keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

harmaata ja hämärää...
Että voikin olla pimeää, harmaata, märkää. Niinpä piti viritellä hieman lisää valoja sisätiloihinkin :) Vielä kun jaksaisi kaivella kaappien kätköistä pari paperitähteä ja käydä ostamassa pari uutta valosarjaa - ärsyttävää kun vanhoista on aina joku valo palanut eikä niitä siten ole kiva ripustaa mihinkään roikkumaan. Uloskin pitäisi varmaan jotain viritellä - viime vuosina minulla on ollut vain muutamassa isossa lyhdyssä valosarjat, ja toisissa lyhdyissä elävät kynttilät. Enempää tai ihmeellisempää en aio tänäkään vuonna laitella - yksinkertainen on kaunista ♥Joululahjojakin pitäisi jo pikkuhiljaa ryhtyä hankkimaan... minulla on  ä r s y t t ä v ä  tapa jättää kaikki viime tippaan (oli sitten kyseessä joululahjat tai vaikkapa koulu/opiskeluaikoina esitelmät, esseet...) mutta jospa tänä vuonna olisin ajoissa. Tytöt ainakin ovat jo joulupukille toiveensa kirjoittaneet - ja ihmeellistä kyllä, tontut jo hakivatkin kirjeet pukille vietäviksi ;) Oikein nauratti tyttöjen sanelemat kirjeet, tytöillä kun oli hieman erilainen lähestymistapa - Peppi halusi vain kertoa pukille olleensa mielestään melko kiltti ja haluavansa tietyt lahjat, kun taas Nelli aloitti kirjeen sanoilla "Rakas Joulupukki, sinä olet minun mielestäni kyllä tosi kiva" :D

Saas nähdä mitkä toiveet se joulupukki toteuttaa tänä vuonna...

11 kommenttia:

 1. Täällä eräs tonttu haluaisi tietää niitä tyttöjen lahjatoiveita pikimmiten! Lahjat täytyisi hankkia pian, ettei jää kaikki hankittaviksi matkan jälkeen. Eli, vinkkejä kiitos :)

  VastaaPoista
 2. ...Pitäisi itsekin kirjoittaa kirje: "Rakas joulupukki, sinä olet sitten tosi kiva..." :D Hihihi...

  Täälläkin etsitään kätkäöistä jouluvaloja.. Iloa sinne!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin laitellaan lisää valoja, pohdiskellaan joululahjoja ja suunnitellaan askarteluja... Tuppaan suunnittelemaan k a i k e n hyvissä ajoin ja antaumuksella, toteutuksen teenkin sitten hampaat irvistellen, kun olen t a a s jättänyt kaiken viimetippaan... :) Hauskaa pikku joulua!
  Ps. mistä olet löytänyt koruihin noita ihania sanariipuksia?

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää! Itsekin laittelin täksi jouluksi jouluvalot tuollalailla ikkunan viereen pitkinä roikkumaan :)

  VastaaPoista
 5. Kuvasi ovat tunnelmalliset silti! Kaunis valoköynnös olohuoneessa!

  Meijän poitsua vähän jännitti jättää se kirje sinne ikkunan väliin.. Että ei kai se tonttu yöllä tule oikeesti hänen huoneeseen?? Mutta tuli meni kuitenkin :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista on voi ihan tulee hyvä olo kun katselee tuota kuvaa.
  tiina

  VastaaPoista
 7. Täälläkin ollaan lampun viritys touhuissa. pitäisi vielä viitsiä mennä tonne loskaan viritteleen ulkosarjat :-) Tuntuu hullulta laittaa ulos mitään kun ei ole lunta ja niin synkkää, joulumielestä ei kyllä ole tietoakaan kun ulos katsoo :-(Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kaunista on! Mihin sitä joutuisikaan, jos ei olisi kynttilöitä ja muita tunnelmavaloja!
  Mukavaa keskiviikko iltaa!

  VastaaPoista
 9. Kauniita valoja ja kynttilöitä. Pitäisi kaivaa loputkin valot esille.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 10. Mun kanssa pitäis käydä hieman hankkimassa valoja lisää, ainakin tyttöjen huoneisiin paperitähdet. Lahjoja yritän tehdä joka ilta....

  Täällä on ihan yhtä pimeää, sumuista ja märkää...sekä tylsää!

  VastaaPoista
 11. Jouluvaloissa on tunnelmaa!

  Lasten joulukirjeet ovat suloisia, olen itse säästänyt joitakin, ja samoin toivelistoja...niitä on sitten joskus kivaa vuosien päästä lukea mitä hittileluja on milloinkin ollut!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)