maanantaina, marraskuuta 02, 2009

marraskuinen maanantai...

Marraskuu alkoi meillä pienen flunssan merkeissä - Nelli on ollut koko viikonlopun kuumeessa ja kurkku tuntuu olevan tytöllä aika tukossa. Podetaan siis vielä ainakin tämä päivä kotosalla... sinänsä tylsää olla sisätiloissa kun ulkona näyttäisi olevan tulossa mitä kaunein päivä - aurinkoista ja aste pakkasta... mutta aurinkoisella kelillä on ihanaa olla sisälläkin, kun on niin valoisaa ja kirkasta!

Innostuin eilen kuvaamaan muutamaa lempikoruani... ohessa kuvasatoa :) Totesin samalla, että haluan ehdottomasti mennä valokuvauskurssille - olisi ihana osata valokuvata kunnolla, osata säätää valotukset sun muut kohdilleen. Haluaisin myös kunnollisen järjestelmäkameran ja jalustan. Niin ja haluaisin hopeatyökurssille jotta osaisin ihan itse tehdä hopeasta koruja :)

Joopa joo, haaveillahan aina saa... mutta nyt takaisin tosiasioiden pariin, ja lukemaan työmaileja täältä kotoa käsin - minulla kun on aina huono omatunto jos joudun olemaan töistä pois.

Aurinkoista alkanutta viikkoa toivotellen,

6 kommenttia:

 1. No NIIIIN mäkin -> kuvauskurssille ja hopeatyökurssille!!! :D Samikset.

  Iloista päivää!

  VastaaPoista
 2. Minusta sinä olet hyvä kuvaamaan:)
  Aina ihailen taitoasi ottaa näitä kuvia...nytkin!

  VastaaPoista
 3. Kauniita koruja, ja hienosti otat valokuvia. Minulla taitaa kamerani hiljalleen hiipua, salaa toivonkin että saisin uuden ja järjestelmäkameran:)

  VastaaPoista
 4. Kuvasi ovat todella hyviä!
  Ja nuo korut kauniita, erityisesti tuo rannekoru on kiintoisa!
  Valokuvauskurssista haaveilen myös, kerran olen ollut yhden kauden kansalaisopiston kurssilla. Mutta kovin harvoin vaan pääsin osallistumaan, kun ei ollut säännöllisiä tapaamisia.

  VastaaPoista
 5. Joo, sama täällä... Valokuvauskurssille ja hopeatyökurssille!! :) Mutta hyvä olet kyllä kuvaamaan muutenkin!! Niin ja ihquja nuo PFG:n korut!!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita koruja!!

  Hienoja kuvia otat jo nyt, mutta tuskin kurssista haittaakaan olisi... :)

  Mukavaa marraskuista viikkoa!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)