tiistaina, heinäkuuta 12, 2011

sadepäivänä lomailu...


 ... on oikeastaan aika mukavaa. 
Mies töissä, tytöt leikkimässä kavereillaan... kotona vain minä ja kissa.

Ensin meinasin lähteä kaupungille (ja ehkä vielä Ikeaan suuntaankin...), mutta sitten totesin, 
että kotonakin riittää puuhaa. Toisaalta voisihan sitä vaan olla, tekemättä mitään... 
 keittää lisää kahvia, surffailla, selailla uusia sisustuslehtiä...

... toisaalta en malta pelkästään olla - viimeinen lomaviikko käsillä ja paljon olisi hommia.
Ensi alkuun otin ja väkersin yhden korun.. vielä on muutama suunnitteilla, pitkästä aikaa
huvittaa tehdä... Seuraavaksi ajattelin painella vaatehuoneeseeni ja tyhjentää sen miltei
kokonaan, kaikki turha pois - kaikki mitä en viimeiseen vuoteen ole käyttänyt...


... sitten jos keittäisi ne kahvit ja olisi hetken. Ja lähtisi niille kaupoille... 
Meillä alkoi  remonttijuttujenkin  miettiminen uudelleen (pienen aikalisän jälkeen) 
joten mieli tekee tapetti/maali/parketti/keittiö/sisustusosastoille... :) 

Edit. kuvassa oman pihan pioni... ainoastaan yksi kolmesta pensaastani suostui
tänä kesänä kasvamaan ja kukkimaan... yhden kukan raaskin leikata sisälle maljakkoon :) 


Blogitouhuun mulla on tällä hetkellä jotenkin  kahtiajakautunut fiilis... 
olenhan kirjoitellut tätä yli kaksi vuotta ja nyt tuntuu siltä, ettei mulla ole enää mitään
sanottavaa. Tai olisi vielä muutama osa reissupostausta ja muutama muukin juttu mutta
silti... en tiedä. Aika näyttää.

Ehkä sittenkin ihan ensin keitän lisää kahvia... :)



sadepäivätunnelmissa,

16 kommenttia:

  1. Sun blogia on ollut kiva seurata, älä ainakaan lopeta sitä. Blogisi on jotenkin tarpeeksi maanläheinen ja tavallinen :) siis hyvällä tavalla. Mitään spektaakkelijuttuja ei tarvitse olla. Matkapostaukset kuvineen ovat olleet aivan mahtavia. Mukavaa loppukesää koko teidän perheelle.
    T:Ulrika

    VastaaPoista
  2. Oletpa tehnyt kauniin korun.

    Tykkään sun blogissa katsella kuvia yhtä paljon kuin lukea tekstejäkin, joten toivottavasti sanottavaa löytyisi edes kuvien muodossa. Ei niiden tarvitse sisältää mitään sanomaa, riittää kun on kiva katsella, kuten blogissasi aina.

    Tykkään täällä sekä leipomisvinkeistä että asukuvista. Toki myös kaikesta muustakin.

    Jos nyt ei blogi inspaa erityisesti, pidä taukoa tai postaa muuten harvemmassa tahdissa. Ikävää, jos itsellä tulee väsymys omaan harrastukseen.

    VastaaPoista
  3. Voisin todeta aivan samat asiat, kun edelliset kommentoijat... Toivottavasti saat innostuksen uudelleen kirjottamiseen vaikka se sitten vaatisi pienen hengähdystauonkin! Täällä on ilo käydä lukemassa ja vaan katselemassa kuvia. Ihan vaan nollata itseään ja nauttia hyvästä tunnelmasta! =)

    Ja hei, ihanaa kun remonttihiirulainen kurkistelee ovenraosta! ;)

    sussu

    VastaaPoista
  4. Blogisi on ollut ensimmäinen jota olen ruvennut seuraamaan. Sen jälkeen on tullut muitakin vakiseurantaan, mutta sinun blogisi tsekkaan aina ensimmäiseksi. Toivottavasti et lopeta! Aivan ihania kirjoituksia, mahtavia kuvia, kaikkea kivaa osaat luoda.

    VastaaPoista
  5. Yhdyn edellisiin. Blogisi on realistinen ja viihtyisä! Harvenna vaikka tahtia mutta älä lopeta :) -Pilvi

    VastaaPoista
  6. Ihan samoja tuntoja täälläkin! Katsoo nyt... Minä ainakin tosi mielelläni käyn täällä :D
    Hei, ihana koru. Ja heh, mun viikonlopun vaihtokivirannekorussa on just samoja sävyjä (tän päivän postauksesta löytyy). Ylläri ;)

    VastaaPoista
  7. ULRIKA - kiitos ♥ juuri tuollaisena itsekin blogiani pidän ja sellaisena sen haluan säilyvän... sinne suunnalle myös ihanaa loppukesää! Hirveää kun kesä alkaa jo kääntyä kohti syksyä.. ainakin melkein.

    ULLA - kiitos sinullekin ♥ välillä tosiaan voisi tehdä vaan kuvapostauksia, ilman sen kummempia tekstejä.. kiitos vinkistä :) Niin ja tietenkin erilaisia inspiskuvia... Ehkä se on tämä kesä joka saa aikaan jonkinlainen kyllästymisen kirjoittamiseen. Välillä mulle tulee myös tunne, etten enää tiedä keitä täällä käy - ja se alkaa ahdistaa.

