sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

sekaisin kosmetiikkaviidakossa osa II



Hiphei, jatkan samalla teemalla siis vielä toisenkin postauksen :) Kiitokset vinkeistä edellisessä postauksessa - nyt tiedän mitä hiuslakkaa ja silmänympärysvoidetta testaan seuraavaksi. Mistähän Hiiriemon mainitsemaa Amway-sarjaa saisi, ken tietää? Entä onko kellään kokemuksia Guinot´n tuotteista? Minulla on ollut pari testeriä ja pidin kovasti, niitäkin pitänee jostain joskus tilailla kokeeksi... sitten kun nämä nykyiset on testattu loppuun :)



Mutta hypähdetäänpä seuraavaksi meikkipussiini...
Ensinnäkin ehdottomat suosikkini (nämä mainitsisin jos minulta kysyttäisiin mistä tuotteesta en haluaisi luopua :) ) Guerlainin huulivoide Baume de la Ferte ja huulipunan alla käytettävä voide Liplift. Jälkimmäinen kiinnittää huulipunan eli toisinsanoen estää sen karkailun juonteisiin. Huulivoide puolestaan paitsi hoitaa, myös hieman pullistaa huulia - ja sisältää (mikäli en aivan väärin muista?) hieman punaviiniä - yhtään en tiedä mitä hyötyä tuosta on mutta kuulostaa hauskalta :D

Yksi suosikeistani on myös Kanebon Sensai 38°C -ripsiväri. Huipputuote jumpilla hikoillessa, ei taatusti valu poskille. Tosin ripsarin poisto oli varsinkin alussa ärsyttävän työlästä, sittemmin olen oppinut lutraamaan vedellä riittävästi :)

Sitten taas etsintäkuulutukseen! Hyvä nestemäinen silmien rajausväri hakusessa!? Olen pitkään käyttänyt Oriflamen Intense Eye Lineria mutta eikös tämänkin suosikkituotteeni valmistus ole lopetettu =/ Onneksi ostin niitä muutaman varastoonkin, nyt tosin viimeistä viedään... Rimmelin vastaavaa ajattelin seuraavaksi testata, sitä joku minulle kehui.

Listataanpa sitten loputkin nykyiset suosikkini. Kulmakynistä Lumene on mielestäni tosi hyvä, minulla sävy 2 harmaanruskea. Huulten rajaus tapahtuu Cliniquen Quickliner for lipsin sävyllä 03 chocolate chip - mitä muuta sävyä voisi tällainen suklaan ystävä harkitakaan ;D Huulipunien suhteen ehdin olla tuuliajolla jonkin aikaa kun käyttämääni YSL:n punaa ei enää löytynyt edes eBaysta :) Mutta nyt olen löytänyt uuden suosikkini, Seppälästä! MSCHIC Glossy Lipstick sävy Lingerie 01 on juuri se mitä haluan - ja siksi niitä on nyt laatikossa muutama varallakin, etten taas kohta joutuisi tuuliajolle :) Samasta sarjasta löysin niinikään kivan poskipunan - silloin harvoin kun muistan poskipunaa edes käyttää, aurinkopuuterin suurkuluttaja kun olen :) Luomivärisuosikkini löytyi Köpiksen reissulta viime kesänä - Laura Mercier´n (ihan uusi tuttavuus ainakin minulle) ruskehtavanharmaa luomiväri, mikä kuvissakin näkyvillä..

Mitään muuta mainittavaa meikkipussistani ei taidakaan löytyä... olen meikkauksen suhteen säälittävä tapaus sillä en osaa meikata kuin yhdellä tavalla - näytän siis aina samalta, töissä ja juhlissa, ja kotona en jaksa juurikaan meikata. Aijuu, meikkivoiteena Lumenen Time Freeze kiinteyttävä meikkivoide - ihanan kevyt, nestemäinen voide. Vaikka tässä iässä pitäisi varmaan jo opetella käyttämään peittävämpiä tuotteita... ;) Bodyshopin puutereista pidän. Ja tuoksuista kestosuosikkini (mihin huomaan harharetkiltä aina palaavani) on Lancômen Miracle.



Noniin, nyt on turhuuspostaus nro 2 valmiina :) Kiva kun jaksatte näitä kommentoida ja lisäillä omat vinkkinne - laitan ne kaikki korvan taakse!

Leppoisaa sunnuntaipäivää itse kullekin! Meillä vaihteeksi podetaan... viime viikolla Nelliä vaivasi pieni vatsatauti - ja nyt kun kuviteltiin olevamme voiton puolella, oksensikin aamulla Peppi =/ Joten eikun vuoraamaan sängyt uudelleen pyyhkeillä... Jännä kun välillä ollaan terveinä pitkään, ja nyt on joka viikko joku ärsyttävä tauti. Mutta ei auta valittaa kun perusterveitä kuitenkin olemme!



