perjantaina, maaliskuuta 19, 2010

ei enää lunta...


Hohhoijaa, nyt alkaa jo tuo lumi pikkasen kyllästyttää! Eilen lähdin aamulla reteästi nahkatakki päällä töihin (15 asteen pakkasessa, ajatuksella, että iltapäivällä kuitenkin lauhtuu.. no lauhtuihan se...), ja töistä lähtiessäni tulikin lunta taivaan täydeltä... sitä tuli meillä koko ilta. Please, ei enää!! Kunpa tämä tietäisi lämmintä, ihanaa kesää! Siitä haaveillessa nämä kuvat :)

Tämä tyttö onkin lähdössä tänään Tukholmaan, jippii! Tai tänään laivalle, huominen päivä kiertelyä Tukholmassa kera mukavien työkavereiden, ei hullumpaa :) Tämä reissu tulee oikein hyvään saumaan, olen jotenkin niin väsynyt - reissun jälkeen tosin saatan olla entistä väsyneempi ;) On tosi kiva päästä nyt Tukholmaan shoppailemaan sillä seuraava reissuhan onkin sitten silkkaa kidutusta 42 km verran...

Kunpa keli olisi Tukholmassa jo keväisempi kuin täällä - ainakin vielä luvataan huomiseksi +7 astetta ja aurinkoa... Joten eikun kello naapurimaan aikaan ja menoksi! Tuosta kellosta btw haaveilen edelleen...

 


iloisissa reissutunnelmissa,

18 kommenttia:

 1. Ihanaa matkaa sulle :) Toivotaan, että Tukholmassa paistaa aurinko! Lunta ei ainakaan toivota ;D

  VastaaPoista
 2. Eihän sun sitä kelloa tartte siirtää mihinkään suuntaan, kun ei se kuitenkaan mitään tiedä ;) Älä muuta juu viserrä tuosta lumesta - tännekin satoi illan ja yön aikana vähintään 10cm :( Hauskaa reissua, laitahan kuulumisia sieltä!

  VastaaPoista
 3. Terhi - hahaa, totta, hyvä kun muistutit! Blondina olisin saattanut siirtääkin tätä :D

  Mulla on siis ollut kellosta patterit lopussa jo varmaankin vuoden ajan. En vaan ole jaksanut käydä vaihdattamassa uusia - ja hyvin olen pärjännyt :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa matkaa! Siskonikin osallistuu Tukholman maratoniin vuosittain...

  VastaaPoista
 5. Mukavaa irtiottoa arjesta!! Me juuri tulimme Tukholmasta tiistaina ja mukavaa oli!! Täällä taas puolestaan hukutaan lumeen... Depressing!

  VastaaPoista
 6. Melike - kävinkin lukaisemassa sun Tukholma-reitin - mulla yleensä aika vastaava reitti, tosin tuplaten liikkeitä missä käydä. Nyt on vaan ihan liian vähän aikaa ehtiä kaikkialle, plääh =/ Aiemmilla maratonreissuilla kun mulla on ollut pari päivää aikaa kierrellä :)) Joten se NEXT ja Kista Galleria jääköön käymättä, saahan tuota NEXTia nykyään tilattua netistäkin..

  VastaaPoista
 7. Mukavaa matkaa, ehkä keväisempään Tukholmaan! Ihana irtiotto, varmasti väsyttää, mutta sen edestä myös piristää! :)

  VastaaPoista
 8. Toi kello on ihan sikamakee!!! Tahtoo kans Tukholmaan...tai ihan Helsinkikin kelpais tässä vaiheessa :)
  Ihanaa Tukholman matkaa...+7 astetta ja aurinko kuulostaa taivaalliselta!

  VastaaPoista
 9. Mukavaa matkaa, tuollaiset irtiotot on ihania hengähdystaukoja arjesta! Nautinnollista ja rentouttavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 10. Oikein ihanaa matkaa, nauti ja rentoudu :) Toivotaan kaunista säätä sinne!

  VastaaPoista
 11. Huippua, ihanaa matkaa! Ja aivan ihania kesäkuvia...voi HUOH tätä lumen määrää, sulaakohan se edes juhannukseksi! Pakko, sillä sen verran oon nyt romantisoinut kesän mielessäni, että sen on kyllä parasta olla pitkä ja kuuma!! :D

  VastaaPoista
 12. Hauskaa Matkaa!!
  Toivottavasti lumen tulo jo loppuu ja päästään nauttimaan keväästä ja auringosta!

  VastaaPoista
 13. Oikein mukavaa reissua ja rentouttavaa viikonloppua!! :)

  VastaaPoista
 14. Ai lähditkin vasta tänään, olin näköjään vähän viikonloppufiiliksissä eilen laittaessani sitä sähköpostia siitä korusta.

  Eli siis vielä kerran, oikein ihanaa ja rentoa reissua!

  VastaaPoista
 15. Ihanaa Tukholman reissua! Aurinkoista säätä!
  Lunta ei kaivata enää täälläkään. )

  VastaaPoista
 16. Mukavaa reissua! Vähän olen kade ;)

  VastaaPoista
 17. Toivottavasti oli kiva reissu;) Toi kello olis ihana!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)