keskiviikkona, tammikuuta 28, 2009

Rakkautta ensi silmäyksellä osa II

Olen mahdoton shoppailija... vaikka kuinka yritän parantaa tapani ja ryhtyä pihiksi, ilmestyy meille vähän väliä jotain uutta - sisustuslehtiä, lastenvaatteita, jumppavaatteita, kenkiä, koruja... Olen myös kiintyjäluonne - välillä tuntuu ettei mistään raaskisi luopua - silti yritän säännöllisin väliajoin laittaa tavaraa (ja erityisesti vaatetta) kiertoonkin... tähän koruun olen kuitenkin kiintynyt liiaksi jotta tästä luopuisin - menetin sydämeni heti korun nähtyäni.

Minulla on muutama muukin OXXOn koru, niissä on se jokin juttu mikä minua viehättää. Pääsääntöisesti mieltymykseni lähes kaikessa noudattelee hyväksi havaitsemaani periaatetta yksinkertainen on kaunista :)

8 kommenttia:

 1. Blogissani on haaste sinulle:)Viikonlopun piristykseksi!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ja naisellinen koru. Minä pidän myös hopeansävyissistä koruista ja en kyllä raaski luopua hankkimistani koruaarteista. En edes niistä vanhoista Kalevaloista, joita tuli nuorena hankittua. Onpahan sitten joskus vuosikymmenien jälkeen kiva antaa niitä vaikka lapsenlapsille lahjaksi ;-)

  VastaaPoista
 3. Blogisi taustaväri on muuten tosi kaunis. Onko se bloggerin omasta taustaväripalkeista, vai oletko lisänyt tämän sävyn erikseen? Jotenkin ihanan hempeä sävy.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sari, taustavärin olen lisännyt itse.. tarkoituksena oli löytää tuollainen harmahtavan pellavainen sävy - ja siltä se kotikoneellani näyttääkin. Työkoneella sitä vastoin tausta näyttää kellertävältä =/ Iloista viikonloppua sinne kauas! Minustakin taisi tulla sinun blogisi seuraaja :)

  VastaaPoista
 5. Katsoin tuota samaista korua Stokkalla ja siinä oli myös lehti (siis puunlehti) mukana. Minusta se ei kuulunut siihen yhtään eli oletko itsekin nyrhässyt sen lehden pois :-)?

  VastaaPoista
 6. Kirsi, juu minäkin juuri bongasin että Stockalle oli tullut noita samoja koruja.. pitänee ostaa toinen varuiksi :) Ja siis sydämen, nopan ja lehden saa kaikki irrotettua eli voi vaihdella mielensä mukaan. Lauantaiterkkuja!

  VastaaPoista
 7. Marja hyvä...haluamme tänne päivitystä! :-))

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)