tiistaina, tammikuuta 05, 2010

leppoisaa loppiaistaHrr... ulkona paukkuu pakkanen! Miten ihmeessä voikin tuntua näin kylmältä?! Hyvä kun tarkeni lähteä töistä, hakea tytöt hoidosta ja huristella kotiin... hrr. Tuumittiin miehen kanssa, että taidetaan parkkeerata torstaiaamuun saakka takan ääreen olkkariin lämmittelemään :) Tosin nyt ihan ensiksi tämä tyttö vetää jumppakuteet päälle ja suuntaa (vaihteeksi :) ) bodycombatiin - jospa siellä jo lämpenisi! Ja sitten kipinkapin takaisin kotiin ja edelleen kipinkapin nojatuoliin takkatulta katselemaan.
Niin ihanaa kun huomenna on vapaapäivä ja aamulla saa nukkua!!

Leppoisaa loppiaista toivotellen!

4 kommenttia:

 1. Onpas täällä kauniita kuvia! Voi, kun meilläkin olis vapaapäivä, vaan ei, Koulut alkoivat jo eilen ja sinne lähti väsynyt 5-veemme koulutielle hiukan alahuuli mutrulla.

  Ja kylmää pitelee myös Teksasissa. Villasukkia kaivataan ja torstaille lupailevat -12 astetta, mikä on täällä miltei ennätyslukema. Ja kun talojen eristyksetkin ovat mitä ovat, niin täällä totisesti on kylmää!!!

  VastaaPoista
 2. Upea orkidea ja kauniita kuvia. Harmittaa kovasti kun huomiselle on luvattu niin kylmää, olisi ollut kiva ulkoilla kunnolla vapaapäivänä.

  VastaaPoista
 3. Upea orkidea. Minä sain viime äitienpäivänä elämäni ensimmäisen orkidean ja se kukki monta kuukautta!!!! Nyt olen koittanut saada sitä pysymään hengissä ja säännöllisen epäsäännöllisellä lannoittamisella kukkimaan ehkä uudestaan.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia orkideasta:-)) Mukavaa ja rentouttavaa loppiaista sinne takan äärelle:-)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)