torstaina, tammikuuta 14, 2010

puseroita, rähmiviä silmiä ja kuntoilua...




Muutamia (ale)ostoksia tytöille... kaikki H&M:lta. Punaraitaiset puserot olivat aivan huippulöytö ennen joulua - ovat olleet ahkerassa käytössä siitä lähtien. Oma lempparini on tuo harmaa pusero - tytöt tosin eivät niistä niinkään innostuneet... Valkoiset tunikamalliset paidat ovatkin normaalihintaista kevätuutta ja mielestäni ihanat - ostin itsellenikin, isompien tyttöjen osastolta kokoa 170 cm :) En ole ennen edes tullut ajatelleeksi, että lasten/nuorten osastolta voisi löytää itselleenkin jotain. Tosin ei ihmekään sillä enhän ole edes lastenosaston kokoa :))







Käväisin eilisen töissä "lepäämässä", nyt taas kotitoimistolla tyttöjen kanssa... Pepillä on pitkäaikaisen nuhan seurauksena korvatulehdus, ja Nelli heräsi aamulla silmät rähmien eli kotipäivähän tästäkin tuli. Minullakin silmiä kaihertaa eli sama flunssa varmaan päällä. Olen yrittänyt kuntoilla flunssan veks - aika hyvä saldo alkuviikolle onkin kasassa: maanantaina combat ja pump, tiistaina zumba (tykkäsin hurjasti!! Erityisesti musiikista!) ja 45 minuuttia juoksumatolla, keskiviikkona combat ja 45 minuuttia juoksumatolla. Tänään vuorossa salsamix, juoksumatolla tehostettuna. Huomenna combat. Lauantaina Les Mills -tehopäivä eli bodyattack, bodyjam ja bodypump :) Sunnuntaina jos pitäisi lepopäivän?! Ja juujuu, tiedän, ettei näin ahkera kuntoilu ole edes välttämättä järkevää mutta tälle viikolle nyt osuu kaikki hyvät tunnit ja jopa ehdin niille. Ja kun on hyvä putki päällä niin ei malttais keskeyttää, jalkapohjan rakoistakaan huolimatta :))

torstaipäivää toivotellen,

12 kommenttia:

  1. Huh mikä kuntoiluputki! Itse jokainen tietää sen, mikä on hyväksi. Hieman voisit tuota energisyyttä heitellä toki tännekin päin.. :)

    Kauniita puseroita kaikki!

    VastaaPoista
  2. Huh, miten joku voi olla noin ahkera kuntoilija;-)) Ihanan puseron olet ostanut, niiiiiiin mun makuun! Mukavaa torstaita ja pikaista paranemista:-))

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita!
    Onpa kiva,jos H&M:sta loytyy noin ihania.Maaliskuusa avataan H&M tuossa parin kilometrin paassa olevaan ostoskeskukseen.Taidan olla yksi heidan vakioasiakkaansa....

    VastaaPoista
  4. Hui, kuinka ahkerasti pääset jumppaamaan! Tiedän niin tuon tunteen, kun on pakko päästä. Ennen lapsia ja aina välissäkin kun en ole ollut raskaana olen jumppaillut 3-5 krt/vkossa, mutta nyt jumpat jääneet vauvan ja muuton takia ja pikkuhiljaa alkanut kaihertamaan kaipuu salille... Jospa tässä kevään aikana pääsisi, kun vauvakin alkaa kiinteitä syömään!
    Ja ihania olivat muuten nuo vaatteet, jotka olet löytänyt!

    Pirteitä loppuviikon päiviä ja toivotaan että taudit teiltä hellittää!

    VastaaPoista
  5. Ihania paitoja, tuosta harmaasta minäkin tykkään. En uskaltaisi ostaa meidän tytöille tuollaista (tai siis tuon väristä), kritiikki voisi olla aika kovaa :)
    Minä ostan joskus H&M:n lastenosastolta juttuja, viime kesäänä löysin tosi kivan mekon. Valkoinen paita on myös ihana, täytyy käydä katsastamassa.

    VastaaPoista
  6. Teija, Arja ja Linda - minkäs voit kun on tosiaan putki päällä :) Sitä vaan jää kuntoiluunkin koukkuun, ei osaa olla ilman.. JOS aika riittäisi, voisin käydä jumpalla joka päivä, pari tuntia putkeen :))

    Hanna, Lisay - H&M:lta löytyy yllättävän kivoja juttuja kyllä! Ostin tytöille myös vaaleanpunavalkoraitaiset tunikat (samanlaiset kuin tuo valkoinen). Ja itselleni myös :D

    VastaaPoista
  7. 3 reeniä viikossa ja kunto sekä papu senku kasvaa. Välipäivinä sohvaröhnötystä ja vaikkapa synttärikakkua... nam nam! :) rennosti vaan!

    t: (vanha) ukko ruutanasta

    VastaaPoista
  8. Oi, olisikin ihanaa jumppailla noin usein :) Itse en vain raaski olla monia iltoja pois lasten luota, vaikka aamusta iltaan heidän kanssaan olenkin. Mutta kyllä parina iltana viikossa tulee jotain harrastettua pois kotoa, jaksaa taas paremmin tätä kotisirkustakin :) Liikunnasta tulee NIIN hyvä olo :)

    VastaaPoista
  9. Hallå....
    Vilka härliga tunikor du visar. Ja du måste ha översättning. Du har en sådan fin blogg så jag tror att många svenska bloggare gärna skulle hitta hit.
    Kram Anne

    VastaaPoista
  10. Ihania paitoja:) Meillä näyttää olevan vähän sama maku;) Paranemisia♥

    VastaaPoista
  11. Vanha ukko Ruutanasta - mutta katos mä en kasvatakaan papua, mä kohotan juoksukuntoa ja tiputan kiloja ;) Tosin juujuu, lepopäiviä pitäisi pitää mutta kun ei malta!

    Iida - juu minä olenkin huono äiti ;) Tai sanotaanko, että olen aina tiennyt, etten ole pullantuoksuinen kotiäitityyppi, vaan tarvitsen omaa aikaa - kun äiti voi hyvin, voi muukin perhe hyvin. Ja meillä sujuu aika kivuttomasti illat näinkin - toinen kuntoilee alkuillan ja tulee hoitamaan tyttöjen iltatoimet ja nukkumaan menon, toinen lähtee silloin kuntoilemaan. Tytötkin on jo varsin tottuneita tähän kuvioon :)

    VastaaPoista
  12. Heippa! En mitenkään tarkoittanut, että olisit huono äiti, mutta laitoitkin onneksi hymiöiden vastauksesi :) Itse olen huono lähtemään minnekään, koska koen kaiken ajan olevan lapsilta pois. Lisäksi tykkään ja olen tottunut viettämään kaiket ajat heidän kanssaan. Mutta olen viimeisen ½ vuoden aikana alkanut ottamaan myös sitä omaa aikaa. Hyväähän sekin vain tekee ja syksyllähän sitä eroa tulee lapsiin joka tapauksessa kun palaan töihin :( Plääh!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)