! Kesäisempään käyttöön ostin kuitenkin 
tällaiset Crocsit - sekä mun että tyttöjen mielestä ihanat :) ja kerrankin tosiaan
Crocsit mitkä sopivat myös kapeajalkaiselle Nellille. Pepille olin bongaavinani
samaa kuosia myös leveämmässä mallissa...


Mitäs vielä... ainiin ne H&M:n kesähepenet... alla.
Tuo keskimmäinen mekkohan pääsikin jo kevätjuhlakäyttöön (klik).
Ja muut pääsevät käyttöön viimeistään lähestyvällä Kreikan reissulla.




Että tällainen turhuuspostaus tällä kerralla ;)



lämpimämpiä kesäpäiviä odotellessa...

18 kommenttia:

  1. Tosi kauniita löytöjä!! Ei vaan meidän Prismassa:(
    Jotain tuon tapasia kenkiä olen etsiskellyt Emiliallekkin. Mekko on muuten tosi kaunis!!

    VastaaPoista
  2. Kaikki niiin söpöjä, kuten käyttäjänsäkin :) Tää haluis myös tyttärelle tuollaiset Crocsit. Täällä on tänään taas lämpimän aurinkoinen päivä!

    VastaaPoista
  3. MIA - itseasiassa minäkään en bongannut tuota hametta meidän toisessa Prismassa ollenkaan, toisessa vaan oli... ja nuo Nellin jalassakin kuvassa olevat tennarit on btw tosi kivat! Ei kuulemma paina, ei hierrä, ei purista. Ei hiertänyt kukkaroakaan, hinta muistaakseni 14,95 € :) Toiset yläkuvan tennarit hieman hintavammat, Prismasta siis nekin.

    TERHI - mä en olekaan muistanut kurkata olisko meidän Stockalla noita Crocseja oikeassa koossa. Pitää katsoa huomenna kun liikun kaupungilla vaihteeksi :) Täälläkin paistaa mutta on tuollaista yläpilveä ja kohtalaisen kova tuuli.

    VastaaPoista
  4. No ompa tosiaan kaunis hame (ja kaikki muutkin), pitäis muistaa poiketa vaateosastollakin kun käy kaupassa tai siis oikeasti ei, koska mitään uutta ei tarvita ;)
    Oi teidän reissu lähenee, tosiaankin kesä tai ainakin kesäkuu on ihan just täällä!

    VastaaPoista
  5. Ihania jutskuja! Mä katoin tuota samaan hametta Prismassa (ihme ;),mutta en vielä ostanut. Huomasin, että mikäli mä en halua ottaa yhtään lainaa sisustuspuuhan aloittamiseen niin munhan täytyy s-ä-ä-s-t-ä-ä. Vielä kun oppisin, mitä tuo tarkoittaa ;) Pääsette pian reissuun, oon NIIN kade. Mulla jälleen tuhat rautaa tulessa (kiitos eilisen Ensimetrin tädin ja kaavakkeiden), enkä ole ehtinyt täällä sunkaan blogissa vierailemaan muuta kuin pikaisesti. Sun kuvat on kyllä niin mielettömiä, että päästäisköhän me johonkin diiliin että tulisit ottamaan kuvia mun tuleville kotisivuille ? :) Tästä voimme keskustella vihdoin sen viinilasillisen äärellä (tosin tähän stressikiireruuhkavuosimikälievaiheeseen menis tonkkakin ;)! Vaikka teidän reissun jälkeen? Mä aloittelen lomaa kesäkuun puolen välin jälkeen ja pidän siitä heinäkuun loppuun. On/off. Ihanaa tiistaita, onneks aurinkokin sieltä alkoi pilkistämään!

