sunnuntaina, tammikuuta 17, 2010

heinähatun ja vilttitossun huoneessa...




Kävimme eilen tyttöjen ja ystäväperheemme kanssa Tampereen Työväenteatterissa katsomassa näytöksen Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-täti. Tytöt pitivät näkemästään kovasti, ja kyllähän tuon itsekin ihan mielellään katseli :) Sen jälkeen kävimme vielä porukalla ravintolassa syömässä, Saludissa, perinteiset pippuripihvit - että annoksen kastike voikin olla niin hyvää... ihan piti syödä lusikalla loput :)

Nyt tytöt kuuluvat leikkivän huoneessaan Heinähattua ja Vilttitossua - jostain kumman syystä molemmat haluavat olla Vilttitossuja... "kun se on sellanen rasavilli"... niinpä niin :D













Tänään minun pitäisi motivoitua silittämään about Himalajan kokoinen pyykkivuori... illalla näyttää tulevan telkkarista Miss Suomi -kisat, siinäpä sopiva aika selviytyä silitysurakasta :) Sitä ennen tekisi mieli lähteä pyörähtämään hieman kaupungilla.. haaveilen pitkävartisista saappaista - oikeanlaisia ei vaan vielä ole osunut kohdalle... Kuntoilusta on sen sijaan tänään lepopäivä - millään ei kyllä huvittaisi levätä mutta lienee pakko kun kroppa huutaa lepoa :)

Some pictures from our daughters´ room (which doesn´t look so tidy now because girls have been playing there all morning.. :)).

Mukavaa sunnuntaipäivää - have a nice Sunday!

16 kommenttia:

  1. Meidän kaksostytöt olivat myös pieninä Heinähattu ja Vilttitossu... Ihan hymyilytti. Meillä luettiin kaikki kirjat ja käytiin elokuva kattomassa. Toinen nimipari oli tytöillä Kesäheinä ja Aamukaste...

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo tyttöjen yöpöytä, mikä sen tarina on?
    Meillä kans muutto edessä pian ja oon pohdiskellut, että miten saisin noiden muksujen huoneesta omaa silmää miellyttävän, muttta toisaalta myös lasten peuhaamisen sopivan kokonaisuuden. Jos ois molemmat tyttöjä ei ois näin paljon pohdiskeltavaa, mutta onhan tuo pikkuvelikin otettava huomioon :)

    VastaaPoista
  3. Yöpöytä on ostettu jokunen vuosi sitten tamperelaisen sisustusliikkeen loppuunmyynnistä. Sitä voi käyttää myös sivuttain jolloin välitilaan saa esim. lehtipinon, takkapuita tms. Meillä se kotiutui lopulta lastenhuoneeseen yöpöydäksi - oikein sopiva paikka sille :) Meillä tyttöjen huone on aika iso, joten tilaa on riittävästi myös leikkimiseen - nyttemmin jopa viihtyvät omassa huoneessaan (johtunee osittain myös kannettavasta tietokoneesta mikä muutti tyttöjen pulpetin päälle - surffailevat Pikkukakkosen sivuilla ihan onnessaan :) ). Aiemmin tuntui, että kävivät omassa huoneessaan vain nukkumassa.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana huone tyttösillä, suloisilla sellaisilla. Kaunis blogi sinulla!

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia tyttöjen huoneesta!! Tosi nätit ne höyhentähdet!!! Mistä olet ne saanut....

    Ai ai kun ne saappaat sopisi hyvin sen kaulurin kanssa ;) Vein sen jo postiin mutta kuten arvelinkin, kirje lähtee vasta maanantaina eteenpäin.

    VastaaPoista
  6. Hiphei, kiitos kehuista :) Nuo höyhentähdet on roikkuneet tyttöjen ikkunassa jo yli vuoden =O Edellisjouluksi ostin jostain sisustusliikkeestä..

    No niinpä Tiina! Arvaa näenkö sieluni silmin kaulurin pitkävartisten saappaiden seurassa ;D

    VastaaPoista
  7. Hei!

    Ihanaa kangasta nuo tyttöjen huoneen lakanat vai ovatko päiväpeitot? Vinkkiä kaivataan mistä löytyisi...

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Ja lisäyksenä kangastiedusteluun, lähinnä toiveena, että esittelisit jossain vaiheessa sinun laukkukokoelmaasi, että mitä löytyy ja mitkä haavelistalla (bongasin kalastajan vaimosta, että longchampit ovat kiinnostuksen kohteenasi, samoin täällä) :)

    VastaaPoista
  9. Heippa Anonyymi :) Nuo tyttöjen pussilakanat (ja tyynyt) on Hemtexistä, taisi olla pöytäliinana siellä viime kesänä (?) myynnissä ja mummi hurautti tytöille siis pöytäliinasta pussilakanat :D Tein samasta pöytäliinasta vielä leikkimökkiinkin valerullaverhot.

    Ja siis juu! Meinasin juurikin tänään kuvata laukku"kokoelmani" mutta en ehtinyt sitä valoisaan aikaan tehdä. Mutta on siis aihelistalla kyllä ;) Samoin meinasin kuvata kaikki saappaani - niitä siis riittää.. mutta miksi sitten tuntuu, ettei ikinä ole just niitä mitkä haluaisi... huoh :)

    VastaaPoista
  10. Voikun söpöä vaalenpunaista! Noi Mailegin puput on siis jotain niin ihania. Niitä löytyy kotoani ja myös usealta ystävältäni. Olenkin ajatellut, että ne on myös meidän aikuisten naisten nukkeja, joita ihastella : )

    VastaaPoista
  11. Ihanan herkullisen söpöjä kuvia!

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia :-)) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  13. Tulin vierailulle vaaleanpunaiseen hirsitaloon vaaleanpunaisesta puutalosta. Ihania sisustusjuttuja ja muutenkin kaunista teidän kodissa. Lisäsin sivusi suosikkeihini, jotta löydän tänne toistekin.

    -Iida-Maria

    VastaaPoista
  14. Ihania hempeitä tunnelmia tyttöjen huoneesta! Ja täällä myös pisti silmään tuo kaunis yöpöytä.

    VastaaPoista
  15. Mistä tuo ihana vaaleanpunainen täti pöytävalaisin on? ü -Susse

    VastaaPoista
  16. Susse - se on Ellokselta, tosin ostettu jo pari vuotta sitten.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)