torstaina, maaliskuuta 18, 2010

Tigit markettikamaa


Oletteko muut tienneet / kuulleet tästä? Mulle ihan uusi juttu :)
edit.. näköjään olen ihan jälkijunassa kun muut tietääkin tästä jo :D

Käydessäni tällä viikolla kampaajalla, kertoi hän Tigin tuotteiden olevan siirtymässä markettien hyllyille. Niinhän ne ovat esim. jenkeissä olleetkin (sieltä taannoin raahasin melkoisen monta tuotetta...) mutta että täällä meilläkin? Kampaaja totesi myös Tigin laadun muuttuneen (huonontuneen?) viime vuosina. Itse olen kyllä Tigeistä tykännyt, ja niitä edelleen käytän. Tosin eilen sorruin Sokoksen 3+1 päiviltä ostamaan Paul Mitchellin Extra Body -shampoon - tuon sarjan hiuslakkaa kun olen käyttänyt jo jonkin aikaa...

Keräsin tähän omat suosikki-Tigini - miltei kaikkia olen kokeillut, ja näihin päätynyt.Tuosta Sex-Up -sarjasta käytän lähinnä shampoota mutta siitäpä ei kuvaa löytynyt,
kuvat siis napattu Strawberrynetistä - sieltä olen suurimman osan Tigeistäni tilaillut,
jännä nähdä millaiseen hintaluokkaan nämä Suomessa nyt sitten tulevat asettumaan,
mikäli tuo siirtymä pitää paikkaansa...

11 kommenttia:

 1. Joku (Nanna Ruusutapetista?) vinkkasi tästä jo jokunen aika sitten. Tosin muistaakseni joku sitten ehti ho kumotakin tän väitteen? Mutta tulispa vaan joo, tykkäisin :)

  VastaaPoista
 2. Hih, ahaa, oonpas mä jälkijunassa kun mulle oli ihan uus uutinen :) No katotaan miten käy...

  VastaaPoista
 3. Kai se paikkansa pitää tuo juoru.Esikko saa Tigin shampoosta hirmuisen aivastuskohtauksen niinä iltoina sängyssä kun on Tigillä hiuksensa pessyt. Vaikka persikan sävyisessä shampoossa ei omaan nenään Tigille tyypillisiä karkkihajuja olekkaan.

  VastaaPoista
 4. No enpä tiennyt..!
  Minulla on tosin kaapit pullollaan tigiä, kun ystäväni on varastolla töissä :)

  VastaaPoista
 5. Saapa nähdä miten vaikuttaa sitten hintoihin, pitäisi sitten tulla markettihinnatkin. Käy mulle :).

  VastaaPoista
 6. Joo, mä aina ostin Walmartista tai Targetista Tigit :-) Käytän muuten nykyisin melkeinpä vain PM:ää, mutta kyllä noi Tigitkin "Kelpaa" :-)

  VastaaPoista
 7. Mäpäs tiesin tän ja siksi en oo nyt tilannu mistään vähään aikaan. Ootan että ne tulis sinne marketteihin;)

  VastaaPoista
 8. Jee, olen kuullut saman "juorun" ja pitänyt sitä vain juoruna. Nyt katkaistiin juorulta siivet :) Itse käytän Bed Head Superstar shampoota ja siihen hoitsua ja uusin innostukseni on Queen for a day tuuhennussuihke. Se on erittäin voimakkaan tuoksuinen, mutta toimii ainakin mun hiuksissa.

  Se on muuten jännä juttu, että tietyt ns. luksustuotteet tai kalliimmat tuotteet Suomessa ovat ihan peruskamaa jenkeissä. Esim nämä Tigin tuotteet tai vaikkapa Guess tai Gap.

  Hintojen laskua odotellessa ;)

  VastaaPoista
 9. Ääää...ja just ehdin ostaa..Nooh, kuluuhan nuo :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 10. Pitihän niitä kokeilla...no Superstar ainakin tekee mun blondatusta tukasta täysin velton ja föönauskaan ei auta..hukkaan meni ekan kerran elämässä shampoo/hoitoaine ja jää käyttämättä. Kampaaja vielä myi mulle lakan sijasta jonkun täysin diipadaapa killotussuihkeen..argh.

  VastaaPoista
 11. Ebaysta saa muuten ostettua Tigiä huomattavasti halvemmalla kuin mitä ne täällä suomessa maksaa.
  Juuri ostin tuplapakkauksen tuuhentavaa hiuksiin jätettävää Superstar -hoitosuihketta, ja kahden pullon loppusumma postikuluineen jäi kutakuinkin 12 puntaan (reilu 13 euroa).
  Suomessa kyseinen tuote maksaa n. 18,90e per pullo :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)