torstaina, helmikuuta 25, 2010

Ihanaa Leijonat ihanaa!!


Kuvathan ei mitenkään liittyneet otsikkoon mutta ihan sama!
Pääasia että Suomi voitti ja Ruotsi hävisi ;D
Kannatti siis herätä aamuviideltä, yhtään ei ole harmittanut tänään.
Ja aurinkokin paistaa voiton kunniaksi! Tänään on kiva päivä :)
Niin, minähän olen siis (penkki)urheiluhullu - erityisesti jääkiekko on lähellä sydäntäni,
niinikään formulat, yleisurheilu...

Edit klo 23:56 Ihanaa naisleijonat ihanaa!! 
Ja viestinaisillekin iso kippis!

Kuvat räpsitty mummiukkilassa - mummin tekemästä herkullisesta salaatista.
Niin ja mummilan ihanasta keittiön pöydästä - tämän pöydän haluaisin meille, niin ihana,
vanha ja kulunut. Tällä pöydällä olisi varmasti kerrottavana monta tarinaa...
Torstai on toivoa täynnä :)

10 kommenttia:

 1. Ai miten herkullisen näköinen salaatti! Ja ihana pöytä tosiaan!

  En katsonut ottelua mutta jännityksellä aamulla heti tekstitv:ltä piti kurkkia tulos. Hyvä pojat! Kaikkein parasta oli tietty se, että Ruotsi lähti kotiin....

  ps.joko olet tilannut mineraalimeikkejä???

  VastaaPoista
 2. Apua kuinka ihanan näköistä salaattia..nams..
  Pöydän pintakin on aikas kiva. Ollaan tänään ajateltu hieman samoin, kun molemmilla samanlainen otsikko postauksessa:)))

  VastaaPoista
 3. Siis ehdottomasti tässä järjestyksessä: Ruotsi hävisi ja Suomi voitti :-) Minä täällä toinen lätkän parissa "elävä". Se on tässä perheessä vähän niinkuin elämäntapa, heh. Mies ei enää pelaa, mutta tässä nyt nämä kaksi isompaa pelaavat ja kaksi pientä tulee perässä. Enkä usko että säästyn heidänkään kohdalla lätkänpelaamiselta. On muuten oikeasti ihan hauskaa käydä katsomassa noita pienten matseja! Yllättävän hyvin pelaavat ja yllättävän jänniä pelejä :-)

  VastaaPoista
 4. Pakko oli vielä palata kehumaan tuota aikaisemman postauksen kauluria! Hyvä Marja!!!

  VastaaPoista
 5. Niinpä! Ihanaa Leijonat Ihanaa!! :DD Mää kans heräsin viideltä kattoo peliä ja onneks heräsin.. :) Nyt täytyis mennä katto naisten pronssiottelu..

  VastaaPoista
 6. JA nyt ne Suomen naiset otti onneksi pronssia :)
  Pöytä on kyllä ihana, huolisin meillekin tuollaisen, ja tuon salaatin myös!!!

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia. Osaisinpa minäkin valokuvata paremmin.

  Näkyykö jossain kuvassa vaaleapunainen hirsitalosi? Kiinnostaa kun oma vaaleapunainen talo on tulossa. Sävy on kyllä jo päätetty, vähän kuin vaahtokarkki.

  VastaaPoista
 8. Tiina - en ole vielä ehtinyt tilata niitä mineraalimeikkejä... en ymmärrä miten mulla onkin ollut tosi kiireinen viikko. Huomenna tyttöjen synttärit osa II ja koti on täyden kaaoksen vallassa, kaikki leipomukset tekemättä - enkä taaskaan vielä edes tiedä mitä tehdä... Onneksi on ensi yö aikaa lätkämatsin jälkeen ;)

  Tuire - mä rakastan valokuvaamista :) Haluaisin tosin jonnekin kurssille jotta osaisin paremmin.. tosin on se näköjään hieman kamerastakin kiinni, huomaa taas kuinka paljon parempia kuvia tulee uudella vekottimella.

  Kurkkaapa esim. tammikuun ekaa postausta otsikolla 2010 - siinä näkyy hieman ulkoseinää :) Maalattiin talo toissakesänä uudelleen, tismalleen samalla maalilla ja sävyllä kuin mikä pinnassa aiemminkin oli. Mutta talon sävy muuttui kylmän vaaleanpunaisesta lämpimämmäksi =/ Ja tykkäsin siis enemmän aiemmasta sävystä. Aika lienee tehnyt aiemmin tehtävänsä ja muuttanut sävyä... toivottavasti niin käy nytkin...! Meillä on ikkunanpielet ym. vaaleanharmaat - ihan hauska yhdistelmä!

  VastaaPoista
 9. Löysin kuvan etuovelta, oikein kaunis vaaleanpunaisen sävy. Harmaa sopii hyvin vaaleanpunaiseen. Meidän naapuriksi tulee kaunis puutalo, ehkä harmaa. Toivotaan, että he päätyvät harmaaseen.

  Mä olen kävin vuosi sitten työväen opistolla lyhyen valokuvauskurssin. Oli kivaa, mutta pitäisi olla aikaa harjoitella ja tarvitsisin kunnon kameran. Kamera kuume nousee taas. Mun silmiin sun kuvat on jo täydellisiä. Sopiiko jos laitan blogisi listalleni? Pidetään vaaleanpunaisten talojen puolia. =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)