maanantaina, marraskuuta 30, 2009

meidän keittiössä...



... on vanha valkoinen puusohva - halusin moisen ihan välttämättä pari vuotta sitten... sitä hiottiin ja maalattiin oikein urakalla. Ja sitten sohvapoloiselle ei oikein olekaan löytynyt sopivaa paikkaa. Oikeasti haluaisin sen tuohon meidän eteisaulaan - yläpuolelleen sohva saisi seinälle peilin ja jonkun hattuhyllyn tapaisen... vaan ei se aulaan mahdu kun siellä on sellainen tylsä vaatekaappisysteemi mistä haluaisin eroon - toisin kuin mieheni...

Sohva on siis majaillut keittiössä, ja majailee edelleen. Mutta eilen siirtyi paremmalle paikalle ikkunan eteen - sinänsä ei-hyvä, koska tuo ikkuna on alas lattiaan saakka ts. sohva peittää puolet ikkunasta. Mutta toisaalta, mitä väliä kun on näin pimeä vuodenaika muutenkin :) Ja nyt sohva jotenkin tulee esille paremmin kuin aiemmin ollessaan valkoista seinää vasten.

Jouluvalojakin virittelin hieman lisää - vaan että voikin olla VAIKEAA löytää oikeansävyisiä valosarjoja! Vinkatkaapa mistä löytäisi (ja minkä valmistajan) oikeasti kirkkaan sävyisiä valosarjoja?! Ja kirkkaalla tarkoitan puhtaan kirkasta valoa, pitäisiköhän määritellä sävy valkoiseksi - ei sinistä, ei kellertävää, vaan kirkasta :D Kuvassa myös ihkauusi lamppu suoraan Ikeasta. Oikeasti haaveilen Riviera Maisonin ihanista lampuista mutta tämä sopi kukkarolle huomattavasti paremmin...






Meillä ollaan edelleen kauheassa kröhässä - molemmat tytöt. Peppi yskii yöt läpeensä, Nelli oksentaa limaa. Viime yönäkään ei pahemmin tullut nukuttua =/ Silti kiikutin tytöt aamulla hoitoon kun olivat kuumeettomia, ja kaikki muutkin kuulemma siellä köhivät samaan malliin. Hieman kyllä mietityttää, ovatko illalla jälleen kuumeessa - toivottavasti eivät!

Jaahas, työpäivän ja bodycombatin jälkeen pitäisikin lähteä metsästämään tyttöjen joulukalentereihin jotain pieniä yllätyksiä... taisin juuri taannoin mainita, että minulla on paha tapa jättää kaikki viime tippaan ;) Tytöt ovat aivan täpinöissään joulukalenterista, laitettiin se jo tänä aamuna valmiiksi seinälle, ettei vaan unohdu :))

Ainiin, vielä tämä päivä aikaa osallistua koruarvontaan!
Huomisaamuna pääsee kenties mieheni toimimaan onnettarena - tytöille tulisi
kuitenkin tehtävästä riitaa... :)

ps. tietääkö kukaan saisiko tällaisia jostain Suomesta?! (Kuva alla, lainattu täältä http://houseofphilia.blogspot.com/) Tahtoo tuollaisen adventtikynttelikön...! Näytti olevan ainakin jostain ruotsalaisista nettiputiikeist loppu.



12 kommenttia:

  1. Harvinaisen kaunis tuo sohvan selkaosa.
    Minun pienen puusohvani haluaisin tuoda keittioon,mutta se ei sinne mitenkaan mahdu.

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo kynttelikkö!! Kerro jos saat tietää mistä niitä saa...tahtoo myös! Toivottavasti se köhä jo kohta helpottaisi.

    VastaaPoista
  3. Kyllä on harmaata! Meillä ei olla vielä sairastettu mitään tautia, mutta pahoin pelkään että jouluna..
    Kurkkaapa tuonne Country Heartin nettikauppaan, siltä kaipaamasi kynttelikkö löytyy, ei ollut pahan kallis 35 pelimerkkiä :)
    Koittakaa parantua!
    Kristiina

    VastaaPoista
  4. Kaunis on sohvasi<3 ja tuo kynttelikkö, en ole tuollaista tainnut nähdäkkään.

    VastaaPoista
  5. Minä siirsin puusohvan olohuoneesta keittiöön. Sitä väliä se on eestas kulkenut. Vaikea löytää paikkaa isolle kapistukselle. Kaunis on teidän sohva ja olisi myös tuo kynttelikkö!!!

    VastaaPoista
  6. Tuota kynttilökköä on täällä Karjaalla myytävänä.
    Tiedustele täältä
    http://www.gillascountrylife.fi/index.htm
    Hänellä ei ole nettiputiikkia mutta omistaja on TODELLA mukava!
    Saatat saadakin sen postitse...ja jos ei onnistu, ehkä voin sitten auttaa asiassa. =)

    VastaaPoista
  7. Heippa Marja!
    Ihania kuvia taas, ja niiiiin mielettömän kaunis on tuo teidän puusohvanne, tahtoo myös samanlaisen :) Vielä vaan ei ole se oikea osunut kohdalle..
    Ja tuosta JUL-kyntteliköstä, sitä löytyy ainakin Country Heartin (www.sisustuscountryheart.com) nettikaupasta hintaan 35e!
    Mukavaa alkanutta viikkoa teille :)

    Terkuin, Heidi

    VastaaPoista
  8. Ihanan jouluinen tunnelma teillä. Meidän tähti on vielä varastossa kuten myös joulusukka, mihin jotain pitäisi laittaa. Joten täällä myös yksi viime tinkainen.

    Tuo Jul-kynttelikkö on ihana, ehkä niitä sitten parin vuoden päästä saa Suomestakin :)

    VastaaPoista
  9. Etsiessäni sinkkitalolyhtyjä törmäsin juuri tänään tuollaiseen kynttelikköön täällä http://mostersinredningsbod.blogspot.com/2009/10/jul-nytt.html. Toivottavasti niitä on vielä jäljellä.

    VastaaPoista
  10. villaWenlassa oli näitä JUL kynttilänjalkoja mutta näyttäisivät olevan jo loppuunmyytyjä:(

    VastaaPoista
  11. Pikaista paranemista teille! Oi, minäkin haluaisin puusohvan muttei onnistuu millään kun keittiö on sen mallinen ettei vaan mahdu.

    Kaunis kynttelikkö, tosiaan! En ole tuollaisena peltisenä/sinkkisenä nähnytkään aiemmin. Minulla on valkoisena minun puodissani (puuta) jos sellainen sopisi.

    Rauhallista adventinaikaa,

    t. Lena

    VastaaPoista
  12. Kauniita kuvia! Ihana tuo sohva, joku tuollainen puinen sohva hakusessa uuteen kotiin...

    Toiv teillä tytöt pian paranee!

    Jouluista iltaa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)