16 kommenttia:

  1. Hei! Ensinmäinen kurkkaus blogiisi ja heti minä innostuin:) Minä kehun Rimmelin nestemäistä rajausväriä! En ole koskaan osannut haluta kalliita meikkaustuotteita joten ainakin omasta mielestä tuo rimmeli on aivan hyvä. Juurikaan muuta en ole käyttänyt.

    VastaaPoista
  2. Mun pitää kyllä tehdä tää postaus myös kunhan vaan ehtisin... mutta aiheeseen. Eli Kanebolta löytyy myös 38-sarjaa netemmäinenrajaus. Tosin oma suosikki on tällä hetkellä Lumenen musta EYE CRAPHICS kynä. Nestmäistä rajausta käytän vain juhliin.

    Mä huomaan käyttäväni nykyään melkein aina silmälaseja kun en vaan osaa enää meikata tummia silmänalusia pois (nuorenahan niitä ei edes ollut).

    VastaaPoista
  3. Mirva - kiva kun eksyit :) ja varsinkin kun kommentoit!

    Heli - tiedätkö, sama täällä. Huomaan käyttäväni silmälaseja ihan suosiosta aina niinä päivinä kun silmäpussit on ihan hirveät :)

    VastaaPoista
  4. Innostuneena ed.jutustasi päätin täyttää minäkin hyllyjä muutamalla putelilla ja löysinkin sarjan Paul M:ää kampaamon hyllyltä. MUTTA, puuh niitä olikin miljoona erilaista joten ens kerralla otan listan mukaan. nimim. vain niveaa laiskalla

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus :) Kosmetologina olin ihan innoissani kun pääsin tällaista lukemaan ;) Guinotin tuotteita olen käyttänyt ja ollut ko.merkin maahantuonnissa aikoinani töissäkin, tuotteet mielestäni hyviä, ne joita olen kokeillut.

    VastaaPoista
  6. Hei! Oli kiva kurkistaa meikkipussiisi! Sain pari vinkkiä, joita varmasti kokeilen. Kanebo 38(en millään osaa puhutella Sensaiksi) on minunkin ehdoton suosikki. On muuten hauska nähdä itsensä jonkun muun,mielellään ammattilaisen meikkaamana.Näyttää oma naama ihan erilaiselta:)Sillä itsehän sitä aina tosiaan meikkaa sillä samalla tavalla. Millaiset silmälasit sulla on, entä aurinkolasit? Siinä vinkkiä/toivetta seuraavaan postaukseen! t.Lissu

    VastaaPoista
  7. Ihanaa Meikkejä!! Tykkään!!
    Olen meikkien SUURkuluttaja...aurinkopuuteria kuluu täälläkin. :)
    Tosi hyvä idea laittaa postaus meikeistä(taidan matkia)!!

    VastaaPoista
  8. Fniss förstår inte ett ord men härliga bilder...

    Kram Anne

    VastaaPoista
  9. Heippa vaan! Mulla on tuo Rimmelin rajausväri ja minusta se on ehkä vähän liian paksu.. En saa sillä kovin ohutta rajausta tehtyä. Ehkä vika on tekijässä.. ;-) Mun pitänee hankkia seuraavaksi tuo ripsari, kun kaikki sitä niin kovin kehuvat. Sitä oikeaa kun ei ole vielä tullut vastaan.
    Paranemisia pikkupotilaalle!!

    VastaaPoista
  10. Jep, täällä kanssa silmälasit päässä (aina) koska on jo ne ennalta mainitut pussit silmien alla ;) Ostan kyllä piakkoin hengettömät silmälasit, joten niiden taakse on vaikeampi kätkeä pusseja..

    Ostin tänään laivalta Lumenen Time Freeze virkistävän silmänympärysstickin. Ainakin ensituntuma on ihana, voide on itsessään tosi viileää ja raikasta. Tässä lisätietoa: http://lumene.fi/default.asp?docId=22217&productCategoryId=21754&productId=21760


    Minä olen myös laiska meikkaaja, mutta nyttemmin olen aivan täysin ihastunut mineraalimeikkipuutereihin! Seuraavaksi tilauksessa Mary Kay-sarjan oma, toivottavasti olisi hyvä! Mineraalimeikeistä tulee tasainen huoliteltu iho, joka kuitenkin näyttää meikkaamattomalta ja kuulaalta. Siis aivan ihana tuote! Markkinoilla on vain harhaanjohtavasti "mineraalimeikkipuutereita", joissa on esim. talkkia, joka kuivattaa ihoa, joten niitä kannattaa tutkia tarkkaan.

