torstaina, tammikuuta 21, 2010

sekaisin kosmetiikkaviidakossa...




Muiden perässä innostuin minäkin kuvaamaan omat kosmetiikkasuosikkini - tai eivät ehkä suosikkeja, mutta käytössä tällä hetkellä.. Olen huomannut, että on tosi mukavaa lukea muiden käyttämistä tuotteista ja löytää niistä itselleenkin sopivia vinkkejä ja aivan uusiakin tuttavuuksia - joten tässä kurkistus meikäläisen purnukoihin ja puteleihin :) Täytyy myöntää, että tunsin itseni hieman hmm... pöljäksi kun raahasin kaikki nämä kuvattavaksi olohuoneeseen :D

Jätin vielä shampoot ja hoitoaineet kuvaamatta (ovat pääsääntöisesti Tigiä plus erinäisiä silver-shampoita), joten aloitetaanpa muista hiustuotteista.



Kestosuosikkini on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, Bonacuren Moisture Kick - en oikein edes tiedä miksi pidän tästä, olen vaan jäänyt jumiin. Tuote lupaa selvittää ja kosteuttaa normaalit, kuivat ja/tai kiharat hiukset - ja sen se mielestäni tekee. Pidän myös siitä kun tuote ei hiusten kuivuessa koveta hiuksia (tiedättehän, jotkut tuotteet saa hiukset sellaisiksi koviksi soiroiksi). Viimeksi kampaajalla minulle suositeltiin tuota Sebastianin tuuhentavaa uutuutta Thickefy Foamia - muuten jees, mutta jättää juurikin sellaisen tönkköfiiliksen - varsinkin jos antaa hiusten kuivua itsekseen.

Mitä tulee hiuslakkoihin, niin minulla on jo vuosikaudet ollut käynnissä täydellisen hiuslakan metsästys - siihen otan ilolla vinkkejä vastaan!! Löysin jokunen vuosi sitten täydellisen lakan (LC2) - tarpeeksi pitoa ja kiiltoa - mutta tottahan toki sen valmistus lopetettiin... sittemmin olen ollut lakkojen suhteen tuuliajolla. Nyt toimivimmiksi havaitut ovat nämä kaksi - Sebastianin Shaper Plus ja Paul Mitchellin Extra-Body Finishing Spray.



 No sitten siirrytään ihonhoitoon... tällä hetkessä käytössä ovat seuraavat.



Vaikka ylemmästä kuvasta muuta voisikin päätellä, en ole minkään tuotesarjan tai -merkin orja :) Tuo Clarinsin silmänympärysvoide on ollut pitkään käytössä ja nyt joulun jälkeen sorruin ostamaan tarjouksessa olleen pakkauksen, missä oli Multi-Active Jour -kasvovoide seuranaan nuo pari seerumia. Ihan ovat ok, tuoksu melko voimakas mutta voide juurikin sopiva talvi-iholleni - ei liian rasvainen ja hoitava, mutta ei liian kevytkään. Kesäisin rakastankin sitten sitä keveyttä - silloin käytössä on raikas YSL:n Hydra Feel -geeliemulsio. Siitä huomaan tulleen kestosuosikkini! Myös Vichylla on muutama vastaava tuote mistä pidän. Samoin tuo Estee Lauderin Idealist on ehdoton kestosuosikkini - tuoksuu mielestäni ihanalta, pienentää ihohuokoset ja saa ihon näyttämään sileämmältä. Jos miltei 4-kymppisen ihosta enää sileää millään edes saa...

Mistä päästäänkin etsintäkuulutukseen! Olen saanut päähäni, että haluan jonkun seerumin - sellaisen mikä nuorentaa, raikastaa, piristää, kohottaa, silottaa - tekee kaiken! Onko vinkkejä?! Tuo Clarinsin Multi-Active Serum on ihan jees, samoin kuin Cliniquen Turnaround (joka sopii kuulemma erityisesti tietokoneen ruutua päivät pitkät tuijottavalle) mutta äh, ne mitään ihmeitä saa aikaiseksi... :) Mutta saako kirurgin veistä lukuunottamatta mikään tuote?!



Sitten haluaisin myös löytää sen täydellisen silmänympärysvoiteen - sellaisen joka silottaisi juonteet ja poistaisi silmäpussit! Dermosilin silmänympärysvoiteista olen nyt löytänyt suosikkini mutta tuntuu, että silmäpussit ovat tulleet meikäläiselle jäädäkseen...

Dermosilin valikoimasta pidän muutenkin, käytössä on niin iho- kuin käsivoiteetkin, samoin itseruskettavat.



Tällä hetkellä olen koukussa Dermosilin Red Orange -sarjaan - ihovoide on ihanan raikkaan tuoksuinen ja koostumukseltaankin sopivan tehokas mutta kevyt. Saman sarjan suihkugeelikin kulkee aina jumppakassissakin mukana. Dermosilin Primo Saksanpähkinä -käsivoide on niinikään ihan huippu - myös kuiville kantapäille! Yksi kestosuosikeistani ihovoiteitten saralla on Hempzin Herbal Moisturizer - kätevä pumppupullo ja ihana tuoksu...





