maanantaina, tammikuuta 11, 2010

olohuoneen kirjahyllyssä...... ei meillä juuri kirjoja ole (kaikki kirjat on työhuoneen hyllyköissä) - olkkarin kirjahyllystä löytyy vain pinoja sisustuslehtiä, muutama vanha lääkäri- ja tietosanakirja (ovat minusta jotenkin niin ihania!), kuvia tytöistä sekä muutama maljakko ja säilytyskori. Aiemmin kirjahylly oli pyökinvärinen mutta maalasin sen pari vuotta sitten valkoiseksi - enkä ole katunut! Olisin halunnut heittää koko hyllyn pois sillä se on mielestäni täysin turha kapistus - tilalle olisin halunnut jonkun kauniin senkin tai matalan tason. Mutta kun... tuo meidän kirjahylly on kiinteä. Eli se pahus on pultattu (?) kiinni seinään ja sen alla ei ole parkettia. En voi ymmärtää mitä järkeä talon rakennuttaja on aikoinaan tuossa ideassa nähnyt mutta anyway... kirjahylly siis on ja pysyy ja sen kanssa minun on tultava toimeen ;) Nykyään se on helpompaa kun ei pyökin sävy hypi silmille...


Tämä maanantai kuluukin kotioloissa sillä Peppi on sen verran flunssainen, ettei tyttöä voinut hoitoon viedä... mutta mikäs tässä siis kahvia juodessa, etänä töitä tehdessä, ja luontoa ihaillessa - aika uskomattoman valkoiselta näyttää kun katsoo ikkunasta ulos. Pitänee taas lähteä kameransa kanssa liikenteeseen :)

Mukavaa alkanutta tammikuista viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Minun silmään näyttää ihan hyvälle hylly, kun siinä on ovet.

  VastaaPoista
 2. Kaunis hylly ja tavarat pysyy ojennuksessa ja pölyttöminä lasien takana. Valkoisella maalilla saa kyllä ihmeitä aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin siistiltä näyttää. Meillä myös kaikki lasin takana ja olen kyllä tyytyväinen, kun ei tarvitse aina pyyhiä pölyjä.

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin ja toivotan tyttärellesi pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 4. Hei! Millaista maalia käytit? Just eilen puhuin, että inhoan meidän kirjahyllyä.. vaan jospa senkin maalaisi?!

  VastaaPoista
 5. Hei,
  Itse pohdin myös kammottavan kirjahyllyn maalaamista. Oliko hyllyn pinnassa joku lakka, hioitko ym. käytännön ohjeita toivoisin. Kyseessä on niin iso ja näkyvä huonekalu että hieman hirvittää jos lopputulos on nykyistä kaameampi (en tiedä onko mahdollista) Kiitos ja mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 6. Se on kyllä totta, että lasit on tuossa ihan jees... vetimet on pitänyt vaihtaa iät ja ajat mutta on jäänyt vaiheeseen :)

  Anonyymi - oli tuossa joku käsittely pinnassa mutta en jaksanut edes hioa ensin =O Muistaakseni vain pyyhin puhtaaksi ja sitten vetelin pohjamaalilla menemään. Päälle piti vetäistä vielä Helmi-kalustemaalia mutta koska tykästyin tuohon mattapintaan mikä tuli pohjamaalilla niin jätin päällimaalin laittamatta :D On siis pelkällä pohjamaalilla sudittu, kahteen kertaan. On kestänyt ihan hyvin koska ei ole niinkään kulutukselle alttiina - tuskin kestäisi jos olisi? Eikä ole vielä kellastunutkaan - jos niin käy niin vetäisen taas uuden kerroksen pohjamaalia :) Ellei sitä ennen uusittaisi lattioitakin jolloin ehkä pääsisin eroon koko hyllyköstä...! Nyt aion maalata meidän eteisaulan vaatekaapistonkin - on nimittäin samaa pyökin sävyä sekin...

  VastaaPoista
 7. Nelli on niin ihana noissa kuvissa!


  Kiks

  VastaaPoista
 8. Kauniilta näyttää, varmasti todella erinäköinen valkoisena :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kyllä maalilla saa muutosta aikaan :-)) En uskalla ajatellakaan paljonko vuoden aikana olen maalia kuluttanut ;-)
  Mukavaa maanantai iltaa <3

  VastaaPoista
 10. Kaunis kirjahylly ja kun on nuo lasiovet, niin kirjat tai lehdet pysyvät kivasti pölyttymättöminä paikoillaan. Minä olisin ihan onnessani tuollaisesta hyllystä, vaikka kuulostaakin aika hassulta, että hylly on tosiaan pultattu seinään eikä sen alla ole parkettia. No mutta, ihana hylly joka tapauksessa. Eri hyvä idea oli maalata se valkoisella!

  VastaaPoista
 11. Vaikka en ole "kaikki valkoista"-tyylin kannattaja, niin pyökin ja männyn päälle se väri sopii hyvin. Olen valkaissut joitakin puisia huonekaluja ja se raikastaa ihanasti.
  Nuo talvikuvat on niin kauniita, kuin postikortteja:))

  VastaaPoista
 12. Tuohan on upea kirjahylly varsinki ko oot asetellu kaikki niin kauniisti :) ja valkonen ja lasikaappeja :) Ei ollenkaan kamala vaan minusta ihana :)

  Muutenki teän koti on aivan ihana :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)