torstaina, helmikuuta 12, 2009

Olohuoneestamme...

... tai oikeastaan sen yhdestä nurkasta räpsin muutamia kuvia... tai oikeastaan vain tuosta kynttilälyhdystä :D Kuvissa mukana myös valkoiset laminaatinpalaset, jotka ovat minulla kotisovituksessa :) Lattiaa ei tosin kuvista juurikaan näy - yritän ottaa lisää kuvia niin saatte sanoa mielipiteenne, vaihtaisimmeko pyökkiparkettimme johonkin tuollaiseen...

torstaita toivotellen,

5 kommenttia:

 1. Hei, onko tuo arkku Ratian? Meillä myös valkoinen iso saaristolaisarkku, olen tallettanut kaikki sisustuslehdet sinne. Kauniita kuvia:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja ihanan näköinen valkoinen sohva. En usko että meille koskaan sellaista tulee, ainakaan ihan kokovalkoisena, vaikka niitä ihailenkin kovasti.

  VastaaPoista
 3. Moi Marja!
  Kyllä täytyy sanoa, että on taas ihanat kuvat! Sain joulupukilta uuden kameran ja siinä yksi syy hitaisiin päivityksiin, en opi millään uuden kameran sielunelämää, argh.
  Lattia kuulostaa hyvälle, laitahan kuvaa. Itse haluaisin seuraavaksi kokeilla valkolakattua tammilattiaa, mutta nyt elellään taas muutto/remonttiruljanssin keskellä ja muutakin hommaa piisaa joten ootellaan sitä lattiaa;)
  Kiva jos linkität...

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo lyhty... ja pikkiriikkinen palanen näkyy valkoista laminaattia, se näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitosta vaan kommenteista :) Ensinnäkin täytyy todeta, että en mielestäni osaa valokuvata ollenkaan.. huoh! Räpsin kyllä sen sata kuvaa samasta kohteesta mutta yhteenkään kuvaan en yleensä ole tyytyväinen :D

  Hanna - yllättävän valkoisena on sohva säilynytkin, ja onneksi siinä on pestävät päälliset. Kissamme tosin rakastaa lojua tuossa sohvan päällä, ja muutamat kuraiset / nokiset tassunjäljet sohvassa taitaa tälläkin kertaa olla... :)

  Jonna - juu saaristolaisarkkupa hyvinkin :) Yksi lempikalusteistani kautta aikain..

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)