perjantaina, marraskuuta 20, 2009

shampanjaa, hunajaa, toffeeta...




... eli täydellistä hiusväriä metsästämässä. Kertokaapa mitä sävyjä näette näissä kuvissa? Lämpimiä? Kylmiä? Olen piiiitkään metsästänyt Juuri niitä Oikeita sävyjä tähän vaaleaan päähäni - mutta ei, tuntuu ettei hiuksistani ikinä tule sitä mitä haluan (siihen ei kyllä täydellinen hiussävykään riitä sillä minulla on niin surkean ohuet hiukset, huoh). Toki sävyihin vaikuttaa myös hiusten oma pohjaväri, ja kuvissa pystytään niin paljon pelaamaan valoilla ja käsittelemään niitä halutunlaisiksi. Anyway olen nyt ottanut nämä kaksi kuvaa talteen sillä näissä on mielestäni juurikin niitä sävyjä mitä ajan takaa - lämmintä ja kylmää... raikasta ja heleää. Vielä kun joskus näkisi oman päänsä edes lähimain tuollaisena :) Tosin lienen luonteeltani aikamoinen perfektionisti, monessakin asiassa... hyvä ei riitä, haluan täydellisen - ja sitten petyn kun ei onnistukaan.



Että näinkin tärkeä postaus tällä kertaa... mutta toisaalta, onhan hiukset aika merkittävä osa kokonaisuutta - ja varsinainen ongelma tällaiselle ohuthiuksiselle, korkeaotsaiselle blondille :) Silti toisaalta ihan hävettää pohtiakin tällaisia kun monessa perheessä on huolta ja murhetta, eikä vähiten sikainfluenssan vuoksi. Jaksamista siis kaikille, toivotaan, että pahin aalto alkaisi olla takanapäin ja voisi pikkuhiljaa alkaa keskittymään lähestyvään jouluunkin!

Tämä rouva suuntaa pikapuoliin bodycombatiin (ihanan tavallinen perjantai siis!), sitten ostamaan hieman irtokarkkia ja kotiin. Olen jotenkin ihan uupunut - koko sikainfluenssan ajattelemiseen ja vatvomiseen, pohtimiseen uskaltaako tyttöjä viedä mummilaan, tarttuuko tauti... Onneksi ei enää (toivottavasti pitkään aikaan!) tarvitse pohtia autoasioita, sekin reissu oli jotenkin uuvuttava... Väsyä olo lisää vielä flunssa ja poskiontelotulehdus - juuri kun viime viikolla tajusin edellisen poskiontelotulehduksen helpottaneen, niin eikös heti tullut uusi. Hohhoijaa. Mutta olkoonsa, en nyt millään jaksa potea - jumpalle vaan piristymään!

Ainiin, piti vielä mainita, että olen aivan totaalisen häkeltynyt - sekä arvontaani osallistuvien määrästä että kauniista sanoistanne.
Kaunis kiitos teille jokaiselle!
Lisäksi olen vähintäänkin yhtä totaalisen yllättynyt, että blogiani lukee niin moni! Ja itseasiassa... nämä arpajaisethan olivatkin hyvä keino saada monta hiljaistakin lukijaa kommentoimaan ;D Monta uutta mukavaa blogiakin olen samalla löytänyt, jippii! Vielä kun ehtisi kaikissa säännöllisesti vierailla ja kommentoida itsekin.... Vielä ehtii osallistua mukaan, pitäisiköhän minun jo kohta arpoa kaksi korua :)

Kaikille rentouttavaa viikonloppua toivotellen,

8 kommenttia:

  1. Oikein hyvää viikonloppua myös teille! Upeita nuo hiusvärit,itselläni tummanruskeat joten noista kauniista vaaleista voi vaan haaveilla. Upeita eri sävyisiä vaaleita raitoja!

    VastaaPoista
  2. Heippa. Blondina tiedän tuon ongelman! Ystäväni on kampaajani, ja ikuinen sävyn metsästys on kai elinikäinen projekti. Keltaisen ja violetin väliin jää paljon liikkumavaraa! Alkoi muuten ihan sairaasti tekeen mieli irtokarkkia.. Ähh! Onneksi kaupat on jo kiinni! :)

    VastaaPoista
  3. Täällä myös blondi joka yrittää metsästää täydellistä hiusväriä. Viime kampaaja käynnillä hiuksiini tuli ehkä hieman liikaa tummaa sävyä, joten hiukseni muuttuivat tunkkaiseksi. Itselläni on punapigmenttiä hiuksissa, joten en voi koskaan saada sitä täydellistä hiusväriä jota haaveilen. Näin ainakin kampaajani väitti:-(

    VastaaPoista
  4. New in town leffassa Renee Zellwegerillä oli kans aika lailla kuvailemasi väri! Tulit heti mieleeni :-)

    Kiks

    VastaaPoista
  5. Heips! Mie tykästyin tuohon jälkimmäiseen kuvaan. Pitäisiköhän itsekin palata enempi blondin suuntaan, kun tulee nykyään otettua enemmän tummaa raitaa vaalean kaveriksi..
    Mutta nyt aion tuhlata uusiin kynsiin, joten kampaamokäynti siirtynee ensi vuoden puolelle.. ;-) Paranemista onteloille, se on niin "kiva" vaiva. Itse pääsen parin viikon päästä opetuspotilaaksi sairaalalle.. kiva kiva..

    VastaaPoista
  6. Lilla Medine - minä taas blondina aina haaveilen tummista hiuksista :) Tuntuu, että tummissa hiuksissa väriskaala ja muunneltavuus on paljon suurempi... huoh.

    Uuden Kuun Emilia - totta, tämä taitaa olla ikuisuusprojekti :)

    Villa Elina - tuttua minullekin tuo, että liika tummuus tuo mukanaan tunkkaisuuden tunteen - sitten kipitän aina häntä koipien välissä pyytämään lisää kirkkaanvaaleita raitoja. Mulla hiekkaiset, beiget sävyt tekevät hiuksista juurikin tunkkaiset ja matat. On tää niin vaikeaa olla blondi ;)

    Kirsi - jaahas, pitänee tsekata äkkiä tuo leffakin ennen seuraavaa kampaajakäyntiä :) Missäs se sun kuva uusista hiuksistasi viipyy?! FB:iin voisit sen lätkäistä ;)

    Jaana - juu mullakin ensin vuorossa kynsihuolto, sitten vasta kampaaja.. joskus kun on varaa :) Hei me kuljetaan samoja polkuja - mähän olin myös opetuspotilaana silloin muutama vuosi sitten kun poskionteloni operoitiin. Ja oon by the way päässyt oppimateriaaliksi myös kouluihin... tai lähinnä hampaani pääsivät - ovat malliesimerkki cola lightin yms. aiheuttamasta eroosiosta =/

    VastaaPoista
  7. Ihania hiusvärejä, tuollaisen jos oikeasti saisi kampaajan käsittelystä. Olen vuosia värjännyt itse hiukseni, koska petyin joka kerta kampaajan lopputulokseen. Saan itse parempaa jälkeä :)

    VastaaPoista
  8. Mulla on kans sama ongelma. Vitivalkoiset hentoiset hiukset, joihin haluisin jotain jännää. Joku suositteli sellaista pientä tyvikasvuefektiä, ts. "hiusten maalaamista". Seuraavaksi ajattelin kokeilla sellaista. Tulisi vähän syvyyttä hiuksiin....

    Kaunis blogi sinulla!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)