torstaina, tammikuuta 28, 2010

Unelmamiehesi?


Katselin tässä taas eilen Unelmien poikamiestä (tai siis tyttöä) - olen aina ollut koukussa tuohon sarjaan, ensimmäisestä kaudesta asti, tunnustan... :) Ja tällä kertaa huomaan olevani eritoten koukussa poikamieheen nimeltä Graham... :) Niin ihana, poikamainen, hieman pahis, ja mitkä lihakset... hyviä kuvia miehestä ei tuntunut löytyvän - on livenä selkeästi parempi - siis televisiossa ;D



Tästä tulikin mieleeni kysellä teiltä muilta kuka tai millainen on unelmamiehenne?
Se unelmien prinssi valkealla ratsullaan? Omaa miestä ei tällä kertaa lasketa :))

Jos itse joutuisin valitsemaan poikamiestytön tapaan yhden miehen, joutuisin mitä todennäköisemmin hylkäämään tämän uuden ihastukseni Grahamin ;) ja päätyisin vanhaan rakkauteeni Michael Vartaniin - siinä mies minun makuuni. Miehen luonteestahan en tosin tiedä mitään, mutta jos on vähääkään Alias-sarjan (yksi lempisarjoistani kautta aikain!) roolihahmonsa kaltainen, kelpaa mulle mitä mainioimmin :)

Unelmamiehenihän olisi lempeä mutta hieman karski, poikamainen mutta miehekäs, pilkettä silmäkulmassa, kenties hymykuopat ja puhtaan valkeat hampaat :) Unelmamieheni saisi jopa olla hieman pahis - mutta silti tarvittaessa vakaan turvallinen nallekarhu. Unelmamieheni näyttää yhtä komealta niin tummassa puvussaan kuin kuluneissa farkuissa ja t-paidassakin... (tunnen jotain kummaa vetoa miesten käsivarsiin ja hyvin reenattuihin hauiksiin :) ) Unelmamieheni puhuu ja pussaa, urheilee ja hempeilee, ymmärtää ja kuuntelee, kehuu ja kommentoi... ainiin ja toki myös kokkaa sillä minähän olen keittiössä uusavuton :)


Edit. Poikamiestyttönä valintaani ei tosin helpottaisi Patrick Dempsey, varteenotettava vaihtoehto Michaelille :) Onhan hän sentään kaksosten isä - ja ainakin roolihahmonsa on varsin taitava käsistään ;D


Ja ellei kukaan yllämainituista valitsisi minua, voisin toki tyytyä myös Viggo Mårtenseniin :))


Olipa tämä(kin) sarjassamme turhuuspostaus mutta blogimaailmassa ei kai kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa?! :) Varsinkaan kun potee poskiontelotulehdusta, flunssaa ja penikkatautia,

21 kommenttia:

  1. Asiaa;
    unelmamieheni on ehdottomasti tumma. Hän hymyilee valloittavasti valkoisilla hampaillaan , hänen tukkansa on vallattomasti sekaisin. Hymyillessä silmäkulmiin ilmestyvät naururypyt. Sivuilta hiukset ovat charmantisti harmaantuneet. Hän on perinyt sen sukunsa miehiltä.Hän on henkisesti minua vahvempi eikä koskaan puhu rumasti kanssakulkijoista.

    Unelmamiehelläni on jalassaan kauhtuneet farkut ja pintaa nuoleva valkoinen t-paita. Hän urheilee ja voi hyvin eikä notku grillijonoissa. Hän blendaa minulle viherpirtelöitä sillä aikaa kun naukkaan viiniä nojatuolissa naistenlehdet sylissäni. Hän pitää minua kuin kukkaa kämmenellä. Olen hänelle nainen ylitse muiden.Hän saa minut hohtamaan kuin valo.
    Hän yllättää minut viikonloppu matkalla Roomaan. Hän taitaa talousasiat ja remontit.Hän ei pelkää nostaa kissaa pöydälle. Hän juoksee koiran kanssa metsässä aamuisin kun maa on vielä kasteessa.

    Hän on taitava lasten kanssa ja antaa esimurkun huutaa angstit pois eikä lähde huutokonserttiin mukaan. Hän on mielenlaadultaan positiivinen ja herkkä mutta sitkeä.
    Joko pitää lopettaa, tämä oli vasta alkua?

    Kotimiehellä on jääkiekkoilijan reidet ja lihaksikas peppu.Mutta niin on unelmamiehelläkin, jolla on muuten kaunis nimi.

