sunnuntaina, helmikuuta 22, 2009

Taivaantäydeltä lunta...

... sataa täällä tällä hetkellä, laskiais-
sunnuntain kunniaksi :) Mies lähti pitkälle hiihtolenkille (reenaa Pirkanhiihtoa varten) ja me tyttöjen kanssa olla möllötetään sisällä - tytöt tuossa piirtelevät lastenlaulujen tahdissa, minä surffailen kahvikupposen kera... rauhallinen sunnuntaiaamupäivä siis.

Eilen käväistiin Ideaparkissa koko perheen voimin hieman shoppailemassa, tytöille ostettiin ulkoiluvaatetta kevääksi - pinkit Ticketin takit ja Reimatecin tumman mudanväriset housut. Jotenkin tuntuu, että pojille olisi ollut vaikka mitä kivaa tarjolla, tytöille vain vaaleanpunaista, pinkkiä ja ruskeaa... pidän kyllä kyseisistä väreistä mutta silti olisin kaivannut jotain aivan muuta. No, nyt on anyway vaatteet valmiina - kevättä siis odotellessa :) Oletteko huomanneet kuinka päivät ovat jo pidentyneet, ihanaa kun töistä lähtiessä on vielä valoisaa!

vauhdikasta laskiaista toivotellen,

(kuva http://frokenolsen.dk/)

3 kommenttia:

  1. Tervehdys lumisateen keskeltä! Kauniissa blogissasi ensivisiitillä! Siitä minäkin olen päivän pidentymisen todennut, kun töistä tullessa ehtii hetken kotonakin vielä valoisasta nauttia. Mukavaa laskiaisen jatkoa :o) -kisu-

    VastaaPoista
  2. Vad kul att du kikade in till mig. Vilka fina bilder du har!!! Synd att jag inte kan finska....
    Kram L-l

    VastaaPoista
  3. Kivalta sunnuntaipäivältä kuulostaa ;-) Ja lumisadetta minäkin täällä usein kaipailen ja kaunista keväistä Suomea. Mukavaa sunnuntain jatkoa, minä se odottelen tässä jo Oscareita alkavaksi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)