tiistaina, tammikuuta 19, 2010

päivän asu ja pölyiset peilit :D



Olen niiiin innoissani ja iloinen uudesta kauluristani, että pakkohan tämä on jakaa teidän kanssa :) Vaikka ei ehkä pitäisi näitä omia kuviaan tänne lykätä - ties vaikka kaatuisi koko blogspot.com...! Mutta silläkin uhalla esittelen minäkin oman kaulurini - kiitos inspiraatiosta Johannalle ja suurensuuri kiitos tuloksesta Tiinalle!! Ongelma on vaan nyt se, että näitä on saatava lisää... joka värissä, ohuena ja paksumpana versiona :) Kiitos pölyisten peilien ja salaman, ihan jokaikinen silmäryppy ei sentään kuvissa erotu ;) Tässä siis meikäläisen ensimmäinen (ja viimeinen?) päivän asu...





I am soooo eager and pleased to show you my new collar (or what do you call this in English?). I got the inspiration from Johanna´s lovely blogg and this is made by Tiina - many, many thanks!! And many thanks to our dusty mirrors too - all my wrinkles are not to be seen ;)

Maltankohan riisua tätä edes illan zumba-tunnin ajaksi...

19 kommenttia:

  1. Hieno! Mäkin haluaisin tuollaisen mutta tällä neulomisvauhdilla se olisi valmis ehkä kesällä :)

    VastaaPoista
  2. Hanna - sen takia minun oli tilattava tämä muualta kun itse olen kutonut viimeksi 20 (?) vuotta sitten - olisi itsetehtynä ehkä juhannuksena valmis... :) Mutta nyt tekisi mieli kokeilla itsekin... jos tytöille kutoisi pienemmät versiot - vappuna valmiit? ;)

    VastaaPoista
  3. heippa!

    olen blogisi vakio vierailija,mutta ei ole tullut koskaan jätettyä kommenttia,mutta tykkään blogistasi paljon:)ihana kauluri,mulla on samanlainen työn alla,valkoisena.
    kyllä olet kaunis nainen:)

    VastaaPoista
  4. Hei hieno on sinunkin villainen!! Tosta pitää sitä kesäversioo ryhtyä ideoimaan : )! Ja minun pitäis opetella tuota neulomista kans, ihan silmukanluonnista lähtien...oiskohan siihen mitään kursseja ; )???

    VastaaPoista
  5. Tuo kauluri on tosi upea! Mietinkin tässä, että pitääkö minunkin tuollainen saada ;) Todennäköisesti pitää!

    -Jemina

    VastaaPoista
  6. Oh, mita puhut etta sun tarttisi laihduttaa?!? Olet tosi hoikka ja kaunis!!

    VastaaPoista
  7. Upea! Ja sopii mallille täydellisesti tuohon asuun :) Tahtoo myös!

    VastaaPoista
  8. Ai ai kun on hieno ;) Minunkin oma versio valmistuu varmaan viikonloppuna. Olen jo suunnitellut jotain puuvillaversiota jostain pirteästä väristä....

    Kiitos sinulle luottamuksesta!

    VastaaPoista
  9. Hitsit....sä näytät niin pikkutytölle/nuorelle noissa kuvissa (pos. mielessä)!


    Kiks

    VastaaPoista
  10. Se on nätti, harmaa on vielä lemppariväri!

    Ei muuta kun puikot heilumaan, vaikka olen viimeksi kutonut koulussa niin eiköhän sitä jotain saisi aikaan. Jos ei hartialämmitin niin pipo, jos ei pipo niin pannulappu:))

    VastaaPoista
  11. Nätti kauluri ja nätti kaulurin kantaja :) Kauniit kynnet osuivat myös silmään...;) Tuollainen olisi kyllä oiva näillä säillä, muta pakko todeta, ettei aika riitä nyt neulomiseen, vaikka siitä pidänkin todella! Jos jostain verkko kaupasta saisi ostaa lisätunteja päivään, olisin vaki asiakas!
    Mukavaa keskiviikkoa :)
    Linda

    VastaaPoista
  12. Näitä lisää vaan :) Kaunis olet! Ja kauluri on tosi sulonen. Nyt kun niitä vilahtelee joka blogissa olen itsekin yhtä harkinnut.

