perjantaina, marraskuuta 06, 2009

kun saapuu hetki sininen...
Sininen hetki valkeuden keskellä :) Meillä alkaa olla jo lunta aika paljon - sitä on nimittäin tullut koko päivän enemmän ja vähemmän... lumitöihin pitäisi lähteä jossain vaiheessa mutta toisaalta - rakastan koskematonta lumipeitettä. Sinänsä tekisi kyllä hyvää päästä hetkeksi ulos, edes lumitöihin, ennen kuin seinät kaatuvat päälle kokonaan. Mutta ei, mies on tänään käymässä Tukholmassa - soitteli sieltä hetki sitten, että lento Tampereelle on peruttu eli joutuu kiertämään Helsingin kautta, hohhoijaa. Salaa jo ehdin haaveilla perinteisestä perjantaistani - bodycombatista, saunasta, siideristä, irtokarkeista... tuntuu ettei viikonloppu ala oikealla tavalla kun ei pääse hikoilemaan kunnolla. Olisipa päässyt edes juoksulenkille, tai kävelemään. Huoh.Talvista viikonloppua toivotellen, huspois kaikki possuflunssat ym. kurjat jutut!


5 kommenttia:

 1. voi kateellisena täällä lueskelen muiden "lumitekstejä", meillä kun sitä ei ole satanut vaikka kuinka ikkunassa odottaa...
  Minä sain juuri mieheni kotiin ja pääsen lenkille ja niitä irtokarkkeja hakeen :) viikko kun ollaan lasten kanssa sisällä möyritty kuumeen parissa :(
  Blogiasi on ilo muuten seurata!!:)

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Nanna sinne myös leppoisaa viikonloppua! Tuntuu nyt olevan vähän kaikkialla tuota kuumetta, höh. Minä puolestani kateellisena luin sinun lenkille pääsystäsi :)

  VastaaPoista
 3. Täällä satoi lunta koko päivän.
  Tarvoin rattaiden kanssa 6km. Tuntui kyllä persuuksissa kun mäkeä (n.0,4km) ängettiin hangessa ylöspäin täydessä lastissa. Huh! Mutta tulipahan "lenkki" tehtyä.
  Märkiä lumiukkoja kyllä oltiin päästä varpaisiin asti jokainen.
  Ja juu, niitä irtokarkkeja kanssa ostettiin. =)
  Hih! Hauska huomata että karkkihirmuja on muitakin...
  Vointeja teille!!!!

  VastaaPoista
 4. Joo Marja...tuupataan ne taudit tonne lumen alle:)
  Eiks vaan:)

  T.Anu

  VastaaPoista
 5. Hauskaa, kun löysin sun blogin... Ihania kuvia ja kivoja juttuja! Meillä myös kaksoset, vaikka vasta ovatkin 4kk vanhat. (Ja kaikkiaan neljä lasta yhteensä tässä meidän huushollissa pyörimässä :-)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)