tiistaina, joulukuuta 22, 2009

Voihan työt...
... kun haittaavat jouluvalmistelujani... olisi niin ihanaa jos olisi edes päivä, pari lomaa ennen joulua - ja joulun jälkeenkään en pistäisi pahitteeksi paria ylimääräistä lomapäivää... mutta ehei, töissä ollaan, kaikki päivät, ja töissäkin on kiirus. Silti huomaan monta kertaa päivän aikana miettiväni, mitä kaikkea kotona pitäisi ja haluaisin vielä tehdä - pipareita on pakko vielä leipoa, piparikuusen haluan ehdottomasti vielä tehdä. Osa lahjoista on hankkimatta, kaikki tyttöjen lahjat paketoimatta (tosin onneksi niitä ei ole kuin muutama.)... Kuusi pitäisi käydä ostamassa tänään, saas nähdä tuleeko se suoraan sisälle saakka - toivottavasti! Huominen vielä töitä, ihan normaali päivä ja sitten onkin aatonaattoyö aikaa tehdä nämä kaikki keskeneräiset jutut... huhhei.

Mutta jouluna en tee mitään! Paitsi syön suklaata, kuuntelen joululauluja, luen kirjaa, istun joulukuusen loisteessa takkatulen äärellä... ja syön lisää suklaata :)Koristeitakaan meillä ei tänä vuonna juuri laitella, pari Sian enkeliä saa riittää, ja se joulukuusi. Ja toki jo olemassaolevat koristevalosarjat. Ja kynttilät! Rakastan erilaisia kynttilälyhtyjä (ja ulkona jäälyhtyjä), ne miltei pelkästään riittäisivät tuomaan minulle kaipaamani joulutunnelman. Mutta toki tyttöjen vuoksi pitää laittaa hieman muutakin. Ja nyt taas takaisin työjuttujen pariin, teille muille rauhallista jouluviikkoa toivotellen,

4 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua sinullekkin :-))

  VastaaPoista
 2. Pää taipuu kolmanneksi jalaksi myös meillä, miljoona asiaa on vielä muistettavana :)
  Mutta jouluna vaan ollaan ja nautitaan...ilman kiireitä. <3
  Rauhallista ja Rentouttavaa Joulua
  Hirsitaloon!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun laitoit kuvia omasta kodista, minusta ne ovat tunnelmallisempia ja kauniimpia kuin yksikään näistä muista " valmiista" laittamistasi kuvista.

  Tsemppiä loppurutistukseen!

  Kiks

  VastaaPoista
 4. Rauhaisaa Joulua sinne teille!! Ja muista oikeasti rauhoittua! ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)