keskiviikkona, maaliskuuta 03, 2010

kun ei vaan kuulu mitään...


... olen pari päivää tuuminut mitä ihmettä blogiin kirjoittaisin mutta tullut siihen tulokseen ettei minulla ole mitään sanottavaa. Olen ollut tämän viikon ihan kertakaikkisen väsynyt - enkä silti osaa mennä ajoissa nukkumaan, notkun vaan iltaisin kannettava sylissäni telkan ääressä... Niin ja Otto mouruaa yöt läpeensä... huoh. En ole saanut aikaiseksi ensimmäistäkään korua, enkä omaa kauluriani kudottua loppuun saakka.. pyykkivuori kasvaa ja silitettävien vaatteiden pino alkaa muistuttaa Himalajaa... Jumpalla olen sentään jaksanut käydä joka päivä - mutta miksi sekään ei piristä. Eikä mua huvita edes lähteä kaupoille katselemaan kevätuutuuksia... Kevätväsymystäkö?

Päivän asuja meinasin alkaa kuvailemaan mutta nähtyäni itseni kuvissa, totesin, että ehei, meikäläisestä ei kyllä moisiin kuviin ole - miten ihminen voikin näyttää niin väsyneeltä ja jotenkin... kulahtaneelta =/ Ainoat julkaisukelpoiset kuvat ovat tätä luokkaa - tarpeeksi epätarkkoja :) Pääpointtina kuvissa uusi lempipaitikseni, Espritin ihana tunika, maustettuna ruskealla ohuella vyöllä. Näyttänee hieman liikaa äitiysvaatteelta mutta olkoonsa - mulla kun on perintökalleutena iso alavatsa... se on ja pysyy ja näytän aina siltä kuin olisin viidennellä kuulla raskaana :)


Mutta nyt tää pömppövatsa suuntaa kohti combat-tuntia, josko siellä piristyisi edes hieman!
Pirteämpää loppuviikkoa teille muille toivotellen,
ps. tytöt kävivät eilen 6v. neuvolassa, saivat jotain tehosterokotuksia ja mene ja tiedä johtuuko siitä mutta nyt on Nelli kuumeessa ja päänsärkyä valittelee...

11 kommenttia:

  1. No et kyllä näytä. =)
    Olet tosi nätti ja siro, siis ihan oikeasti!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka tavoitankaan nuo fiilikset!!! Kevätväsymystäkö tämä on, ehkäpä ja sitä tuntuu olevan liikeellä. Mutta voisi jo hellittää otettaan! Tai tulisi edes se kevät ;)

    Tosi kaunis tuo tunika, eikä todellakaan ole mitään pömppövatsaa havaittavissa tai kulahtuneisuutta!

    Pirteämpiä fiiliksiä toivottelen :)

    VastaaPoista
  3. Voi kuule, kuulostaa niin tutulta fiilikseltä! Mulla tulee keväisin aina sama juttu. Itse olen pähkäillyt samoja postausongelmia, surkutellut kaikkea keskeneräistä ja lopulta istuskelen vain tuolissa ;) Ja hei, mä en edes käy jumpassa ;)

    VastaaPoista
  4. Voi,olisipa kiva nähdä sinun Päivän asu -kuviasi jatkossakin...tyylisi viehättää ja antaa hyviä ideoita omaankin arkeen! T:toinen combat-fani

    VastaaPoista
  5. Voi ei, mitä itsekritiikkiä!! Turhaan, näytät oikein kauniilta ja huoliteltulta. Asukuvia vaan kehiin, niin minäkin teen. Vaikka tässä iässä on kaukana nuorten tyttöjen kauniista, rypyttömistä ihoista. Mitä kuvia olen sinusta nähnyt, näytät todella hyvännäköiseltä! Salittakoon myös pömppömasut, jota sinulla ei näy edes olevan.

    VastaaPoista
  6. Ps. Minäkin muuten istun telkun ääressä läppäri sylissä kirjoittelemassa näitä kommentteja ;-))

    VastaaPoista
  7. Sulla ei tosiaankaan ole mitään pömppövatsaa!!!!
    Kyllä kunnon kevään saapuessa varmaan aletaan piristymään;-) Ei aina tarvii muuteskaan jaksaa:-)
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  8. Onpas kaunis tunika ja ihana vyö, tietenkin upean naisen päällä :)
    Combat on muuten huippua, yksi parhaista tavoista purkaa väsymystä. Muistat vaan ottaa aikaa itsellesi.
    Kutsun muuten noita kurjia ajatuksia, väsyneitä ja alakuloisia sellaisiksi, jotka syntyy suden tunneilla. Silloin kaikki vaikuttaa erilaiselta. Odotahan vaan, kun aurinko nousee!

    VastaaPoista
  9. Kiva tunika tosiaan - mun pitää varmaan hankkia tuollainenKIN :) Toivottavasti tytöt jo terveinä, halauksia sinne suunnalle meiltä kaikilta!

    VastaaPoista
  10. Niin itseasiassa noissa kuvissa ei kyllä tuo tunika ees erotu :) Pitää laittaa vielä joku kuva missä sen näkee paremmin.. on kyllä ollut hyvä ostos! Muutenkin tämä tunikamalli sopii mun kropalle mitä mainioimmin - saa vatsansa edes hieman paremmin piiloon eikä olo ole kuin lenkkimakkaralla nakkimakkaran kuorissa :D

    Niin siis mulla ON iso alamaha, ei oo yks eikä kaks kertaa kun ihmiset ovat luulleet, että olen raskaana... varsinkin jos hiemankin turvottaa niin ihan näytän raskautetulta. Ärsyttävää! Tyttäretkin monesti toteavat äidin näyttävän siltä kuin odottaisi vauvaa.

    VastaaPoista
  11. Samat fiilikset täälläkin. Mulla oli ihana hoikka vyötärö ennen lapsia, mutta kun jouduin olemaan raskaana viikolle 42+2 niin ei siitä enää kaunista tule. Eli nyt on uusi tyyli hakusessa ja tunikat on jees. Olen päättänyt alentaa rimaa ja itsekritiikkiä ja iloita.

    Sinä näytät tosi kauniilta! Olisi ihana nähdä vaatevinkkejäsi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)