sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2010

ohraa ja aherrusta


Saatiinpa mekin sentään ohrat multiin ennen pääsiäistä :) Siinä taitaakin olla meidän pääsiäisen ainoa koristus - itse en ole pääsiäisihminen missään määrin. Suklaamunat toki kelpaa ja mämmiäkin pitää saada mutta ei mitään koristeita meille kiitos. Tyttäretkään eivät halunneet lähteä virpomaan joten tänään ollaan vaan avattu ovia muille innokkaammille virpojille...

Eilen piipahdettiin Ideaparkissa - muu perhe suuntasi HopLopiin ja minä kaupoille, kätevää ;) Erityisen kätevää tällä kertaa sillä onnistuin unohtamaan rahapussini kotiin :D Tuli siis hyvin halpa reissu, eikä siellä itseasiassa juurikaan mitään ostettavaa olisi ollut. Tytöille katseltiin kevätkenkiä, ne pitää kyllä kohtapian ostaa. Samoin katselin välikausivaatetta mutta kun ei löydy niin ei... ainoat mitkä lähtivät mukaan (ts. ainoat mitä mies suostui maksamaan) olivat nämä ihanat kesämekot Lindexiltä. Osaan kuvitella nuo tytöillä aurinkoisena kesäpäivänä... varsinkin reissussa minkä juuri varasimme ensi kesäksi - siitä lisää myöhemmin :)Tänään olen ahkeroinut - sekä korujen parissa että vaatehuoneissa. Päätimme muuttaa hieman järjestystä - miehen vaatteet ottivat ja muuttivat makuuhuoneemme vaatekaappeihin, ja meikäläisen vaatteet siirtyivät alakerran(kin) vaatehuoneeseen. Kolme jätesäkillistä (!) tuli samalla heitettyä rojua pois, ei siis vaatetta vaan kaikkea muuta "turhaa". Vielä pitäisi jaksaa käydä sekä omat että tyttärien vaatteet läpi jotta saisin kuskattua kaiken ylimääräisen kirppikselle. Vai pitäisikö munkin kokeilla myydä niitä täällä blogin yhteydessä?!

Oma olo on hieman helpottanut mitä tulee poskionteloihin mutta... minulla saattaa olla säärissä rasitusmurtumat. Oireet ei nimittäin täsmääkään enää penikkatautiin. Voi %&¤"=(/)¤%/# sanon minä =/ Pitänee käväistä lääkärillä. Mutta nyt jatkamaan hommia!

Valoisaa kesäaikaa toivotellen,

12 kommenttia:

 1. Mullakin on tänään vielä tuo ohranistutus edessä. Taidanpa tehdä sen NYT ettei unohdu! :)

  VastaaPoista
 2. On se kiva että löytyy muitakin jotka eivät ole pääsiäisihmisiä. Mulla pääsiäiskoristelu rajoittuu yhden vanhan virkatun munakorin nostamiselle pöydälle. Korissa on lasten joskus aikoja sitten tekemiä pääsiäismunia. Siinä se.

  Minäkin olen ahkeroinut kaappien siivousten parissa vaikka sunnuntai onkin. Nyt on niin sopiva keli semmoiseen...

  VastaaPoista
 3. Teillä kävi siis sittenkin virpojia! Meillä ei ketään... Ihanat kesämekot :) ja voih sitä matkaa, tulee varmaan olemaan mukavaa, ja kuuma! Mäkin muuten just viikko-pari sitten inventoin omat vaatekaappini ja päädyin viemään 2 jätesäkillistä UFFiin. Lastenvaatteet pitäis saada laitettua Huutoon.

  VastaaPoista
 4. Voi, mä en ole kylvänyt mitään ruohoja pääsiäiseksi. Enää ei taida ehtiä. Meilläkään ei lapset lähteneet virpomaan tänä vuonna, mutta ei myöskään ovella käynyt yhtäkään pikkunoitaa! Karkit siis jäi syötäviksi! :)
  Mä en myöskään tunustaudu pääsiäisihmiseksi, mutta tänä vuonna aion ostaa pastellisia suklaamunia koristeeksi ja kukkia tietenkin!
  Täälläkin on askarreltu koko päivä, vaatehuoneen siivous odottaa ensi viikonloppuun. ;)
  Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että jalka paranee pian!

  VastaaPoista
 6. Onneksi luin postauksesi, meinas unohtua ohrat kylvää;-) Elikkäs nyt kylvö hommiin....
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihania mekkoja! Kohti Lindexiä käy Johannan tie tällä viikolla ;D

  Toivotaan säärille pikaista paranemista!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Laita ehdottomasti pystyyn blogikirppis! t/Linda

  VastaaPoista
 9. Hui! Rasitusmurtumat?! Olisko ne siitä cooperista peräisin sitten?

  Me emme istuttaneet lainkaan pääsiäisruohoa tänä(kään) vuonna, päiväkodissa nimittäin tekevät sen minun puolestani :D

  Innolla odotan, josko jotain kivaa tyttöjen vaatetta tulee myyntiin...

  VastaaPoista
 10. Eipä meilläkään kummemmin pääsiäistä koristella. Meidän pikkutytöt olivat laittaneet päikyssä ohrat kasvamaan ja kotona laitettiin rairuohoa.. Siihen se sitten jääkin. Mämmi tosin on niiiiiiin hyvää, että sitä olen syönyt jo nyt monta rasiaa :)

  terkuin Kati

  VastaaPoista
 11. Laita vain kirppari pystyyn. Minä olisin kiinnostunut 98/104 cm vaatteista : )

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)