lauantaina, joulukuuta 26, 2009

parempi myöhään :)




... pakkohan minunkin oli noudattaa perinteitä ja väkertää taas täksikin jouluksi piparikuusi - on niin simppeli tehdä ja mielestäni kauniskin :) Sain tuon aattoaamuna sentään jo valmiiksi, nyt vasta ennätin kuvata. Sain by the way joululahjaksi valokuvausta käsittelevän kirjan - jospa sitä vihdoinkin oppisi käyttämään kameraansa ;)













Tytötkin koristelivat pipareita - näitä ei kyllä kovin kiva ole syödä kun pitää pelätä hampaittensa puolesta, kiitos lukuisten koristerakeiden ;)

Nyt kipinkapin mummivaarilaan syömään vielä kerran jouluruokia, sitten alkaakin pikkuhiljaa keventäminen ja valmistautuminen paastoviikkoon (juu, aion yrittää paastota alkuvuodesta, olemme sen toteuttaneet aiemminkin...).
Tapaninpäivätoivotuksin,

10 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!Kaunis piparikuusi! Minä kirjan sait? Itselläni on yksi luontokuvausta käsittelevä kirja, mutta en ole vielä ehtinyt perehtymään siihen..

    VastaaPoista
  2. Marja, oikein mukavaa tapaninpäivää sinne koko perheelle!

    VastaaPoista
  3. Hyvää joulun aikaa!
    ja kuusi on tosi kaunis ja herkullinen!
    Anu

    VastaaPoista
  4. Hei ja hyvää Tapanin päivän iltaa!
    Eksyin blogiisi ja ihastuin kovasti!
    Kuvissasi on ihana puhdas ja raikas tunnelma,ihan kuin sisustus lehtien jutuissa.
    Aina seikkaillessani eri blogeissa,yritän saada vinkkejä erilaisista tv-kalusteista. Se kun minulla on sellainen ainainen murheen kryyni.Teilla näkyi jossain vanhassa postauksessa telkkari taso, joka oli kivan näköinen.
    Tahtoisin tietää kuka sen on valmistanut/myy?
    Kiitos jo etukäteen!
    Kyselee Nina Espoosta

    VastaaPoista
  5. Sanna - tuon kirjan nimi on Uusi digifotokoulu. Ihan perusteista lähtee liikkeelle :)

    Nina - kaunis kiitos kehuista! Minä aikanani ihastuin Muuramen valkoiseen tv-tasoon mutta koska moinen on melkoisen hintava, päädyttiin huomattavasti edullisempaan Ikean tasoon :) En muista minkä niminen tuo oli mutta kurkkaapa Ikean sivuilta. Ollaan oltu tyytyväisiä, hinta-laatusuhde oikein passeli.

    VastaaPoista
  6. Minunkin PITI tehdä tuo piparikuusi, mutta jäi sitten kaiken kiireen keskellä. Ehkäpä ensi vuonna... Tuo kirja täytyisi hankkia, minusta sinulla kyllä hyviä kuvia muutenkin. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana piparikuusi!

    Upea on myös tuo taustalla näkyvä sivustavedettavä puusohva.

    Kaunista ja makoisaa joulunaikaa sinulle :)

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Ollaan tulossa ens viikolla Itä-Suomesta Tampereelle Uutta vuotta vastaanottamaan ja samalla reissulla olis tarkoitus myös shoppailla mm. sisustusliikkeissä. Kysynkin nyt sinulta, että missä kannattais käydä? Kantriinassa ja Stockmannilla ainakin...eikös siinä Stockan vieressäkin ole joku ihana sisustuskauppa?

    -Miia-

    VastaaPoista
  9. Eksyin tänne Johannan blogin kautta ja ihastuin. Hurmaava blogi jossa tulen varmasti toistekkin vierailemaan.

    VastaaPoista
  10. Kiitos Marja vinkistä tv-tason suhteen!
    Nyt meillä on ihana uusi kaluste,sama kuin teillä. Olen ikionnellinen,kaikki laitteet piiloutuu tosi hienosti.Mies rakastaa elektroniikkaa ja näitä piilotettavia laitteita on siis 5 kappaletta...
    (=sisustajan painajainen...)
    Oikein hyvää loppuvuotta Sinulle ja perheellesi!
    terkuin, Nina Espoosta

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)