    VastaaPoista
  2. :D aivan loistava kuvaus unelmamiehestä! Kelpaisi mullekin ;)

    VastaaPoista
  3. Joo, minullekin kelpaisi tyttötiimin kuvauksen mukainen mies.

    Olen toitottanut kaikkialle, että unelmieni mies on Strömsö-ohjelmassa juontajana oleva Matias. Hän on juuri sellainen hymyilevä ja iloinen. Miehestä täytyy löytyä ripaus feminiinisyyttä eli ei saa olla mikään karju.

    Oma mieskin tietää tuon "suuren rakkauteni" ja naureskeli, että sillähän on kaljuuntuva päälakikin. Samoin, ettei se minun rakkauttani häneen vähennä ;)

    VastaaPoista
  4. Mulle kelpais nuo sun suosikitkin..Aragorn (vai miten kirjotetaa) on tosi ihana! ;) Ja Volverine Hugh Jackman..on kyllä Australia-elokuvassa parempi. :D

    VastaaPoista
  5. ..lisäys että parransänki on aina plussaa! Eli ei mitään babyfacea kiitos!

    VastaaPoista
  6. No huh ;P Tuollaisen tyttötiimin kuvaileman miehen ottaisin kiljuen...vaikka ei omassakaan ole paljon mitään vikaa ;) Jos ulkonäköä pelkästään ajattelen niin minä ottasin Sean Conneryn (siis Sean nyt vanhana eikä Bond aikoina) Se mies on vanhaksi tultuaan niiiin charmikas ihanassa parrassaan, että olen aivan sanaton. Must jopa tuntuu, että Sean tuoksuu aivan ihanalle :D Hih! Jemina

    VastaaPoista
  7. Eilen suitsutin miehelleni tuota Grahamia, hän pitikin miesmakuani oikein hyvänä :)

    VastaaPoista
  8. Niin, kuuluuhan se mieskin sisustukseen, eli ei tää mee ollenkaan ohi blogin aiheesta! =)

    Unelmien poikamiestyttöä oon määkin seurannut silmä tarkkana ja kuolaa suupielistä pyyhkien. Graham on kyllä aika namu! Mutta niin on Jasonki.

    Prison Breakin (Michael) eli Wentworth Miller on mies mun makuun!

    Mutta tuskin se ruoho on aidan toisella puolella sen vihreämpää. Täydellistä miestä ei ookaan...mutta saahan sitä haaveilla!!!!! =)

    VastaaPoista
  9. Olipa hauska päivitys! Tyttötiimi kyllä kuvaili niin tyhjentävästi, mutta ei liian palvovaa, imelää kuitenkaan. Pikkuriikkisen "miksi naiset rakastuvat renttuihin"-tyyppiä ettei ala kyllästyttää jatkuvat yllätykset ja huomionosoitukset.

    VastaaPoista
  10. Hih, täällä kanssa yks joka koukussa Unelmien poikamieheen (no you know siihen ohjelmaan ylipäätään)... Kiva postaus ylipäätään!! :)

    Musta kanssa Viggo Mårtensen on ihana ja Jude Law (mm leffassa Holiday) on kans aika ihqu ja Antonio Banderas... Aah!! Toi Antonio Banderas sopii sillä mun tyyliin, että tykkään tummista ja tulisista etelänmaalaisista!! ;) Onhan se omakin mies Turkkilainen...

    VastaaPoista
  11. Minäkin myönnän katselevani noita unelmien poikamiehiä. Suosikkeja poikamiestytössä olisi ehkä Jason tai Jeremy. :) Minun unelmamieheni on pitkä, tummatukkainen ja ruskeasilmäinen. Tämä sopii muuten myös omaan mieheeni. :) Yksi julkkismies joka mielestäni on todellinen hottis on meksikolaisnäyttelijä Gael Garcia Bernal.

    VastaaPoista
  12. Marja, tää on niin hyvä postaus! Näistä miehistä TODELLAKIN Graahami on ollut alusta lähtien mun lemppari! Vartanihan on ollut meidän suokkari since day one ;-)Ja mun suokkari tietysti....muistanet...Liam Neesom ;-)


    Kiks

    VastaaPoista
  13. Hauska postaus! :) Aika saman "miesmaun" jaan kanssasi ;) Unelmien poikamiesjuttuja en ole ikänä katsonut, mutta eipä tuo mies mitenkään hassummalta näytä.. :)

    Minua miehen ulkonäössä viehättää ensimmäisenä SILMÄT! Niistä pitää näkyä tunteet, olla puhuttelevat ja niissä pitää ehdottomasti olla pilkettä ;) Minun ja mieheni rakkaus alkoikin kirjaimellisesti ensisilmäyksestä. Samoin tykkään, että mies on pitkä, koska olen itse tällainen amazoni (178cm). Myös hymykuopat vievät ja veivät sydämeni..

