tiistaina, joulukuuta 15, 2009

joulukortteja joulukortteja joulukorttejaHiphei, sain ne tehtyä... meni siinä puoli neljään saakka yöllä (kun piti vielä askarrella jokunen kortti lisääkin...), ja nyt aamulla piti vielä hieman jatkaa mutta tehty on - vielä kun ennättäisi jossain vaiheessa päivää käymään postissa. Siellä on takuulla tänään muutama muukin mattimyöhäinen, apuuva :)
Arvatkaapa väsyttikö kun kello herätti puoli kuudelta... takana kaksi tuntia unta, edessä työpäivä ja illalla tyttöjen joulujuhla. Saattaa tälle väsylle äidille tulla aikas äkkiä tippa linssiin lasten laulaessa... :´) Tytöt juuri muistelivatkin edellisiä päiväkodin juhlia, joissa olin kuulemma "ainoa aikuinen joka itki"... mitä tosin hieman epäilen :)

No nyt hakemaan lisää kahvia,

12 kommenttia:

 1. Todella kauniita kortteja olet kyllä tehnyt! Ihanaa kun joku jaksaa ja viitsii.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kortteja. Olit kyllä ahkera kun yötä myöten niitä teit. Meillä ollaan todellisia mattimyöhäisiä, eilen illalla lähti vasta tytöistä valokuvatilaus :) Saa nähdä missä vaiheessa meidän kortit ehtivät perille.

  VastaaPoista
 3. Upeat kortit, uskomatonta tsemppaamista sinulta! Mutta onhan sinulla kokemusta tuosta kukkumisesta kylläkin eli sä klaaraat tasan tarkkaan päivän ok. MUTTA menepä sitten tänä iltana ajoissa nukkumaan :-) Kuka uskoo...en minä ainakaan!! :-DD


  Kiks

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja :) Minun tekemät kortit oli jo kuorissa teipattuna ennen kuin muistin että ne olisi pitänyt kuvata ;)

  Minulla on ekaluokkalaisen joulujuhla koitos lauantaina. Pikkuinen lukee vielä jouluevankeliumin siellä! Kyyneleet eivät varmasti ole kaukana ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vaan. Teen vaan joka vuosi saman virheen - teen monia erilaisia kortteja, ja sitten en osaa valita kenelle laittaa mitäkin :) Kuinka paljon helpommalla tässäkin pääsisi kun tekisi vaan yhdenlaisia. Mutta päättämätön kun olen niin... :D Silloin pääsi helpolla kun minäkin teetätin tyttöjen kuvista joulukortit mutta jotenkin tuntuu, että tytöt on jo liian vanhoja joulukortteihin? Mene ja tiedä tuostakaan.

  Mar3ngi :D Arvaapa tuntuiko pikkasen pöljältä ottaa kuvia keskellä yötä, omatekemistä joulukorteista!! Enpä oo ennen moistakaan tehnyt - kaikkeen sitä tässä blogimaailmassa joutuukin ;D Seuraavaksi pitänee sitten kuvata niitä paketteja - aatonaattoyönä kun ehkä olen jo saanut lahjat hommattua... ;)

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kortteja olet tehnyt! Ihan hurja urakka!

  Viettäkää mukavat juhlat! Meillä oli juhlat jo aamulla.

  VastaaPoista
 7. Pitipä vielä kysymäni, että oletko Stoccalla nähnyt joulukoristeissa valkoiset huopamaisesta ohuesta kankaasta tehdyt tähdet? Sitten oli myös joulunpunaiset sydämet. Ihastuin etenkin niihin tähtiin mutten sitten raatsinut kun ainakin 2 olisi pitänyt ostaa.Taisivat olla yli 20 euroa kipale. Varasin Marimekolta ne 2 miettimääni tyynyä.La käyn hakemassa, kun olivat jo loppuneet. Elämä on valintoja täynnä :-D


  Kiks

  VastaaPoista
 8. Voi kun kauniita! Juuri itse bloggasin meidän, erittäin paljon yksinkertaistuneista korteista : )

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniita kortteja, ihania!!!

  VastaaPoista
 10. Ihania kortteja olet askaroinut! Kiva kuulla että on muitakin ollut "yötöissä" uurastamassa korttien parissa...viimetipassa. :) Ehkä meitä on useampiakin...

  VastaaPoista
 11. Uijuijui kun ovat nättejä.

  Minä olin tänään lääkäri-käynnillä ja hoitajan luona istuessani mietin, että onkohan hoitsulla mennyt kovin myöhään eilen joulukorttien kanssa, kun vaikutti äärimmäiseltä taistelulta saada silmät pysymään iltapäivän puolella auki :)

  Itsellekin tullut nyt tavaksi kukkua yö-yhteen, kun pitää tehdä näitä tekemättömiä hommia ja kytsiä kaiken maailman joulukalentereita täältä netin ihmeellisestä maailmasta ;o

  VastaaPoista
 12. Ihania kortteja :-) Et ole ainoa, joka väsäsi viimeisenä yönä kortteja ;-))

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)