Koska tästä postauksesta tullee jo puuduttavan pitkä, jätän meikkituotteet seuraavaan postaukseen. Vielä pitää kuitenkin esitellä yksi suosikkituotteeni.



Tuokaan mitään tee mitä lupaa - mutta ainakin tuubi on sisustukseen sopiva :D


21 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla, kiitos siitä!
    Taidan laittaa omaan blogiini myös tällaisen kurkistuksen meikkipussukkaan.. :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Tästä sainkin nyt sitten seuraavan projektini...Pitäs uusia koko voidevarasto! Nyt tuntuu, ettei ole kauheasti aikaa (????) panostaa ihonhoitoon, mikä tietysti kannattaisi, koska se hoitamattomuus tuppaa kostautumaan! Ainoa ihan ehdoton on Cliniquen silmänympärysvoide (jonka muuten sain mieheltäni tuliaiseksi, vink vink...)joka tosin EI häivytä pusseja EIKÄ tummia silmänalusia, mutta jonka ryppyjä ennaltaehkäisevään voimaan luotan sokeasti. Ehkä se onkin enemmän uskon asia :D

    VastaaPoista
  3. äääks, mikä määrä puteleita. Minulla taitaa olla yksi kasvorasva, olikohan niveaa tai lumenea? Tarttis varmaan perehtyä noihin juttuihin, pian nimittäin...tai onkohan jo myöhäistä,hih.

    VastaaPoista
  4. hei.vichyllä on joku silmänmpärys juttu joka oli tehokas.kokeilin äidiltä,kun oli apteekista saanu näytteen.

    VastaaPoista
  5. Oho, on tosiaan pari purkkia.
    En silti tunne pistoa sydämessä, minusta ei ikinä olisi noin monen purkin käyttäjäksi.
    Kokeiltu on, kaappiin jää.
    Nostan hattua niille jotka jaksaa panostaa kaiken työn,kodin ja lasten keskellä itseensä vielä niin paljon että löytää aikaa kaunenhoidolle muualtakin kuin siitä yhdestä kosteusvoidepurkista ja kampaajalta. Tuntuu ettei kanpaajallakaan ehdi käydä :D

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus, näitä on kiva lukea. Ostin vähän aikaa sitten Cliniquen silmänympärysvoiteen ja tykkään! Myyjä lupasi, että siloittaa juonteita, poistaa turvotusta ym. Ja tuosta seerumista pitää sen verran sanoa, että minäkin innostuin kovasti ajatuksesta kunnes lääkäriystäväni palautti minut maanpinnalle ja sanoi, että juonteisiin ei auta muu kuin botox ja veitsi :)

    Minustakin tuntuu, että keskityn vaatteisiin, laukkuihin, kosmetiikkaan ym. hömppään enemmän kuin sisustukseen tällä hetkellä. Ehkä pitäisi laajentaa blogin aiheita, no sitten joskus.

    VastaaPoista
  7. Hmm pakko kommentoida sen verran, että minä olen kuvitellut omaavani kohtalaisen vähän erilaisia tököttejä :)) Ainakin kun lukee vaikkapa blogia http://ostolakossa.blogspot.com/ :D Taannoin viskoin kaikki sellaiset voiteet yms. roskiin mitä en ollut muutamaan vuoteen käyttänyt ja päätin, että vähemmälläkin pärjää. Onhan noita toki muutama mutta ei tuon enempää. Jotenkin olen vaan nyt yli kolmevitosena havainnut sen järkyttävän tosiasian, että ihoni alkaa veltostua ja rypistyä - ja yllättäen kiinnostus erilaisiin apukeinoihinkin siis on kasvanut :) Vielä vuosi sitten en käyttänyt esim. yövoiteita ollenkaan - päinvastoin, rakastin sitä kiristävää tunnetta puhtaalla rasvattomalla iholla kasvojen pesemisen jälkeen =O Olisi ehkä kannattanut jotain voidetta laittaa...

    Mitä tulee minun kauneudenhoitooni minuutteina vuorokaudesta, ei siihen kovin montaa minuuttia tuhlaannu. Alle vartissa on tukka kuivattuna ja meikki naamalla työaamuina. Varsinkin kun joka aamu toistan itseäni, niin meikissä kuin hiuksissakin :)

    VastaaPoista
  8. Ainiin Hanna - joo! Keskitypä sinäkin näihin muihinkin juttuihin, olisi hauska niitä lukea :) Vaikka olo tuntuukin hömpältä, hih! Mutta miksi välillä ei saisi tuntuakin!

