sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

Laiskottelua ja kuusi asiaa...

Helmikuu tuntuu alkaneen laiskottelun merkeissä.. mitään en ole tänään tehnyt, enkä tee :) Luistelemassa sentään käväistiin tyttöjen kanssa - saivat luistimet viime viikolla joten pakkohan sitä nyt on uutta taitoa käydä opettelemassa, ja hyvinhän tuo tuntuu sujuvan. Minä puolestani käväisin perjantai-iltana kuntosalin synttärijuhlissa ja niistä onkin sitten toivuttu koko viikonloppu :)

Onnelan Anu heitti minulle tehvävän kertoa itsestäni kuusi satunnaista asiaa.. tämä on tosi vaikea - yhtäkkiä tuntuu ettei mulla ole mitään kerrottavaa :) Mutta yritetäänpä...

* Olen ainoa lapsi, ja ainoitten lapsien tytär eli minulla ei ole ainoatakaan serkkua.

* Olen ikuinen laihduttaja - jokaikinen maanantai alkaa uusi laihdutuskuuri...

* Laihdutan raejuustorahkalla - olen sitä yhtä ja samaa rahkaa syönyt jo pian parisen vuotta :D Lounaani töissä koostuu kyseisestä rahkasta ja kupillisesta kahvia.

* Rakastan suklaata.. se koituukin kaikkien kuurieni kohtaloksi :) Enkä tosiaankaan osaa lopettaa muutamaan palaseen vaan se on koko levy tai ei mitään.

* Olen urheiluhullu - yleisurheilu, jääkiekko, formulat. Onneksi penkkiurheilun lisäksi minua on myös puraissut jumppakärpänen, ja kunnolla. Käyn bodycombatissa, pumpissa ja stepissä monta kertaa viikossa...

* Haluaisin matkailla paljon nykyistä enemmän! Haaveilen kaupunkilomista, kaukomaista, laskettelusta alpeilla, autoilusta ympäri Eurooppaa.. Lisäksi odotan sitä aikaa kun tyttäreni (nyt 5 v.) ovat isompia ja voimme lähteä kolmistaan shoppailureissuille :)

Iloista alkavaa viikkoa toivotellen,

9 kommenttia:

  1. Mukavia juttuja olet itsestäsi kertonut :)
    Miulla olisi tuo sama tehtävä vielä edessä...

    Mukavaa maanantaita toivottelee Kantriina

    VastaaPoista
  2. Voi mahoton,ei serkkuja!Minulla niitä on enemmän kuin laki sallii.
    Sieltä täältä kun lueskelee näitä asioita blogien kirjoittelijoista,niin taitaa kaikkia yhdistää ainakin yksi yhteinen tekijä:SUKLAA!!!
    Minä rrrrakastan suklaata, ja kyllä,ei paloina vaan levyinä!!!

    VastaaPoista
  3. Kiva kun saamme tietää sinusta hiukan lisää =)minkäs teet kun suklaa on vaan niin hyvää..

    Tyttösi on niin suloisia..onko äitiinsä tulleet? hih.. roosalle sanottiin usein pienenä..''oi miten söpö tyttö, ihan äitinsä näköinen'' =D pisti välillä vaan itteensä naurattaan..

    VastaaPoista
  4. Sarppa, kyllä vaan juu, Peppi-ressu on äitiinsä tullut, Nelli isäänsä. Tytöt ovat kuin yö ja päivä - niin ulkonäöltään kuin muutenkin :)

    VastaaPoista
  5. Oxxo koru vei myös minun sydämeni-kannan pyöreätä laattaa paksuissa ketjuissa, mutta sydän toimii aina.

    Ihania kuvia sinulla niitä tänne äkkiä lisää-kiitos.

    Suklaa on meidän perheen herkullinen harrastus ja samalla lihottava työ (yritä nyt sitten jotain laiharia siinä samalla)

    Tulen tänne kurkkaamaan uudestaankin!

    VastaaPoista
  6. Heipsan,
    ihania tunnustuksia!:) Sen rahkaohjeesi voisit muuten antaa miullekkin...Söisin sitä joka aterialla..:) Kerro heti! :))

    VastaaPoista
  7. Hih eipä ole kummempaa ohjetta.. ihan on kaupan tiskiltä Valion Profeel -tuote :D En ole kuullut juuri kenenkään siitä pitävän mutta minä pidän :)

    VastaaPoista
  8. Åh, vilken fin blogg jag hittade här!
    Hit måste jag komma tillbaka!
    Trevlig helg!

    Kram Camilla

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)