perjantaina, helmikuuta 05, 2010

pyyhkeitä ja haaveita...


Ihanaa, perjantai!
Sain ystävältäni Kirsiltä jo "pyyhkeitä" kun en ole päivittänyt blogiani viikkoon.. :)
Mutta kun en vaan ole ehtinyt, enkä jaksanut.. illat on mennyt jumpilla ja telkkarin ääressä torkkuessa.
Enkä halua tehdä turhia postauksia silloin kun mitään sanottavaa ei ole. Tosin ei ole nytkään :))


Olen viime aikoina haaveillut taas jos jostakin remontista... eniten remppaa meillä vaatisi kylpy- ja kodinhoitohuoneet. Mutta sitten toisaalta - kylpyhuoneessa vietän päivästä max 10 minuuttia... kun taas esimerkiksi olkkarin lattioita tai porraskäytävää katselen päivittäin huomattavasti kauemmin (tai ainakin näen useammin)... ja nekin siis haluaisin laittaa uuteen uskoon. Hiljaa hyvä tulee - tässä tapauksessa varmaan siis tosi hyvä sillä olen haaveillut samoista asioista koko sen ajan kun olemme hirsitalossamme asuneet, eli kuusi vuotta. Alla olevan kuvan olen jostain netistä bongannut - tuossa on juuri sitä jotain, mitä kodinhoitohuoneeseen haluaisin...


Meillä aletaan pikkuhiljaa valmistella tyttöjen 6v. synttäreitä - viikon päästä juhlitaan...
pitäisi keksiä kiva kakku ja ongintapalkinnot... niitä taidan ideoida huomenissa.
Iloista viikonloppua toivotellen,

10 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaisi tuollainen kodinhoitohuone, huoh :). Hyvää viikonloppua teillekin, ja etukäteen jo paljon onnea kuusivuotiaille!

  VastaaPoista
 2. Sinä haaveilet remontista ja minä uuden talon rakentamisesta. Haaveileminen on mukavaa :) Toivottavasti nämä haaveet joskus toteutuu... Aurinkoista viikonloppua teillekin :)

  VastaaPoista
 3. Jahas, teilläkin synttäritohinoita! Mä huusin huutonetistä kakkukuvan "My little Pony", tuleepahan hieman erilainen kakku kuin äidin tekemät. Eskarilainen kun olis halunnut marsukakun?! Onneksi tuo kelpasi ;)

  Me ollaan tehty nyt kolme vuotta remonttia ja olen täysin kypsä siihen! Kuitenkin haaveilen koko ajan uusista jutuista....niin se vaan menee! Onneksi haaveilu on ilmaista!

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun päivitit - minäkin oon joka päivä käynyt kurkkimassa uusia juttuja. Remonttihaaveita täälläkin, osa niistä jopa EHKÄ toteutuu, kiitos samoista jutuista haaveilevan mieheni.

  Juhlitaan porukalla tyttöjä sitten 3vkon päästä <3

  VastaaPoista
 5. Todella ihana tunnelma tuossa khh:ssa :)
  (kolmesta pesukoneesta huolimatta) kyllä tuolla kelpaisi puuhastella...

  Mukavia suunnitteluhetkiä teille, niin rempan suhteen kuin synttäreillekin!

  VastaaPoista
 6. Kivannäköinen khh! Kelpais mullekin, tosin yks pesukone riittää ;) Toisaalta jos niitä olis kaks, ni olishan se aika tehokasta..

  Meillä on myös tyttötrion synttärit viikon päästä ja prinsessakakkua toivoivat tänäkin vuonna. Viime vuotiset loihdin päästäni (blogissani saattaapi muuten olla kuviakin niistä), mutta kävimme joku viikko sitten kirjastossa ja nappasin samalla mukaan ainakin 4 kirjaa lastenkutsuista. Hyviä kakku-, ohjelma-, palkinto- ym. ohjeita. Eli suosittelen piipahtamaan myös sinne. Samoin googlesta löysin ties mitä kun pistin hakusanaksi lastenkutsut. Myös kuvahausta tuli ihania tuloksia!

  Samoin kuin netistä mm. confetti, bakeandparty, ullanunelma.. Ihania ideoita, vuokia ja mm. kaikkia prinsessateemaisia piparimuotteja :P

  Mukavia suunnitteluja! Se on puoliksi tehty, sen olen huomannut :)

  VastaaPoista
 7. Hei Marja! Joo, päivittäin olen minäkin kuikkinut, josko jotain uutta päivitystä kehissä... mut eihän sitä joka päivä välttämättä ehdi, eikä jaksakaan! Blogisi on yksi niitä seuratuimpia blogejani : ) HP, eli hyvät pyhät!!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana kodinhoitohuone, kelpaisi kyllä minullekin!
  Meillä ei ole remonttia tehty vähään aikaan kun ollaan koko ajan jo muuttamassa pois. Mutta eipä sitä uutta tunnu löytyvän.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Ihana kodinhoitohuone, melkeinpä salonki. :) Kyllä kelpaisi pyykätä ja silittää.
  Hauskaa viikonloppua!
  Nyt untenmaille...

  VastaaPoista
 10. Kaunis kodinhoitohuone kuvassasi! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)