sunnuntaina, maaliskuuta 14, 2010

woman in black :)


Eli kai minunkin pitää tehdä postaus takeista - kun kerran kaikki muutkin ;)
Kaivelin viime viikolla talvisäilöstä (lue: ulkovaatekaapistamme) viime keväänä ostamani mustan takin.
Tämän takin kanssa koin aikoinani Rakkautta ensi silmäyksellä - tuo vaan oli pakko saada. Enkä ole ostostani katunut! Loistava takki - trenssiä rennompi ja mun makuun monikäyttöisempi, takin pallomainen
helma just se mitä hain ja mistä pidän edelleen, samoin hihansuut... huppu sadekelien varalle, kiristysnyörit tuossa hieman vyötäröä ylempänä. Miksiköhän silti tänä keväänä tekee taas mieli jotain uuttakin takkia...?
(ja nää kuvat on taas tarkotuksella tärähtäneitä ;) nimim. kaameet silmäpussit...)


Kai se on tämä toivoton shoppailijan luonne. Tai äitini sanoin: rumat ne vaatteilla koreilee?
Toissa lauantaina kohtasin Vilassa allaolevan mustan (kuinka yllättävä väri!) takin ja taas ainakin
kuvittelin kokevani rakkautta ensi silmäyksellä - kotona toisella ja kolmannella silmäyksellä en enää ole
tunteistani yhtä varma... :) Kiva takki mutta tarvitsenkohan tätä... tai lähinnä tulenko käyttämään tätä?! Varsinkaan kun koin jonkinasteisen ihastumisen myös Onnelan Anun löytämää takkia kohtaan - tuo takki pitää kyllä käydä tsekkaamassa ennenkuin teen lopullisen päätökseni :)



Mustasta takista on btw jokseenkin vaikea saada selkeää kuvaa - siis sellaista missä yksityiskohdat erottuisivat... mutta oma pärstä ei ;) Alimmat kuvat napattu netistä - niissä näkyy takki hieman paremin.

Nyt taidan siirtyä blogimaailmasta potemaan flunssaa (sen siitä saa kun kulkee liian keväisissä vetimissä...
ei vaiskaan, tämä tarttui mulle tyttäriltä) takkatulen ääreen - on nimittäin ihan tukkoinen olo, voi plääh =/ Meidän pitäisi tulevana tiistaina mennä juoksemaan cooperin testi (en ole ikinä aiemmin moista juossut, kouluaikoina kävellyt pari kertaa ;) ), vaan eipä tällä tukkoisuudella kyllä kovin vauhdikkaasti juosta kun
ei henki kulje muutenkaan. Ja just kun olin pääsemässä juoksuvauhtiin... tää on niin tätä.

tällaisissa sunnuntaitunnelmissa,

11 kommenttia:

  1. Moikka.
    Minä pidin noista molemmista takeista. Itse en vain oikein mustaa väriä osaa kantaa. Talvella joo mustatakki on yksi perusvaate, mutta keväällä kaipaan vaaleaa.

    Pidin kovasti muuten tuosta ylemmän takin pussimaisesta helmasta. Jotain sellaista havittelen itsekin.

    VastaaPoista
  2. Mäkin pidän noista ekan takin hihoista ja helmasta. Nyt kun sinut näkee, niin suosittelen, että käy sovittaan sitä takkia, minkä ostin. Luulen, että tykkäät! Iik, en painosta:)
    Sen tuntee päällänsä sitte, että mikä on paras!
    Mitkä silmäpussit? Hassu, kaunis olet!

    VastaaPoista
  3. Kuules, naamassa ei ole mitään vikaa!!!

    Miekin löysin IHANAN takin viime viikolla, mutta eipä se sitten mahtunut päälle! KEHNO! Ja isommat koot oli loppuneet jo. Niin kuin aina... Mutta lopussa oli rahatkin, joten ei ihan hirviästi jäänyt harmittamaan. Ja väreistä puheenollen, voitko kuvitella, se oli SININEN! Mutta minusta hieno!

    VastaaPoista
  4. Tykkään erityisesti ekan takin hiansuista. Kauniita molemmat.
    Voi harmi kun pöpö tarttui. Parane pian!

    VastaaPoista
  5. Ihania takkeja:-)
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. onpas kiva tuo alin takki. Itseasiassa katselin kirpparilla juuri eilen vastaavaa, ei kuitenkaan lähtenyt mukaani. Kokovamma.

    VastaaPoista
  7. Oi, tuo eka takki päälläsi on ihana - nuo hihat ja helma... Huoh! :) Alempikin on kiva, jos olisi vaalea niin menisin heti hakemaan omani pois.

    Mulla on sellainen päähänpinttymä, että syksyksi tummat takit ja kevääksi vaaleat. Eli vaikka musta ohut takki löytyy niin nyt olisi pakko löytää jostain se vaalea. Viime keväänä ostin takin, mutta siinä oli silloin "masuvara" (=olin raskaana ja lopultakaan takki ei mennyt kiinni vaan viipotin sitten vain takki auki) ja vaikka se ei mikään äitiystakki ollutkaan en enää osaa käyttää sitä.

    VastaaPoista
  8. Tosiaan tuo helma on just se takin juttu, samoin hihat.. Mä taas en oikein osaa käyttää vaaleita takkeja - oli sitten syksy, talvi, kevät tai kesä. Katsokaas tämä on taas näitä minun päähänpinttymiäni - musta hoikentaa ja pienentää.. vaalea olisi kiva mutta tunnen oloni jätiksi.

    Anu - arvaa yritinkö etsiä tuota sun takkia jo perjantaina.. vaan eipä löytynyt. No nyt on moinen varattuna kun soittelukierros tuotti tuloksen :) Tänään käyn sovittamassa.. kerron sitten mielipiteeni :)

    VastaaPoista
  9. Jes!
    Mulla tuo profiilikuva muuttuu kokoajan...että mää se taas oon:)
    Voi ei, arvasin, että niitä on vaikee saada, takkeja siis. Käyhän sovittaan...

    VastaaPoista
  10. Hih, mäkin postasin just takeista... Näin ne aiheet kiertää blogista blogiin!! ;)

    Tuo sun päällä oleva takki on kyl ihgu. Jos olisit ostanut sen nyt, yrittäsin udella mistä oot sen ostanut!! Mä kanssa käytän mustaa takkia ympäri vuoden...

    VastaaPoista
  11. Oi miten ihana blogi!!! Luin jo nyt nopeasti useamman postauksen, mutta täytyy tulla ajan kanssa uudestaan.

    Takit ovat tosi kivoja, käyvät moneen lähtöön!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)