maanantaina, joulukuuta 14, 2009

Stressiä pukkaa...Hohhoijaa, olen ennenkin maininnnut, että minulla on paha tapa jättää kaikki viimetippaan.. tällä kertaa kyse tietenkin joulukorteista. Askartelin ne kyllä jo pari viikkoa sitten mutta silloin en jaksanut kirjoittaa niihin vielä mitään toivotuksia - ja edelleen ovat samassa vaiheessa. Onhan tässä tämä ilta aikaa... Olisi niiiiiiin paljon muutakin tekemistä, siivousta, silittämistä, lahjojen etsimistä, piparien leipomista, sitä sun tätä... Onneksi meillä ei ole ensi viikonloppuna mitään ihmeellistä - kaksi päivää aikaa laittaa koti joulukuntoon. Kuten huomaatte, mulla ei kauheasti jouluaiheisia valokuviakaan ole... ehkä ensi viikonloppuna kaivelen tonttuset ja enkelit vihdoin esille :)

Huomenna pääsemme virittäytymään jo joulutunnelmaan tyttöjen päiväkodin joulujuhlan myötä - sinnekin pitäisi vielä katsoa tyttöjen vaatteet yms. kuntoon. Ja tänään on pakko ehtiä jumpallekin (jumpasta en vaan yksinkertaisesti suostu luopumaan, en vaikka olisi muuten kuinka kiire tahansa!), tuli nimittäin viikonloppuna herkuteltua mummiukkilareissulla aivan liikaa...


Leppoisaa alkanutta viikkoa siis toivotellen ;)

12 kommenttia:

 1. Voi tosiaan...enpä olisi muistanutkaan, että korttien viimeinen postituspäivä on jo huomenna!!! Eilen sentään "hyvissä ajoin" kuva otettiin, viime vuonna se otettiin 15.12 ja saatiin vielä samana iltana postiinkin :D Mutta kiitos muistutuksesta, tänään siis tunninkuvaan ja tiimariin.

  VastaaPoista
 2. Minäkin meinasin ottaa stressiä joulukorteista, mutta sitten päätin etten lähetä joulukortteja vaan lahjoitan niistä "säästyneet" rahat Pelastakaa Lapset ry:lle. Nyt ei ole stressiä :D

  -Jemina

  VastaaPoista
 3. Minäkään en ole lähettänyt joulukortteja vuosiin, niistä ei siis ole stressiä...muuten kyllä on joulusta...

  VastaaPoista
 4. Yes, sulla on aina tuo jokavuotinen joulustressi korteista :-))). Kuule mitä ihanaa puuteria sulla on tossa "hurrikaanimaljassa", jossa pidät kynttilää? Tahtoo kans!

  Kiks

  VastaaPoista
 5. Hih, meillä toi samainen satsi karkkia samanlaisessa kipossa!! :) Mukavia joulunodotuspäiviä!!

  VastaaPoista
 6. Mia - joo ostin tuon kulhon vielä muiden lisäksi kun Hesasta viimeksi löysin :) Tykkään!

  Kirsi - ei kai.. mullako joka vuosi sama stressi :D No kyllähän sä mut tunnet. Kortit on edelleen vaiheessa mutta onhan tässä koko yö aikaa. Laitoin asiat tärkeysjärjestykseen ja tein ensin tytöille korut huomista joulujuhlaa varten. Ajattelin yllättää Sarankin samanlaisella joten en vielä paljasta millaiset tein :)) Joten nyt joulukorttien kimppuun! Ei kivaa sillä mulla venähti/revähti combatissa ikävästi nivunen tänään - tuhdin särkylääkeannoksen voimalla siis mennään. Liityn sun seuraan jalkavammaisiin =/

  VastaaPoista
 7. Ainiin ja siis Kirsi - tuo aine on tuollaista ihanaa koristelunta! Bongattiin Terhin kanssa sitä viimeksi Hesasta White on Whitesta (somisteena) ja pyydettiin saada ostaa sitä vähän :D Muuten ihanaa mutta kun yrittää puhaltaa kynttilää sammuksiin, pöllähtää samalla "lumipilvi" ilmaan :DD

  VastaaPoista
 8. Minäkin just sain kortit valmiiksi, mut kaikki muu sit onkin tekemättä... kun muka on niin kiirus kokoajan. Olen todennut muissakin blogeissa, et kyllä se joulu tulee vaikkei kaikki olekkaan tip top ;-)

  VastaaPoista
 9. Kyllä ne joulukortin tekstit vielä aukenevat ja saat kortit postiin. Ja onhan sinulla seurana nuo ihanat Sweet-purnukasta pilkistävät suomalaiset suklaat. Ai jai! Kyllä siinä alkaa tekstiä irtoamaan, kun viskaa suuhun yhden Geishan... ;-)

  Täällä tuollaista tekolunta myydään muuten Pottery Barnissa hirmuiseen kilohintaan, mutta miltei yhtä kaunista tekolunta saa ohuista, valkoisista muovipusseista, kun ihan pieneksi silppuaa. On kokemusta... ;-) Mut juu, pöllyää ilkeästi!

  VastaaPoista
 10. Hih, 'ihanaa' että joku toinenkin on samassa jamassa. Minullakin jää jouluvalmistelut aina viime tippaan. Jospa sitä aatonaattona ennättäisi siivoamaan?

  -Pilvi-

  VastaaPoista
 11. Saitkohan tehtyä korttisi?! Sama kiirus täälläkin, mutta annetaan armoa itselle eli kaikkea ei vaan tarvi tehdä!

  VastaaPoista
 12. Kati - kiitos kysymästä, sain kortit tehtyä, juuri äsken :) Tein niitä puoli neljään saakka yöllä... kello herätti puoli kuusi, töissä olin klo 8 ja jatkoin täällä vaivihkaa kortit loppuun.. olipas taas urakka, enkä silti ikinä opi!!

  Arja - mitenkäs pääsisin lukemaan sinun blogiasi? En näköjään pääse tuosta noin vaan..

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)