    Listasin joskus mieheni ja kavereidemme kanssa Frendit-sarjan tyyliin ne 5 julkisuuden henkilöä, joiden kanssa saa luvan "vehtailla" jos siihen tulisi mahdollisuus. Oma listani oli tuolloin, muutama vuosi sitten, kohdasta 1-5 Antonio Banderas ;) Nyttemin lista olisi vähän erilainen. Muutamia "unelmieni miehiä" noin niinkuin ulkonäöllisesti ovat mm. Banderas, Viggo Mårtensen, Huomenta Suomen Tuomas Tahvanainen, Patrick Dempsey ja kollegansa Jeffrey Dean Morgan.


    Mutta sitä listaa oli kyllä tosi hauskaa tehdä, kokeilkaapas :)

    VastaaPoista
  14. Nyt kyllä syytän sua siitä, että tän postaukses takia menin idiootti googlettamaan Bachelorette-sanalla ja sain selville kenet DeAnna valitsee!!!! Älkää tehkö muut samaa virhettä! =)

    Meni jännitys koko hommasta......=(

    VastaaPoista
  15. Hih, olipas näitä teidän kommentteja hauska lukea :)) Tuota WillaRosan mainitsemaa renttumaisuutta minäkin juuri ajoin takaa kun pohdin, että unelmamieheni saa olla hieman pahis :)

    HaHa - voi harmi =// Olisi pitänyt varoittaa, mulle kävi nimittäin itselleni aivan samoin. Mäkin googletin ja sitten vaikka yritin vältellä niin luin kenet valitsee. Mulle on aiemminkin käynyt samoin. No, sinänsä ihan sama, on sarjaa kiva katsella vaikka lopputuloksen tietääkin - ja voi ikäänkuin katsella eri silmin, tarkkailla ja miettiä miksi valitsee juuri kuten valitsee...

    VastaaPoista
  16. Ihania miehiä! Itse tykkään ehkä enemmän vaaleista, sellaisista ruotsalaisista purhehtijoista mutta komeita on nuokin :) Hymy on tosi tärkeä ja pilke silmäkulmassa. Poikamiehistä suosikkini on Jeremy.

    Muuten top 3 on Jude Law, Matthew MacConahue ja Wentworth Miller. Järjestykseen en tosin näitä osaa laittaa :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Bradley Cooper on kans aikas hottis =)

    T: Mansen mimmi

    VastaaPoista
  18. Mansen mimmi - totta, ei oo paha Bradley Cooperkaan. Ja edelleen pysytään lempisarjassanikin :)

    Hanna - ruotsalaiset purjehtijapojat kelpaa myös :) Tai mä voin ottaa surffarit :D

    VastaaPoista
  19. Vautsi mikä postaus!!

    Mä olen mieltynyt hieman renttumaisiin miehiin ;) Mitkään baby face tyypit ja liian sliipatut ei kiinnosta. Luonne sais olla luotettava, lapsirakas, ei liian kiltti, ei laiskimus ja rento elämäntyyli...

    Ulkonäköä jos ajatellaan niin näyttelijöistähän niitä löytyy...Brad Pitt elokuvassa Intohimon tuulet LÄÄH, George Clooney ah niin täydellinen, varsinkin Policen mainoksessa valkoinen palmikkoneule päällään ;) Lopuksi sitten ehkä pahin jota kukaan ei tunnu ymmärtävän....Duudsoneiden Jukka Hilden on minusta parhaimmannäköinen suomalainen jonka tiedän, mutta huom! tarkoitan nyt vain ja ainoastaan ulkonäköä ;)

    No, saahan sitä ihailla ;)

    VastaaPoista
  20. *toivoo päivitystä*


    Kiks

    VastaaPoista
  21. Kirsi - kun ei ehdi. Oon kuntoillut kaikki illat, ja sitten nukahtanut telkan ääreen. Sitäpaitsi, mulla ei oo mitään sanottavaa, ihme :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)