    VastaaPoista
  9. Todella kiinnostava aihe! Itseäni on myös alkanut kiinnostamaan entistä enemmän ihonhoito. Täytin syksyllä 32 ja yhtäkkiä havaitsin ties mitä juonnetta kasvoissa ;) Silmäpussit tuntuu tulleen jäädäkseen tännekin, ei auta jääkaappilusikat eikä mitkään.. :(

    Nuorempana sitä ajatteli, että ehtiihän sitä silmänympärysvoiteita sun muita käyttämään, mutta yhtäkkiä sitä onkin 10v vanhempi! Mutta ainakin omat tyttäreni aion perehdyttää hyvään ihonhoitoon, koska se on todella tärkeää.

    En kyllä henk.koht. pidä minään mahdottomuutena sitä, että veitsellä pienesti parannellaan. Itselläni on tosi raskaat silmäluomet ja tiedän, että vanhentuessani ne alkavat roikkua häiritsevästi silmien "edessä". Mutta niin kauan kuin ongelmat on voiteilla hoidettavissa, niillä mennään :)

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus, pitääpä laittaa korvan taakse omaa blogiakin varten ; )

    CLINIQUEn silmänympärysvoiteen puolesta liputan minäkin. All About Eyes (se geelimäinen) on ehdoton suosikkini johon palaan aina vaikka joskus mieli tekee kokeilla muitakin. Viilentävä, virkistävä ja silmäpussit saa kyytiä (ainakin minä uskon niin)

    VastaaPoista
  11. Voi vitsit kun kiva postauksen aihe! Vähän erilainen ja mielenkiintoinen. Ja materiaaliakin löytyi vaikka kuinka. Pitäisiköhän itsekkin laittaa sama juttu omaan blogiin... tosi ihana blogi muuten sinulla! =D

    VastaaPoista
  12. Oi sullahan on kunnon aineet kaikkeen itsellä ei vaikka välillä toivoisin että olisi!
    Tigiä olen kyllä käyttänyt hiuksiin ja tuuheuttavasta tykkäsin todella...nyt ne on loppu ja on ihan vain kaupan uutta en nyt muista nimeä mutta kuitenkin jotain mitä mainostetaan että alan ammattilaisetkin käyttää ja on iso valkoinen pullo ja musta!Heh että näin hyvin muistini pelaa enkä jaksa lähteä katsomaan!
    Hauska tuo sisustukseen sopiva tahna!

    Iloista viikonlopppua!
    Anu

    VastaaPoista
  13. Mahtava tuotevalikoima! Näitä tuotepostauksia on kiva lukea, kun kuulee aitoja kommentteja tuotteista ja niiden vaikutuksista.

    Itse käytän paljon Chanelia, mutta jos jostain saat Amwayn Artistry essentials -silmänympärysvoiteen, kokeile ihmeessä, ihana tuote. Itse en sitä ilman enää tulisi toimeen!

    VastaaPoista
  14. Olipa kiva postaus! Itse olen löytänyt huippu hiuslakan,Lorealin infinium ultimate, force 4 iso vaaleanpunainen pullo. Ei saa tavallisesta kaupasta, olisiko kampaajilla, itse ostan eräältä jälleenmyyjältä. Mutta kun on kerran kokeillut ei muuta voi käyttää. Jäi kiinnostamaan hiiriemon silmänympärysvoide. Uskon että sitä olisi todella hyvä käyttää. Mukavat viikonloput!

    VastaaPoista
  15. Jaahas mistähän tuollaista Amwayta löytyisi - ihan uusi merkki minulle? Yritin Strawberrynetistä etsiä mutta ei löytynyt.. mutta kiitos vinkistä Hiiriemo - jatkan etsimistä :)

    Ja Willa Rosalle kiitos hiuslakkavinkistä! Tuota siis testaan seuraavaksi :) Nimi onkin tuttu eli joku lienee mulle tuota aiemminkin suositellut.

    VastaaPoista
  16. Oi, tuli ihan hinku päästä voideostoksille... :) Ihania tuotteita! Seerumit ja naamiot omia suosikkeja, ja kaikenlaisia tullut kokeiltua.
    Pitääkin tänään muistaa naamioda sunnuntain kunniaksi ;)

    Iloista alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  17. Oletko Marja kokeillut Dermosilin laventelisalvaa tai Extra voidetta? Molemmat hyviä kuiville kantapäille ja Extra voide ihanaa myös kuiville käsille. Voide on tosi paksua eikä todellakaan imeydy hetkessä, mutta kannattaa laittaa esim. yöksi :)

    -Jemina

    VastaaPoista
  18. Kiitos postauksesta. Taidanpa tehdä itsekin moisen omista tököteistäni.

    VastaaPoista
  19. Hihii, tosi hauska postaus. Pitääköhän itsekkin väsätä samanlainen. 8] Hiuslakoista suosittelen edelleenkin got2b:n tuotteita, shine ja glue on täällä aktiivikäytössä. Mutta tuttu on myös se suuren vaaleanpunaisen pullon lakka, jota joku mainosti. Se oli Pepsillä käytössä näytteliaikoina.. =)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)