keskiviikkona, helmikuuta 11, 2009

Elokuvia ja etätöitä...

... pitää sisällään tämä päivä. Nellillä oli eilen vatsa hieman sekaisin, tänään voi jo paremmin - ollaan kuitenkin koko naisporukalla tämä päivä kotosalla, varmuuden vuoksi... minä istun koneella ja yritän tehdä hieman töitäkin, tytöt katselevat Helinä Keiju -elokuvaa :) Kunpa nyt pysyttäisiin kunnossa tämä viikko niin saataisiin synttärit juhlittua kunnialla!

Okei, työnteon lomassa tulee hieman surffailtua muuallakin ;) ja löysin tällaisen nettiputiikin http://www.impressionen.de/shop/home - kivoja juttuja olisi tuokin putiikki täynnä... ja jotenkin kivasti koottu sivusto... tässä muutama kuva.

(kuvat http://www.impressionen.de/shop/home)

3 kommenttia:

 1. Paranemisia teille sinne ja toivottavasti synttärijuhlista tulee onnistuneet!
  Täytyypä käydä kurkistelemassa tuolla nettikaupassa vähän lisää... ihania kuvia olit sieltä laittanut.

  Pakko sanoa, että kun luin juttuasi eteenpäin ja katselin kuvia, ihana mutakakkusi edellisestä postauksesta vieri taas silmieni eteen. Aivan kauheesti alkoi tehdä mieli suklaata :)

  VastaaPoista
 2. Onnelan Anun sivuilta tänne eksyin ja blogisi läpi luettuani päätin vakkarivieraaksi. Saanko linkittää blogisi sivuilleni jotta löydän jatkossa tänne helpommin?
  Ihania kuvia olet ottanut.
  -Marjut

  VastaaPoista
 3. Kantriina, arvaapa menikö koko harjoituskakku jo.. kyllä vaan! Minähän sen söin, salaa iltaisin ;) Parani tosiaan vanhetessaan aivan selkeästi!

  Marjut, toki saat linkittää minut :) Mukava että eksyit meille! Minäkin linkitän sinut, ok? :))

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)