torstaina, huhtikuuta 01, 2010

Kiirastorstaimusaa...... kuka muu pitää Jenni Vartiaisen musiikista? Mulla on uusi levy vielä kuulematta, vanhaa on tullut kuunneltua tosi paljon. Kaunis nainen, kaunis ääni, kauniit biisit. Ja ihan vallan hämmästyin kun juurikin luin jostain, että uudella levyllä lähes kaikki (?) kappaleet on Jennin omia sävellyksiä - vau!Tänne ei kuulu kummempia.. töissä kamala kuunvaihdekiirus raportointeineen, kotona odottaa kaaos - onneksi on pitkät pyhät aikaa siivota ja järjestellä paikkoja. Jalkani kuvattiin, ei näkynyt luunmurtumia - tosin ne kai näkyisivätkin vasta magneettikuvauksessa. Eilen yritin juosta, ei onnistu, sattuu liikaa. Damn, just kun olisi mukavat vapaapäivät ja kelit juoksemiseenkin. No, eikun salille vaan...
(Jennin kuvat netistä)

Aurinkoista aprillipäivää ja pääsiäisviikonloppua toivotellen,

ps. Nimpparionnea kaikille Peppi-tyttösille! Meillä Peppi on ihan täpinöissään odottanut
ekaa oikeaa nimipäivää jo monta viikkoa - tänään odotus palkittiin pienellä paketilla :)
Huomenna herkutellaan sitten jätskikakulla...

16 kommenttia:

 1. Täällä toinen joka tykkää tosi paljon Jennistä! Ryntäsin heti eilen ostamaan uusimman levynkin ja se on kyllä taas aivan todella hyvä! :) Suosittelen siis. Meillä lapsetkin tykkää kovasti Jennistä ja ovat kuunnelleet sitä edellistä levyä ja osaavat hyvin jo "en haluu kuolla tänä yönä"-biisinkin :)

  Toivottavasti jalkasi tulee pian kuntoon! Aurinkoista Pääsiäistä teidän perheelle! :)


  Iida

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo Jenni on..oma musamaku vaan ei ihan ole tota luokkaa. :)

  VastaaPoista
 3. Iida - Jaahas, munkin pitää tuo uusi levy kyllä hetikohtapian hankkia :)

  Pieni Lintu - juu hyvin kaunis :) Mun musamaku on melko laaja - välillä oikein juoksulenkilläkin meinaa naurattaa kun kuulokkeissa kappaleet vaihtuu Vartiaisesta Metallicaan, Yöstä Museen, Sir Elwoodista Greendayhin... iskelmästä heviin, popista rokkiin :)

  VastaaPoista
 4. Heh, no on mullakin ja onhan tuo ihan ookoo, mutta en levyä ostaisi..tuskin tulisi kuunneltua kuin kerran. Mua alkaa kyllästyttämään niin nopeasti. :D Ennen olisin jaksanut kuunnella varmaan, mutta nykysin musta on tullut jonkinlainen musiikkisnobi tms. ;) Mun aivot vaatii sisällökkäämpää melodiaa, vaihtelua, raskaampaa - progempaa, mulle vain tulee ärsyyntynyt olo "tavallisesta" musiikista - kai tämä on joku vaihe.

  VastaaPoista
 5. Tuo Jenni on miehen työkaverin serkku:)

  Pepille onnea ja kivaa pääsiäisenaikaa!!!

  VastaaPoista
 6. Onnea Pepille ekasta nimpparipäivästä. Meilläkin Nella tyttönen saa tänä vuonna viettää ekaa oikeaa nimipäivää ja sitä odotellan. Se on jo pian 20.4. Harmi vaan kun oli lykätty Lauha nimen kanssa yksiin kun oletin että tulee samaan päivään Nelli tai Ella nimen kanssa. Mutta ei näköjään mitään logiikkaa. Nyt sit eka nimpparit ja sit 4pv päästä het synttärit.

  Aurinkoista pääsiäistä!

  Niina

  VastaaPoista
 7. Alkaa nää valokuvat olemaan kohillaan täällä blogissa! :P Jatka samaan malliin! :) Ja musa on hyvääää...

  -ukko ruutiksesta

  VastaaPoista
 8. Niina - ai eikö Nellankaan päivää ole ollut aiemmin? Nellihän tosiaan juhlii joskus heinäkuussa. Ja voi miten me ollaan aikoinaan mokattu nimiä antaessamme kun toisella tytöllä on nimpparit ollu heti, toisella ei ;)

  Ruutiksen ukolle vilkutukset, vai on kuvat nyt kohillaan ;) Iloista pääsiäistä sinne teidän poppoolle! Jäi rouvalle toivottelematta kun niin vähän nykysellään töissä nähdään...

  VastaaPoista
 9. Onnittelut myös Pepille <3!
  Ja hyvää pääsiäistä koko poppoolle!  Kiks

  VastaaPoista
 10. Hei Marja! 11 v. tyttöni harrastaa taitoluistelua ja hänen jalassaan (jalkaterän päällä) on ollut viiltävää kipua koko kevään ajan. Jalka magneettikuvattiin ja todettiin, että siinä on rasitusmurtuman "esiaste" ja ellei pidä harjoituksista/ liikunnasta taukoa seurauksena on murtuma. Tyttöni ei malttanut pitää kuin pari viikkoa taukoa luistelusta ja nyt on taas vähitellen palannut harrastuksensa pariin. Se kuitenkin auttoi, koska jalka oli täysin levossa = Käveli kepeillä eli ei edes astunut jalalla. Nyt on taas käynyt noin 3 kertaa viikossa harkoissa, eikä ainakaan vielä ole jalka tullut uudestaan kipeäksi. Yritä sinäkin malttaa pitää taukoa liikunnasta parin viikon ajan, jos se toisi helpotusta vaivaan. Tosin ymmärrän täysin miten vaikeaa se on, kun nyt juoksuilmat alkavat olla mitä ihanimmat :) T: Monikkomamma minäkin

  VastaaPoista
 11. Täällä myös fanitetaan Jenni Vartiaista!! Just katselin tänään uutta leyvä, mutta jäi vielä ostamatta. Kyllä kai se on pakko hankkia, edellinen oli ainakin kovin minun makuuni!

  VastaaPoista
 12. Loistava levy! Meni kylmät väreen moneen otteeseen, kun Seiliä kuuntelin. Aiemminkin tykännyt Jennistä, mutta nyt ehkä vähän mystisempi levy, kuin aiemmat. Aikuisempaan makuun?
  Tulispa taas pian uus levy! :D heh.

  VastaaPoista
 13. Onnea vielä tätäkin kautta ihanalle Peppi-tyttöselle ja iloista pääsiäistä koko perheelle :)

  VastaaPoista
 14. Ihanaa, että Peppi on saanut nimipäivän! Onnea!
  Minä tykkään myös Jenni Vartiaisesta. Kuten monesta muustakin laidasta laitaan...

  Hyvää pääsiäsitä!

  Ps. Toivottavasti jalka paranee!

  VastaaPoista
 15. Itse en ole suurikaan Jenni-fani, mutta kuuntelen kanssa musaa laidasta laitaan, joten meneehän tuokin.

  Myöshästyneet onnittelut Peppi-neidille. Mukavaa kun on saanut oman nimpparipäivän. Meillä sitä vielä odotellaan...

  Ja iloista Pääsiäistä teidän perheelle!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)