    VastaaPoista
  6. Ihana turhuuspostaus ♥

    Harmi kun yli 134cm tyttöjen vaatteissa ei ole kivoja hepeneitä. Minkä kokoisia teidän tytöt on, taitaa ihanuudet olla pienempien tyttöjen puolelta? Noh, onneks on meidän prinsessa ikäinen 3v jolle voi vielä tuommoisia ihanuuksiakin shoppailla. Mukavaa päivää sinne!! :)

    VastaaPoista
  7. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Meillä lasten vaatteet on pääosin tänä kesänä niin kuin aina joko mun tekemiä tai mun työpaikalta ostettuja. Mutta olen yllättynyt, sillä olen tämän kevään aikana löytänyt Prismasta itselleni monta jo lemppariksi muodostunutta vaatetta. Ihme. :)

    Mun blogissa on muuten arvonta, käy osallistumassa, mikäli kiinnostaa. Toinen arvontapalkinto saattaisi upota lippistytöillekin. :)

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia! Nuo crocsit on kyllä tosi tyylikkäät, ja hyvä kun niitä saa vähän eri mallisina. On varmasti hyvät! :)

    VastaaPoista
  9. ANNI - älä muuta sano... mitään uutta ei tarvittais täälläkään. Ei mitään näistäkään. Paitsi nuo Crocsit tuli oikeasti tarpeeseen. Ja OIKEASTI tarvittais vielä perussandaalit mutta mähän harvinaisen fiksusti olen tuhlannut kaikki rahani näihin turhempiin juttuihin... huoh! Kyllä ihminen on välillä niin tyhmä. Mutta kun näitä ei vaan voi vastusta... kyllähän sinä tiedät ;) Sinne suunnalle hurjasti TSEMPPIÄ viime metreille!!!!

    MARIA - käy ostamassa.. on ainakin meillä Nellin lemppari. Tosin niinpä... säästää pitäisi kun en tiedä yhtään tulevastakaan. Mutta munkin pitäisi ensin hahmottaa mitä moinen tarkoittaa - mihinkähän emäntäkouluun meidän pitäisi ihan ekana kuule mennä?! :) Tekisi oikeastikin terää, ainakin mulle. SitäKIN voitais sitten pohtia sen tonkan äärellä! Meidän reissu on kesäkuun lopulla joten kyllä mä ennättäisin jo aiemminkin yhdelle tonkalliselle! :) Halaus sinne!

    SOKRUTIN - meidän tytöt käyttää tällä hetkellä varsin vaihtelevasti vaatteita kokojen 122-134 cm välillä... Pepille tarvii olla kokoa 128-134 cm, Nellille passaa pienemmätkin vielä :) Eli mäkin olen jo JOUTUNUT isompien osastoille pyörimään, nyyh. Hyvästi vaan siis kaikki ihanuudet ja tervetuloa teinivaatteet (not yet!!). Mutta esim. tuota vasemmanpuoleista mekkoa näkyi olevan isompienkin puolella.. onneksi siellä on aina välillä jotain kivaakin siis. Ja tuo hame tais alkaakin vasta 128 cm ylöspäin.. ainakaan pienempiä kokoja ei ollut tarjolla kun tuo ostettiin...

    VILLA KAARNAKALLIO - hitsit, mä jo kävinkin sun blogissa (on tuolla auki nytkin näköjään :D) ja tarkoitus oli osallistua arvontaan.. tuun poikkeaan nythetikohtapian!

    LISA - niin minunkin mielestä, tosi kivat crocsit! Aiemmin en yhtään lämmennyt niille.. nyt muutamassa vuodessa olen alkanut kovastikin tykkäämään. Niin helpot laittaa jalkaan, ja kivasti löytyy nykyään jos jotakin malleja. Mieskin sai itseasiassa synttärilahjaksi meiltä kunnolliset crocsit :)

    VastaaPoista
  10. H&M on osoittautunut mustakin oivaksi käyttövaateostopaikaksi, vaikka olen sitä pitään melkein boikotoinut. Prismoista en olekkaan osannut vaatteita katsella tosin meillä on lähin tuommoinen pienempi, joten siellä ei varmaan mitään ihmeempää ole (täytyy silti katsastaa...)

