perjantaina, helmikuuta 13, 2009

Pikapostaus...

... ennen nukkumaanmenoa - tosin minun pitäisi jo olla nukkumassa mutta olen toivoton tapaus... en vaan yksinkertaisesti malta mennä iltaisin ajoissa nukkumaan - rakastan rauhallisia myöhäisiltoja koko muun perheen jo nukkuessa. Ja sen toki sitten huomaa aamuisin - ihan suht pirteänä herään aamukuudelta herätyskelloni soittoon mutta peiliin vilkaistessa huomaan tuijottavani pandakarhua...

... siksipä siis lyhyestä virsi kaunis. Haluan tuollaisen yllä olevan lampun keittiön pöydän yläpuolelle... ihana! En olekaan hetkeen piipahtanut Riviera Maisonin sivuilla mutta nyt sinne eksyin kun bongasin Aatulan blogissa myöskin ihanaisen RM:n lampun. Enkä pistäisi hanttiin jos joku meille tällaisenkin kantaisi olohuoneeseen:

Vaan nyt pitänee rauhoittua tämän lamppuhysteriani kanssa sillä juurihan minä vannoin mitä suurinta rakkautta uutta pöytälamppuani kohtaan ;D Ja itseasiassa... tuossa vieressäni odottaa laatikossa mieheni Ikeasta noutama Barometer-lattiavalaisin :) Mutta toisaalta... liityinhän juuri Facebookissakin ryhmään "laukkuja ja kenkiä ei voi koskaan olla liikaa" - eikös sama voisi päteä tässäkin...?

Juu, ehkä on syytä mennä nukkumaan :) Hilpeää perjantaipäivää itse kullekin!

4 kommenttia:

 1. Sama juttu täällä, että usein tulee valvottua iltaisin ihan liian myöhään hyvän kirjan tai elokuvan parissa. Tai sitten täällä netissä roikkuen... ;-)

  Kaunis tuo kattolamppu, tuollainen kelpaisi kyllä minullekin. Eikä ole lattiavalaisimessakaan ole vikaa. Juu-u, sulla taitaa olla jonkinsortin lamppukausi meneillään ;-)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo RM:n lamppu! Olen yrittänyt etsiä tuollaista keittiöön, tuloksetta, mutta joudun ehkä luopumaan siitä kun se tulisi liian matalalle.

  VastaaPoista
 3. Tuo lamppu on ihana! Eikä lamppuja ole koskaan liikaa;) Meille saa kotiutua seuraavaksi Boknäsin tripodi-valaisin, sille on jo paikka varattuna. Nyt vaan mietityttää se väri, niitä saa nykyään myös valkoisena.
  Täällä hirmuinen hösseli tämän asunnonvaihdon vuoksi, siivottavaa ihan sikana, remontti hyvällä mallilla. Josko ensi viikolla saisi vielä kamat roudattua, huoh.

  VastaaPoista
 4. Oi toivon, että saat nuo kauneudet kotiisi! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)