maanantaina, marraskuuta 23, 2009

valottuneita otoksia...



... eilisestä pukkiparaatista - tai lähinnä meidän neideistä. Joulupukista tonttuineen en ehtinyt kuvaa napatakaan kun keskityin vilkuttamaan pukille ;) Vaan olipas taas vaikeaa saada hyvälaatuisia kuvia - kahdelta iltapäivällä oli jotenkin niin hämärää, että ilman salamaa (ja jalustaa) otetuista kuvista tuli ihan tärähtäneitä, ja salamalla otetuista ylivalottuneita. Ehkä minun tosiaan kannattaisi harkita jotain kuvauskurssia jotta osaisin säätää kameran valotuksia yms. tarpeen mukaan... Kuvissa by the way Pepillä ne Ellokselta tilatut saappaat - hyvät siis olivat! Ja Nellille löysin tuollaisen mustanharmaan Espritin takin - ihana! Ja kelpasi tytölle itselleenkin.



Käväistiin eilen myös pikaisesti Ideaparkissa ja vihdoinkin löytyi tytöille talvikengätkin, siis ulkoiluun sopivat. Meillä on aina aiemmin ollut Nellillä Eccot ja Pepillä Vikingit - ensin mainitulla kun on todella kapea ja siro jalka, toisella taas leveä ja rintava :) Mutta nyt ostettiin kengät Mekasta - hieman epäilyttää miten kestävät kosteutta ja kulutusta (niiden pitäisi olla kosteussuojatut) mutta let´s see... ovat hyvännäköiset ainakin, jopa tyttöjen mielestä :) Mustat, ihan hieman pinkkiä / vaaleanpunaista tehosteena. Otan kuvia kunhan olen kotosalla valoisaan aikaan...





Pepillä Benettonin takki, kengät Ellos, asusteet H&M
Nellillä Espritin takki, kengät Alley (löytö Anttilasta), pipo H&M, kaulaliina&sormikkaat Ellos
Minulla takki Vilan Object-mallistosta, kengät BilliBi, huivi Mulberry

Mukavaa alkanutta viikkoa, harmaasta kelistä ja vesisateesta huolimatta...

10 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä todella suloiset tytöt!Ihanat takit ja kengät myös tytöillä!Ihana kolmikko olette myös! Kyllä nuo sun saappaat taitaa olla samat Vagabondit kun minulla. :) Sun toppatakki on myös ihana.

    Iloa viikkoon!
    /Sanna

    VastaaPoista
  2. Teillä on tuo sää yhtä jouluinen kuin meilläkin.. plääh.
    Ihanat kengät ja takit tytöillä! Mistä on tuo Pepin takki? Mun pitäis löytää Kamillalle joku uusi siistimpi takki, kun entinen on niin pieni.. Toi vois olla aika kiva, varsinkin jos näytän, että Pepillä on semmonen.. ;-)

    VastaaPoista
  3. Mamma siinä tyylikkäänä, tyylikkäine lapsineen suu mutrussa kuvaan asettelee :-)). Tuli mieleen eka tapaamisemme Arinan nurkalla...tytöt olivat vielä vaunuissa! Kiitos kuvista!


    Kiks

    VastaaPoista
  4. En tieda mika kaupunki kuvissa,mutta aina Suomessa ihailen noita upeita vanhoja rakennuksia.
    Hienot talviasusteet kolmella tyttosella!!!

    VastaaPoista
  5. Naiset kiittää :D

    Sanna - itseasiassa nuo kengät on uudet BilliBi:t - merkki johon päädyn aina loppujen lopuksi, hyväksi havaittu. Mutta on mulla ne Vagabonditkin :)

    Jaana - tuo Pepin takki on siis Benettonin. Ostettu viime vuonna, pienihän tuo alkaa jo olla (varsinkin Pepille :) ) mutta malliltaan loistava. Yritin metsästää samanlaista nyt mutta ei vaan löydy.

    Kirsi - huoh, koskahan nähtäis uudelleen?!

    VastaaPoista
  6. Marja-sehän on VAIN meistä kiinni :-). Ehkä jos natsaa niin ens kesänä, kun ollaan Lahteen menossa?


    Kiks

    VastaaPoista
  7. Kauniit vaatteet kaikilla tyttösillä :-))

    VastaaPoista
  8. Ei ole keli sen kummempi täällä meilläkään ;( Mukavaa viikkoa myös teille!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)