keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

podetaan nyt sitten...

.. oikein urakalla. Nellin pikkuhiljaa tervehtyessä, nousi eilen Pepille kunnon kuume. Tyttöjen hoitopaikassa on jo todettu ensimmäiset H1N1-tapaukset, joten eiköhän se sitä sitten ole meilläkin... ainakin oireet täsmäävät muiden potilaiden kanssa. Kuumetta, päänsärkyä, kurkkukipua, ja hengitys molemmilla tytöillä rohisee. Mutta onneksi tämä ei vaikuta ihan kauhean kamalalta taudilta (koputan puuta!!) - tytöt ovat suht pirteitä ja iloisia, tuolla katselevat juuri Kaunotar ja Kulkuri -elokuvaa irtokarkkien kera :)

Jotenkin uskomatonta, miten nopeasti tuo influenssa leviää - parissa päivässä täällä Pirkanmaalla on epidemia puhjennut oikein kunnolla monissa kouluissa ja lastentarhoissa. Rokotuksia puolestaan olisi tarjolla vasta muutamien viikkojen päästä... sitä ennen epidemia ehtinee jo laantuakin?

No mutta, nyt keittelen itselleni uuden pannullisen kahvia, lisään pari puuta takkaan, ja teen hetkisen etätöitä... Pikaista paranemista muille potilaille!

12 kommenttia:

 1. Heip ja terkkuja pikkupotilaille!
  Onko tuo sun televisiotasosi Ikeasta? Itse nimittäin halajan vastaavaa, ehkä hieman korkeampaa tasoa.Muuramen tasoa kuolasin erään huonekaluliikkeen ikkunassa...järkyttävällä hinnalla!Myös sellainen valkoinen iso avohyllystö olis kans Ikeasta katsottuna...joskus.... ;-)


  Kirsi

  VastaaPoista
 2. Paranemisia!!! Ja voimi arkeen! JA super-energiaa kans! :D

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista sinne! Mä yskin täällä kanssa keuhkoja pihalle, nuha meni jo, mutta tukkoinen ja sairaan väsynyt on olotila. Ei auta, kohta iltavuoroon;)
  -Marjut

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista!
  Mä taasen koputan puuta siitä että täällä Kaakkois-Suomessa on vasta yksittäistapauksia...

  Oih, kuppi kahvia kyllä maistuisi!

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Marja,voi itkut kun kurjaa:(
  Meillä Topin oireet on olleet melki 40 kuume,oksentelua,kova päänsärky jne.
  Eritasoisia oireita on,mutta toivottavasti osalla on edes lievänä:)

  VastaaPoista
 6. Voi kurjuutta! Toivotaan, että tauti menee ohi levolla ja kotihoidolla! Täällä pelkään kovasti tuota tautia, mutta koitan kuitenkin pysyä järkevänä enkä panikoituisi... Jaksuja arkeen!!!

  Linda

  VastaaPoista
 7. Hei Marja!

  Pikaisia paranemisia teille sinne. Meidän kahdeksasluokkalainen
  oli viimeviikon pois koulusta kuumetta ja päänsärkyä mutta oli
  tavallinen flunssa jos on sitä itteään niin mitä olen kuullut niin tarttuu
  muutaman päivän sisällä kaikille. Heidän luokallaan oli eilen 4 oppilasta kun normaalisti on 18. Ihanan lupsakoita kuvia. Ihana blogi sinulla. Tervetuloa vastavierailulle blogiini www.valleys.fi. Hyviä vointeja sinne.:)

  VastaaPoista
 8. Löysin kauniin blogisi ja täälä heti vakkari lukija. :) Pikaista paranemista sinne!!!

  VastaaPoista
 9. Paranemisia kaikille!

  Ihme homma tuo rokotukset!!! Monta kuukautta on jo H1N1:stä puhuttu ja kuitenkin rokotukset tulee aivan liian myöhään.....

  VastaaPoista
 10. Ota tästä tosiaan selvää.. edelleen meillä kuumeillaan mutta tosiaan mistä voi tietää onko tuo sikainfluenssaa vai tavallista flunssaa. Käytettiin tyttöjä lääkärissä mutta eivät suostuneet ottamaan verikokeita. Koska epidemia jo täysillä käynnissä, ei enää ole järkeä ottaa kaikilta verikokeita - sinänsä täysin ymmärrettävää mutta ärsyttävää kun ei nyt sitten tiedä onko tauti jo podettu ja voiko siten huokaista helpotuksesta?!

  Niin heippa vaan uusillekin lukijoille! :) Ja vanhalle ;D anonyymi-Kirsille tiedoksi tätäkin kautta, että on tv-taso Ikeasta - hyväksihavaittu on, loistava hintalaatu-suhde. Muuramen tasoista vain haaveillen...

  VastaaPoista
 11. Heippa, löysin blogisi tänään. Ihania sisustus- ja inspiraatiokuvia. Valoisia ja keveitä koteja!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)