sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

sunnuntaifiiliksiäNäköjään päivä voi mennä tekemättä mitään... piti niin lähteä kuntosalille, kaupungille, tehdä koruja yms. mutta olen taas kerran onnistunut kuluttamaan päivän vain olemalla :) Okei, pyykkiä on pesty, kaappeja järjestelty yms. pientä mutta ei mitään to do -listallani olevia asioita... Osasyynä olemiseen lienee hieman flunssainen olo - just sellainen fiilis kun ei vaan jaksa mitään - kun pelkkä ajatuskin kuntopyörän polkemisesta, juoksemisesta tai painojen nostamisesta tuntuu liian rankalta :) Mutta kyllä ärsyttää jos lupaavasti alkanut kuntoilukausi tyssää taas heti alkuunsa. Meidän piti mennä kuntotestiinkin miehen kanssa nyt tulevalla viikolla mutta onneksi siirrettiin sitä anyway parilla viikolla eteenpäin.

Ohessa muutama räpsäsy olkkaristamme... vielä kun osaisi näistä kuvista saada tunnelmallisempia - vaan ehkä riippuu kuvattavasta kohteestakin millaisia kuvista tulee. Meidän olohuone näyttää mielestäni kaikissa kuvissa jotenkin mökkimäiseltä =/ Johtunee hirsiseinistä... joita miehen mielestä ei kannata lähteä valkaisemaan tms. Höh ja pöh! No jospa lattia sitten valkaistais ;)

Mutta nyt pitää ryhdistäytyä edes ruokakaupan verran... muuten meillä ei syödä tänään mitään.
Ulkona on jotenkin tylsän harmaata - heti kun pakkanen laski kymmenellä asteella, katosi myös
sininen taivas ja aurinko. Niitä takaisin odotellen,

1 kommentti:

  1. Ei aina tarvi jaksaakkaan, lepo tekee terää :-))
    Kuvissasi ei oo mitään vikaa! kaunis olohuone.
    Omia kuvia kattoo aina ihan eri silmällä.... kuin toisten. Minustakin omat kuvat on aina jotenkin "kolsuja". Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)