perjantaina, tammikuuta 01, 2010

2010

Onnellista alkanutta vuotta
ja
uutta vuosikymmentä!



Niin se vuosi vaihtui ja uusi alkoi talvisissa tunnelmissa - ihanaa kun on paljon lunta ja pakkasta! Eilisilta sujui rauhallisissa tunnelmissa (jos niin voi sanoa neljän lapsen riehuessa ympäri taloa :) ) ystäväperheen kanssa, raketit ammuttiin ja tytötkin valvoivat yli puolenyön. Siksipä nukuttiinkin koko perhe tänään miltei yhteentoista :) Tänään on ollut totaalinen lepopäivä - kuusi tosin purettiin pois, ja tuntuupa olohuone taas hetken paljon tilavammalta...

Käytiin päivällä myös luistelemassa, eka kerta tänä talvena. Itse tein vielä piiiiitkän kävelylenkinkin kiristyvässä pakkasessa, hrrrr. Ja nyt mies lähti tuonne kylmyyteen hiihtämään... sitten saunaan ja illalla lienee p a k k o syödä kaikki joulusta jääneet juustot veks - huomenna alkaa uusi kevyt elämä! Pakko, sillä päätin jo aikoja sitten ryhdistäytyä vuoden vaihteessa - enää nimittäin viisi kuukautta Tukholman maratoniin joten tästä alkaa myös tiukka reenikevät...

Blogiakin tekisi mieli uudistaa uuden vuoden kunniaksi - mutta miten? Niin ja kotia! Tänä vuonna aion saada muutamat remonttihaaveeni läpi - ihan ensimmäiseksi portaitten maalaus valkoisiksi. Sitten haluaisin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni uusista lattioista. Hirsiseinien valkaisusta. Kylppäriremontista. Ja äsken kävelylenkillä suunnittelin meille jo uuden keittiönkin :D Toivottavasti edes joku toiveistani toteutuisikin!







Toteutukoon teidän muidenkin toiveet ja pitäköön lupaukset tänä vuonna!

10 kommenttia:

  1. Onnea uuteen vuoteen ja haaveiden toteuttamiseen!

    VastaaPoista
  2. Hei mikä valaisin on tuo "Rakkautta ensi silmäyksellä..." -tekstin valaisin joka on pöytäversiona? Onpa HIANO KO MIKÄ;) Mistä tällaisia saapi? Vastasitko emailiini lumi.ilusia@gmail.com, kiitosta:-)

    VastaaPoista
  3. Voi minkä ihanan blogin löysinkään vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi! :) En voi uskoa, että noin suloisen värisiä taloja on edes olemassa kuin teidän. Kauniita koruja olet myös tehnyt! Onnellista Uutta Vuotta :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää Uutta Vuotta! Toivotaan, että haaveesi toteutuvat :-)) Minä en lupauksia tehnyt ollenkaan, kun ne ei koskaan tahdo kuiteskaan toteutua ;-)Mut yritän kans siirtyä terveellisempiin ruokiin ja kattoa mitä suuhuni panen.

    VastaaPoista
  5. Hyvää Uutta Vuotta tulin toivottelemaan koko perheelle! Ihanilta kuullosti sinun remppahaaveet, toivottavasti niistä toteutuu vuoden aikana mahdollisimman moni. Meillä on vaan pieniä remonttihaaveita, ainakin kaikki väliovet haluan vaihtaa valkoisiin peilioviin.

    VastaaPoista
  6. Hyvää alkanutta vuotta myös teidän perheellenne! :)

    Meillä on myös hirsitalo, joten taloonne liittyvät asiat kiinnostavat kovasti :) Minäkin olen haaveillut uusista lattioista ja ajattelinkin, että sitten kun palaan työelämään, voin uusia lattioita huone kerrallaan ;) Ei tarttee olla heti tonnitolkulla rahaa. Pari vuotta sitten löysin unelmieni lattiankin..

    Kivoilta kuulostaa sinun remonttihaaveet.. Minäkin toivon, että toiveesi toteutuisivat!


    Ainiin, piti vielä kysyä, että mistä olet löytänyt tyttöjesi luistelukypärät? Mä katselin noita mielestäni jossain vaiheessa Prismasta, mutta ainakin meidän paikallisesta ovat loppuneet. Saakohan niitä muualtakin? Pinkit olisi meidänkin väritoive. Täytynee katsastaa naapurikaupunkienkin valikoimat.

    VastaaPoista
  7. Hei löysin juuri blogisi ja niin kauniilta täällä näyttää! Kysymyksiä kysymysten perään, mistä mahtaa olla hankittu tyttöjen sängyt?

    hyvää tätä vuotta toivotellen!

    VastaaPoista
  8. Oikein ihanaa alkanutta vuotta teidän perheellenne!

    On pitänyt monta kertaa sulle kertoa, että aloitin juoksuharrastuksen paranemisen jälkeen. Ohjelmassa on tänä vuonna ainakin yksi puolimaraton. Tulen sitten tänne kyselemään hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
  9. Oikein hyvää uutta vuotta sinne teillekin!

    Blogisi on tosi kiva näinkin, kuvasi ovat kauniita. Kotikuvat ovat aina kivoja, samoin myös teidän tyttöjen ja sinun "shoppailuvinkin" :)

    Toivottavasti saat jotain remontteja toteutettua tälle vuodelle.

    VastaaPoista
  10. Minni - kiitos. En olisi ikimaailmassa osannut kuvitella muuttavani vaaleanpunaiseen taloon mutta minkäs teit kun muuten ihastuimme tähän taloon... :) Ja nuo harmaat ikkunanpielet yms. tuo väritykseen ihan kivan lisän.

    Iida - Prismasta nuo meidän kypärät taitaa olla. Viimevuotiset, onneksi mahtuvat vielä, ja viimevuotiset luistimetkin mahtuu vielä :)

    Minnuska - kiitos sinullekin kauniista sanoistasi! Meillä ei ole näköjään miehen kanssa kummallakaan muistikuvaa mistä nuo tyttöjen sängyt on hankittu - mutta ne ovat (toivottavasti tämän muistan oikein :) ) Ylivieskan puuseppien mallistoa. Hyvät ovat!

    Marsuliini - vai hurahdit sinäkin juoksemiseen :) Tsemppiä harrastukseen! Mulla meinaa jo iskeä paniikki sen maratonin suhteen... :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)