lauantaina, marraskuuta 28, 2009

ensimmäinen adventtiviikonloppu...... alkakoon nyt. Talossa rauha, muu perhe nukkuu, tämä äiti tapansa mukaan kukkuu :) Olen ihan toivoton yökukkuja - en vaan malta mennä nukkumaan kun on niin monta asiaa tehtävänä, ja monta blogia luettavana :) Vuorokaudessa on liian vähän tunteja, ja vaikka nukkuminen onkin taivaallista, en vaan silti malta... paitsi television äärellä kyllä onnistun nukkumaan vaikka koko illan, jos sinne nojatuoliin jään loikoilemaan :)

Meillä podetaan edelleen, Nelli-ressulla on kurkku kovin kipeä, ja taas äskenkin yski niin, että oksennushan siinä lopulta tuli. Nyt nukkuu tuossa vieressäni sohvalla, pitäisi kohta kantaa tyttö yläkertaan omaan sänkyynsä... Meidän pitäisi huomenna selviytyä kyläilemään Pepin kummien luokse - saas nähdä miten reissun käy. Ehkä minunkin olisi jo syytä lähteä treffaamaan nukkumattia jotta jaksan edes aamulla herätä :)

Oikein tunnelmallista viikonloppua ja ensimmäistä adventtia kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kukutaan täälläkin. =)
  Mitä lähemmäs joulua mennään sen myöhempään menen nukkumaan. En ole reiluun viikkoon ennen kello 03 mennyt nukkumaan...en varmaan tänäänkään...jos ollenkaan.
  Jouluna ehtii sit levätä ja vaan olla. =)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikonloppua sinullekin! Minä vaihteeksi kukun näin aamutuimaan...en vapaaehtoisesti vaan töihin lähdössä ;)

  Toivottavasti Peppi paranisi pian!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
 4. VOi että sentäs näitä tauteja!
  Meillä tuli Topi jotenkin uudelleen kipeäksi, samat oireet taas, nyt on olevinaan ikäänkuin terve...taas? Jaa-a, mikä kumma täällä Tampereella pyörii?
  Kukun minäkin, kun muuten menee nuo päivät sairaita hoidellessa:)Jos nyt kuitenkin ne taudit suostuisi lähteä jonnekin missä pippuri kasvaa ja paljon kauemmaskin! Teiltä myös, hus pois:)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti siellä ollaan jo toipumaan päin! Itse kuulun myös kukkujiin. Viime yönä menin puoli kahdelta ja kellon laitoin soimaan kymmeneksi. Sunnuntai alkaa aina kahvikupilla ja Tila -ohjelmalla. Se on muodostunut jo ihan traditioksi. Viikolla on pakko mennä nukkumaan aikaisemmin, muuten on töissä silmät ristissä koko päivän.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)