sunnuntaina, marraskuuta 15, 2009

yli 1000 kilometriä...
... autossa istumista, ristiin rastiin Saksan autobaanoilla, kahdessa päivässä... muutamia koeistuttuja Audeja... sitten yli vuorokausi laivalla... vieläkin keinuttaa vaikka kotiuduimme jo aamupäivällä. Olipahan rankka reissu! Lähdimme koko perheen voimin viime keskiviikkona lentäen Saksaan, Bremeniin. Sieltä vuokrasimme auton ja tosiaan, yli 1000 kilometriä tuli autolla ajettua kun suuntasimme autokaupasta toiseen... pitkiä päiviä, pelkkää vesisadetta, pikaruokaa, ei yhden yhtä kauppaa, ei ostoksia, ei tuliaisia, ei rauhallista ruokailuhetkeä (paitsi hotellihuoneessa nautitut yömyöhäiset salaattiannokset).

Kaikesta huolimatta tytöt jaksoivat meidän mukana todella hienosti, vaikka reissu ei ihan vastannutkaan heidän käsitystään lomareissusta ;) Laivamatkakin oli kohtalaisen puuduttava, Rostockista Helsinkiin, yhteensä 32 tuntia... Mutta löydettiin me sentään se uusi auto! Matka siis kannatti, vaikka auton lisäksi kotiintuomisina onkin aikamoinen väsymys ja flunssa - meillä kaikilla, tällä kertaa rehellinen räkätauti, ehtihän tytöt sentään muutaman päivän olemaan terveinä... Ollapa vielä pari ylimääräistä vapaapäivää, tulisivat tarpeeseen.Muille reippaampaa alkavaa viikkoa toivotellen,

5 kommenttia:

 1. Suloiset tytöt! Kiva että auto kuitenkin löytyi, vaikka pari kauppaa olis tietty ollu mukavaa extraa.. ;)

  Jaksuja viikon alkuun!

  VastaaPoista
 2. Teillä on varmasti ollut rankka reissu! Onneksi uusi auto löytyi :) Tytöt jaksavat vielä kuitenkin hymyillä :) Ihana kuva!!

  VastaaPoista
 3. NO eikö me nähdä kuvaa autosta :-)? Minkävärinen?


  Kiks

  VastaaPoista
 4. Kirsi - ette näe kun en ole jaksanut kuvata :) Reissussakaan ei pahemmin tullut kuvia mistään otettua.. koko ajan satoi, oli harmaata ja koko jengi umpiväsynyt ja flunssainen.. ei siis kovin kuvauksellista sakkia :) Auto on väriltään icesilver. Itse haaveilin tummemman harmaasta mutta aina ei voi voittaa ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllähän icesilverkin kelepaa :-). Meillä ehkä vanha meze sen värinen!
  Onko flunssa talttunut nyt lainkaan?


  Kirsi

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)