    Ainiin, ja Amwayn tuotteita saa jälleenmyyjiltä. Minulla on menossa sinne pian tilaus (tuttava jälleenmyy), joten jos kiinnostaa niin laita minulle sähköpostia, annan hänen yhteystietonsa. Netistä varmaan löytyy myös jälleenmyyjiä.


    Mukavaa viikkoa! Kiitos mielenkiintoisista postauksista :)

    VastaaPoista
  11. Allidaalia - juu olisi tosi hauska päästä kurkkaamaan teidän muidenkin meikkipusseihin :)

    Lissu - kiitos postausvinkistä, pistän silmälasit ja arskat korvan taakse :) Mulla on kahdet erilaiset silmälasit, toiset hengettömät, jotka on mun kestosuosikit (varmaan pian 10 vuotta vanhat), toiset hieman näyttävämmät (niissä mulla tosin on aina jotenkin urhokekkosolo :D ). Kunnollisia aurinkolaseja en omistanut ennen viime kesää - silloin hetkellisessä mielihäiriössä, Madonnan konserttia Hesan keskustassa odotellessa, menin sijoittamaan viimeiset rahavarani Gucceihin =O Mutta on ne hienot :D

    Jaana - Rimmelillä on kahtakin erilaista eye lineria, kumpaa sulla on? Toinen on tussimaisempi, toinen sivellin. Mä aattelen tuon sivellinpäisen hankkia...

    Iida - juu mulla on hengettömät rillit, ja tosiaan, näiden taakse ei niin helppo ole silmäpusseineen kätkeytyä. Tosin kätkee nämäkin edes vähän ;) Kiitos tuosta Lumene-vinkistä! Tuota pitää kokeilla sillä tykkään tosi paljon juurikin saman Time Freeze -sarjan meikkivoiteesta. Haen tuon heti tänään! Tällä hetkellä minulla on poskiontelotulehdus, ja sekin kasvattaa minulla silmäpussien kokoa - joten kaikki apu on tarpeen :D Mineraalimeikkipuutereihin en ole jaksanut vielä tutustua mutta mietinnässä tuokin on ollut...

    VastaaPoista
  12. Ostin suosituksesta itsekin tuota MSCHIC:n huulipunaa sävynä Lingerie 01 ja ihastuin siihen. Mutta arvaas mitä? Nyt KOKO sarjan tekeminen lopetetaan enkä saanut enää uusia punia varastoon. Pitää äkkiä juosta kaikki meidän alueen Seppälät läpi ja etsiä josko jossakin olisi vielä =/

    VastaaPoista
  13. Löysin pari huulipunaa jemmaan -jee! Kaikki MSCHIC:n tuotteet olivat joko 5 tai 8 euroa. Nyt kannattaa siis hamstrata.
    Mikä tuo Laura Mercierin luomivärin sävy on? Tosi kaunis väri.

    VastaaPoista
  14. MISTY - mä tuota vähän epäilinkin kun taannoin huomasin tuon sarjan olevan Seppälässä alennuksessa... ostin silloin kolme punaa - tänään hain vielä loputkin kolme mitä siellä oli :) Mä en KESTÄ kun aina juuri sen huulipunan valmistus lopetetaan mihin tykästyn :( Kauhea homma löytää uusi luottopuna. Tuo on ollut niin kertakaikkiaan hyvä. No, nyt mulla on kuusi punaa jemmassa - niillä pärjää hetken. Ostaisin lisääkin mutta en nähnyt punissa mitään parasta ennen päiväystä?

    Tuo luomiväri on ihana! Siihenkin olen koukussa, ja sitä löysin lisää Nycistä. Suomesta en ole tuota sarjaa löytänyt? Sävy on nimeltään SABLE. Näyttää noissa kuvissa aika oikealta..

    VastaaPoista
  15. Suurin osa liikkeen punista oli avattu, vaikka vieressä oli testerit, ja tökitty piloille. Onneksi löysin muutaman melko ehjän.
    Olisin voinut vannoa, että sävy olisi ollut Topaz =) Katsoin, että Mercieriä löytyy nettikaupoista.

    VastaaPoista
  16. Joo samaa harmittelin.. onneksi oli muutama puna kiinnikin! Näköjään tuo Topaz on hyvin samankaltainen sävy, eri sarjaa vaan (kävin kanssa kurkkimassa netistä :) ). Tämä mun Sableni on sarjaa Sateen Eye Colour.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)