tiistaina, tammikuuta 26, 2010

lastenvaatteita välillä


Kotipäivät ovat minulle (tai lähinnä rahapussilleni) turmiollisia... eilen eksyin Elloksen sivuille ja pakkohan sieltä oli muutama kesäjuttu tytöille tilata... :) Tuo ylläolevan kuvan setti on mielestäni tosi suloinen (kuten myös tuo kuvan tyttö), toivottavasti setti on sitä myös luonnossa! Entäs nuo kaikki remmikengät, ihania! Myös tuon Espritin vihertävän mekon tilasin kokeeksi. Alempana olevan Drappa Dotin harmaanbeigen hameen löysin jonkun tanskalaisen nettiputiikin alesta, sellaset tilasin tytöille syntymäpäiväksi... toivottavasti hame on vähintään yhtä kaunis luonnossa kuin mitä kuvissa.










(kuvat pääasiassa / photos from http://www.ellos.fi/)

Nice clothes for little girls... so nice that I just had to order these for our twins :)
Let´s hope they are as lovely as they seem to be!

 
Aurinkoisin (ulkona on taas niin upea pakkaskeli!) tiistaiterveisin,



9 kommenttia:

  1. Ihanuuksien sävyt. Täytyy mennä itsekin plaraamaan illalla.

    VastaaPoista
  2. ite en vielä kesä ihanuuksia ole ellokselta katellukkaan ja näyttää että parempi etten katokkaan, kun tulee muuten kalliiksi. Suunnittelin vaan just että kesä vois olla beigevaaleanpunaista

    VastaaPoista
  3. Ihania lastenvaatteita ja kenkiä!Minäkin olen innostunt taas ostelemaan lapsille ja itsellenikin kaikenlaista uutta vaatetta kevääksi. Tosin kirpparilta tarttui tytölle viime vkl aivan ihania vaatteita mukaan pikkurahalla. Voisin itsekin kuvailla vaatteita ja laittaa blogiin jossain vaiheessa.

    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
  4. Suloisia vaatteita ja ihania värejä! Teidän tytöt on varmaan onnellisia, kun äidillä on noin hyvä maku :)
    Kotipäivät tulee mullekin kalliiksi ja mä olen aina kotona :D Lauhtuisi edes vähän, että pääsisi lasten kanssa ulos...vauvaa, kun ei saa viedä ulos näin kovilla pakkasilla. Kiva, kun kirjotit lastenvaatteista! Jemina

    VastaaPoista
  5. Kauniita! Voi kun meidän M pitäisi kanssa mekkoja tai jotain muita kivoja vaatteita, mutta ei vaikka kuinka yrittäisin lahjoa ;)

    VastaaPoista
  6. Aivan mielettömän suloisia vaatteita! Samoin myös nuo kengät on tosi suloisia. Ylin kuva on niin söpö :)

    VastaaPoista
  7. Voi. Onpas siellä elloksellakin kauniita vaatteita. Ei olekkaan osunut mun siliin nuo. Melkein alkoi tehdä mieli tilata :)

    VastaaPoista
  8. Vilka underbara flickkläder....Här har jag 2 pojkar 9 och 12 år. Det blev aldrig någon flicka, jag fick köpa en hund istället, en tik.

    Kram Anne

    VastaaPoista
  9. Hei, sulla on kivan tuntuinen blogi mutta valitettavasti teksti on aivan liian pientä minun silmilleni :) Voisiko fonttia hieman suurentaa kenties!?

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)