    SUSSU - ♥ mä myös tykkään käydä blogeissa nollaamassa itseäni, tiedän mistä puhut :) Ja voi kunpa se remppahiiri nyt innostuisi tositoimiin!

    SARI - vai ensimmäinen :) Mulla myös sama juttu, tietyt blogit selaan ensiksi, sitten ne monet muut joita seuraan. Vielä kun ehtisi kaikkiin kommentoida - edes silloin tällöin! Tuskin mä tätä touhua osaan kokonaan lopettaakaan, välillä vaan tulee tunne, että haluaisin joko aloittaa kokonaan uuden blogin, uudistaa tätä tai kirjoittaa anonyymimmin tms. En tiedä itsekään :) Mutta kiitos sullekin kauniista sanoistasi ♥

    PILVI - kiitos ♥ Itseasiassa on tosi mukava kuulla millaisena te pidätte tätä blogiani. Kunhan tästä ei tule inhorealistinen :)

    VastaaPoista
  8. RILLA - :) no niinhän minäkin käyn mielelläni sun blogissa ♥ ja kieltämättä juurikin minuutti sitten huvitti kun katselin niitä vaihtoriipuksiasi :) Nyt mun on pakko tehdä pari sellaista, tuon rannekorun kaveriksi. Ja muutenkin. Hih.

    VastaaPoista
  9. Hih, meillähän oli samanlaisia aatoksia juurikin tuosta vaan olemisesta :) Telepaattisia yhteyksiä! Etkä lopeta blogia, höpsis höpsis! Tauko on sallittu, mutta lopettaminen ei ♥ PS. Ihana toi koru!!

    VastaaPoista
  10. Täälläkin yksi, joka käy aina lukemassa ja tykkäämässä seesteisestä ja kauniista blogista. Harvemmin tulee kommentoitua, mutta tätä on kyllä ilo seurata :)

    VastaaPoista
  11. Älä vain lopeta. Blogisi on erinomaisen kiva. Kirjoitat mukavasti ja rehellisesti asioista. Et brassaile kuten useat blogikollegasi valitettavasti tekevät. On upeata, että tunnustat tekeväsi löytöjä niin Ellokselta kuin Prismastakin!
    Edustat blogien parhaimmistoa. Päivän odotetuin hetki - no ei ehkei ihan ; ) on blogisi lukeminen.

    VastaaPoista
  12. Älä lopeta kirjoittamista :D Mä olen juuri vasta alkanut lukemaan blogiasi ja mielenkiinnolla lukisin enemmän ja pidempään :) Mutta tokihan sen ymmärtää että välillä voi kyllästyttää, mutta pidä vaikka tauko ja tulet sitten jatkamaan :)

    VastaaPoista
  13. Yhdyn edellisiin kirjoittajiin. Tykkään, että blogisi on tavallinen, maanläheinen ja normaali! Luulen, että monen lukijan on helppo samaistua sinuun ja juttuihisi (tyylisi ja hankintasi eivät ole out of reach niin kuin joissakin blogeissa). Pidä taukoa, hengähdä tai laita vain pelkkiä kuvia, mutta älä lopeta

    VastaaPoista
  14. Minä löysin vasta äskettäin blogisi ja otin sen heti lukulistalleni. Kerrankin sellainen blogi, jota mielenkiinnolla seuraan ja lueskelen. Yhdyn tuohon Anonyymin kommenttiin klo 21.39. Eli pointtini on., että pliis älä lopeta ja nuo tekemäsi korutkin ovat niin kauniita ja just minun makuun. Ajattelin jo tilata jonkun.

    VastaaPoista
  15. MARIA - telepatiaa tosiaan ♥ johtuukohan tämä mun alavireisyys edelleen siitä totaalisesti pieleen menneestä pavlovasta...? ;) Oikeasti, päätin etten IKINÄ enää edes yritä leipoa. Ihailen vaan muiden leipomuksia ja pinnailen niitä Pinterestissa :)

    ELLIS - kiitos myös sinulle ♥ Blogi taitaa siis olla seesteisempi kuin kirjoittajansa :)

    ANONYYMI - kiitos ♥ Hih, mielelläni brassailisinkin välillä mutta ei meikäläisen kukkarolla juurikaan brassailla. Siksi tyydyn ihailemaan muiden blogeissa kaikkea kivaa ja kallista. Tosin ihan parhaita vinkkejä on just kaikki "tämän löysin Prismasta" jutut! Ja mitä rehellisyyteen tulee, mä olen aina ollut wysiwyg-tyyppi (what you see is what you get) :D

    VastaaPoista
  16. SANDY - toivottavasti en kyllästy... välillä vaan tuntuu ettei ole mitään sanottavaa, välillä on kovastikin. Kiva kun löysit tänne ♥

    WHITE DREAMS - samat sanat sinullekin, mukavaa kun löysit tänne ♥ ja kiitos sanoistasi! En ole aikoihin tehnytkään tilauskoruja - kun siihenkin hommaan kyllästyin taannoin täysin (eli tein ihan liikaakin koruja - sekä itselle että muille), mutta nyt voisin taas jopa harkita.. :)

    ANNE-MARI - kiitos sinullekin ♥ Mitäs teille kuuluu?!?!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)