    VastaaPoista
  11. Toivottavasti tää kommentti ei näy sata kertaa, Bloggerin ja mun yhteistyö ei ole nimittäin saumatonta :o/

    Ihania vaatteita, kerrassaan :o) On niin kiva nähdä vaatevinkkejä meijän Ellan kokosille tyttölapsille, monella bloggarilla kun on pienempiä muksuja... Peukku ylös siis sille!

    Muistatko mikä noitten Crocsien mallin nimi on? Oon kattellu niitten sivuilta sirompia kenkiä, mutta isommissa koossa ei enää ole tuota remmiä, koko kengät siis pilalla :o(

    Tykkään sun blogista toooosi paljon :o)

    VastaaPoista
  12. HELI - H&M:lle on jotenkin niin helppo mennä ja kerätä kainaloonsa vino pino edullisia vaatteita.. ja kassalla ei olekaan enää niin edullista kun pinossa on ties mitä :) Mä aina välillä teen Prismasta löytöjä.. erityisesti lasten kengissä ovat mun mielestä petranneet.

    ELLAS MIRAKEL - kiitos :) Ja totta, mäkin seuraan ties kuinka montaa blogia missä on ihania lastenvaatteita - puolta nuoremmille lapsille.. ja sekös aina harmittaa kun ei vastaavia löydy meidän tytöille. Tosin eivät luultavasti enää kelpaisikaan kun noilla pahuksilla alkaa olla omaakin makua ja mielipiteitä ;) Crocsien mallin nimeä en pahus muista.. voin tsekata huomenna Stockalta! Tuossakin mallissa tosin katoaa just se remmi siirryttäessä isompiin kokoihin. Tosi tyhmää munkin mielestä sillä silloin eivät enää pysy kapeajalkaisen Nellin jaloissa millään.. huoh. Pitääpä laittaa Crocsille palautetta :)

    VastaaPoista
  13. Ostin itselleni ne Prisman vaaleanpunaruudulliset tennarit, jotka taannoin esittelit. On ne vaan niin söpöt. Onneksi löytyi vielä kokoa 39, vaikka tyttöjen mallistoa ovatkin.

    Meillä muksut kulkee niin pitkälti saaduissa toisten vanhoissa vaatteissa, että ei ole tarvinnut juurikaan uusia ostaa, joten esim H&M laadusta ei ole kokemuksia. Monet kehuu!
    Prismassa on kyllä yllättävän nättejä lastenvaatteita ja ale-tangoista oon sieltä tehnyt satunnaisesti ostoksia tosi edullisesti.

    VastaaPoista
  14. Mä en saanut tänne eilen lähetettyä mitään kommettia, sama oli itseasiassa kaikissa sanavahvistusblogeissa, tyhmä blogger :/

    Aivan ihania kesävaatteita, teidän tytöt on kyllä aina niin kauniisti puettuja <3

    Ja kiitos vinkistä, taidanpa itsekin kaivaa kameran ja kesävaatteet esille ;)

    VastaaPoista
  15. Aivan ihastuttava "turhuuspostaus" niin tyttömäistä.

    VastaaPoista
  16. Ihania!
    Ja kiitos vinkistä,
    taidankin mennä Prismaan kenkäostoksille :)

    VastaaPoista
  17. Mun on pakko kysyä, et mistä prismasta löytyi? Meidän lähi Prismasta (linnainmaa) ei ainakaan...voisin kuvitella että vanhempi kelpuuttais (on viime aikoina ruvennut valikoimaan vaatteita). Kenkiä olen neideille löytänyt prismasta ihan kiitettävästi!

    VastaaPoista
  18. ANNE-MARI - meidän lähi-Prismasta löytyy ;) eli Lielahden uudesta Prismasta..

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)