sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

talvisia kissanpäiviä...
... ollaan oikeastaan vietetty koko perhe. Minulla oli pitkä lista tehtäviä töitä nyt viikonlopuksi (huutonet-hommia, vaatekaappien järjestystä, kaupoilla käymistä, pyykin silitystä...) mutta niin vaan alkaa sunnuntai kääntyä jo iltapäiväksi ja edelleen vaan ollaan :)
Mutta ollaan nyt sitten - ehtiihän sitä myöhemminkin. Varsinkin tietäen, että loppiaisen jälkeen alkaa normaali elämä, pitkät työviikot, arki kiireineen ja harrastuksineen... Onneksi ollaan menossa kohti kevättä ja valoisampaa aikaa - ihanaa kun päivät alkavat taas pidentyä!!

Innostuin äsken kuvaamaan meidän Otto-kissaamme. Itseasiassa innostuin kuvaamaan sitä sun tätä... lähinnä harjoittelen kameran säätöjä - ihan järkevää tässä vaiheessa kun tuo kamera on jo kaksi vuotta vanha ;D ja uuden osto suunnitelmissa... mutta luvassa siis paljon turhia kuvia...

Lokoisaa sunnuntain jatkoa kaikille - ja talvista tammikuuta!
Muistetaan kaikki välillä nauttia elämästä Oton tavoin... kun suurin huolenaihe on,
 mistä löytyisi se talon lämpimin ja pehmein nukkumapaikka :) Kun pakkasta on liikaa ulos lähtemiseen, kun parasta on keskittyä vain olemiseen, syömiseen ja lepäilyyn...
voihan kissanpäivät!

paraskin puhuja, just kuntosalille lähdössä... :)

11 kommenttia:

 1. Pakkasen piikkiin voi pistää kaikki... ;) Eihän silloin voi tehdä mitään muuta kuin oleilla. Ajattelin, että viimeisenä lomapäivänä teen sitten niitä rästihommia. Niin täällä sitä sitten ollaan ja lueskellaan ihania blogeja, kahvikupposen äärellä. Tunnustan... myös suklaan.

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Omien kissojemme (3kpl) kissanpäiviä tulee useinkin huokailtua kateellisina.. Ensin pusketaan vähän päällä (tai miukaistaan jos ei heti ymmärretä) ja saa kupit täyteen ruokaa. Sitten vain isolla hypyllä takan päälle lämmittelemään.. Kelpaisi mullekin :) Varsinkin näinä pakkaspäivinä.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa on vaan olla, siitä pitää kyllä nauttia kun voi. Kyllähän sitten taas kerkee touhuta ja vaikka mitä, loppiaisen jälkeenkin. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia:-))Kyllä kissoilla elämä on helppoa, ainaskin luulisin niin ;-)) Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. No hei...mihin sä vanhan kameran aattelit sitten laittaa? Jos olet myyntiaikeissa niin ilmotappa mulle! Ja muuten...missä ne lupaamasi kuvat..viikko sitten jäivät :-S ?.

  Tsemppiä arkeen!


  Kiks

  VastaaPoista
 6. Juu ainakin kissan elämä vaikuttaa helpolta - mutta onkohan se myös tylsää? Tuskin kesäisin hiirijahdissa mutta entäs näin pakkasella kun pitää vaan lepäillä? :)

  Kirsi - eipä ne kummosia kuvia ole, laitan tulemaan.

  VastaaPoista
 7. Voi mikä ihana kissa! On vissiin Pyhä Birma....juuri tuollainen meillä on harkinnassa, ihan täydellinen! Onko se kiva kissa luonteeltaan?

  Kissanpäiviä täälläkin on vietetty ja nyt pitäis taas jotenkin päästä käyntiin....

  VastaaPoista
 8. Joo Pyhä Birmahan tuo meidän Otto on :) On ihan kiva rotu! Otto on muistaakseni joku suklaa- tai ruskeanaamio, ja rotunsa mukaisesti omaa ihanan siniset silmät. Silmiin minä aluksi rakastuinkin, ja niin muutti meille Pyhä Birma - muutenkin oli pentuna aivan ihanan näköinen vaalea karvapallero :) Sittemminhän turkki tummuu naamiovärin mukaiseksi. Luoteeltaan ainakin Otto on hyvin säyseä ja kiltti - antaa tyttöjenkin kanniskella miten vaan, ja rakastaa rapsutusta, ihan mistä vaan. Tosin tämä meidän yksilö on myös hieman liian puhelias - mouruaa ihan liikaa, varsinkin öisin :D Tosin yleensä ihan aiheesta, eli ruokaa pyytelee, tai ulos kesäisin. Ainoa miinus on tuo pitkähkö turkki - tai siis turkki itsessään on ihana! Niiiiin pehmoinen! Mutta karvaa myöskin lähtee ihan liikaa - tosin lienee kissojen normaali ominaisuus, jotenkin olen vaan välillä niin kyllästynyt kun joka paikasta löytyy kissankarvatukkoja. Mutta onhan tuo silti ihana ja rakas.

  VastaaPoista
 9. Så fina bilder! Och vilken söööt katt!

  Kram L-L

  VastaaPoista
 10. Kylläpä teidän Otto-kissanne on komea ilmestys. Kissakuume on vaivannut tässäkin kodissa jo vuosia, mutta olen päättänyt, ettei kissaa tänne ulkomaan kotiin tule, jo ihan käytännön syistä. Kesät kun olemme suurimmaksi osaksi Suomessa, niin olisipa ilkeää laittaa kissa koko kesäksi johonkin hoitoon.

  Mutta sitten kun taas Suomeen muutamme, on kyllä kissanhankinta heti edessä. Pyhä Birma on kaunis kissarotu, jota olen itsekin harkinnut. Minulla on ollut maatiaiskissoja ja kotonani myös persialaisia, jotka nekin ovat kivoja kissoja, mutta turkki vaatii hirmuista hoitoa.

  Kivoja kissanpäiviä teille sinne koto-Suomeen. Samaa tiedossa meillä täällä Teksasissa, sillä ovat luvanneet tänne myös loppuviikoksi melko kovaa pakkasta. Mikä on tosi harvinaistä täälläpäin.

  VastaaPoista
 11. Ihan Otto, ja ihana blogi! Eksyin ensimmäistä kertaa tänne, ja varmasti eksyn uudemmankin kerran, todella kauniita kuvia ja kivoja juttuja. Voi, ihanhan tässä tuli ikävä kissaa jonka jouduimme allergioiden takia vuosi sitten antamaan pois, se oli kyllä toisen rotuinen mutta silti kovasti teidän Oton näköinen ja oloinen.

  Mukavaa loppuviikkoa!
  T. MariaW /aamuaurinkoa.blogspot.com (Tervetuloa kurkkaamaan!)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)