    Sitä mä vaan jäin miettimään, että missä se on se mahamakkara? ;D

    VastaaPoista
  13. Miisu - kiitos, kiva kun kommentoit! Vau, haluan sitten nähdä miltä kauluri näyttää valkoisena!

    CosyCottage - niinpä, minäkin tarvitsisin jonkun kurssin, sellaisen kädestä pitäen -opetuksen :) Tosin googlenkin avulla taitaa nykyään oppia aika hyvin.

    Jemina - toki sunkin pitää saada Oma Kauluri! Kaikkien pitää :D

    Anonyymi ja Viivu - kas se mahamakkarahan on nätisti piilossa löysän paidan alla :) Eikä minun siis montaa kiloa olekaan tarkoitus karistaa - muutama syksyn aikana kertynyt...

    Kesäkukka - kiitos! Tahtoo myös, lisää näitä :) Kevääksi joku vaalea...

    Ruuturouva - tuo harmaa on kyllä tosin kauniin sävyinen! Sama täällä, mulla on varmaan noin 25 vuotta siitä kun olen viimeksi kutonut - että olisin ihan ihmeissäni jopa siitä pannulapusta :D

    Linda - kiitos sinullekin! Kynnet on taas hetken kauniit kynsihuollon jälkeen ;) Minäkin voisin pari lisätuntia vuorokauteen haluta! Tsemppiä teille raksahommiin ja suunnitteluun!

    Kirsi - pikkutyttö kiittää :) Peileissä sen salaisuus ;D

    PrinsessaTrio - kiitos vielä kerran itsellesi!!

    VastaaPoista
  14. Hei! Hurmaava harmaa kauluri. Sinulla on kaunis blogi. Kuvaa ihmeessä lisää päivänasuja, niistä saa aina kivoja vinkkejä saman makuisille siis tyylisille ihmisille:)
    t.Lissu

    VastaaPoista
  15. Hei taas, kommentoin vielä uudestaan :) Päivän asuja olisi tosiaan kiva nähdä lisää, maku menisi varmaan hyvin yksiin ja muiden samalla tyylillä pukeutuvien asuja olisi tietysti kiva katsella :)

    VastaaPoista
  16. Täällä systeri samaa mieltä kuin joku muukin kirjoittaja, että päivänasut kehiin vaan, niin saan minäkin vinkkejä ja näen miten tyylikkäältä näytät päivittäin :)

    VastaaPoista
  17. Lissu, Hanna, Terhi - hmm... asuja vielä voisikin kuvata mutta kun en kestä nähdä naamaani kuvissa - ja kun yhteen onnistuneeseen kuvaan tarvitaan about sata otosta :O Mutta harkitaan sellaisia päättömiä kuvia - tosin ne on sitten taas omasta mielestäni vähän tylsiä.

    VastaaPoista
  18. Hei Marja. Ihana kauluri! Ja älä nyt toki viimeiseksi kerraksi jätä tätä päivän asua. Mä käyn kans usein Johannan (arvaan, et tarkoitat Kalastajan vaimoa) asuja kurkkaamassa.

    Pieni vinkki peilin kautta itsesi kuvaamiseen, (toivottavasti et pahastu). Kannattaa ottaa kuvat päivän valossa valoisimpana hetkenä ja välttää aina kuvattaeessa salamaa viimeiseen asti. Niin vältyt tuolta ikävältä salamavälkyltä peilin pinnassa.

    VastaaPoista
  19. Sari - juu Johannan asuja on ihana kurkkia :) ja blogia muutenkin! Ja siis en pahastu vinkeistä - mutta ihan tahallani otin kuvat salamalla juuri tuon välkkeen takia - en itse näy tuolla tavoin niin selvästi kaikkine ryppyineni ;D Toisekseen meillä ei taida olla mikään peili niin hyvin sijoitettuna, että edes kirkkaassa päivänvalossa tulisi kirkkaita kuvia, saati että olisin kotona kuvaamassa päivänvalossa, paitsi viikonloppuisin. Sillon päivän asu tosin olisi enemmän verkkarilinjaa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)