tiistaina, maaliskuuta 09, 2010

kevättä rinnassa


En kauheasti tänne normaaliblogin puolelle näitä korukuvia laittele mutta nyt ajattelin esitellä tämän yhden uutukaiseni... Innostuin näet eilen tekemään kaikenlaisista "jämähelmistä" itselleni korun... tarkoitus oli tehdä rannekoru mutta kun helmiä riitti, tulikin tästä kaulakoru :) Vaikka koruja säännöllisen epäsäännöllisesti väkerränkin, huomaan silti usein käyttäväni kaulallani ainoastaan jotain simppeliä hopeaketjua - tai korkeintaan yksiväristä helminauhaa. Joten nähtäväksi jää, osaanko tätä edes käyttää :)
Mutta tulipahan ainakin keväinen fiilis tätä korua tehdessä!



... ja mikä ettei tämä sopisi vaikkapa valkoisen paitapuseron seuraksi?!

Olenkin ollut tänä aamuna tehokas - kiitos kirkkaan auringonpaisteen. Vaikka tuo aurinko niiiiiiiin ihana onkin, paljastaa se pahus kaiken pölyn... joten pakko oli tarttua imuriin heti aamulla. Nyt on koti puhtaampi, ja petivaatteetkin puisteltuna :) Pepin kanssa vietämme siis kotipäivää, kuumetta tytössä vieläkin ihan reilusti. Nelli puolestaan lähti iskän kyydillä hoitoon - ja varsin mielellään lähtikin monen kotipäivän jälkeen :) Etätöiden lomassa ajattelin hieman surffailla josko huuto.netistä löytyisi tytöille kevätvaatetta.

Aurinkoa ja valoa,

15 kommenttia:

  1. Kaunis on! Pitääkin käydä pitkästä aikaa kurkkaas tuolla korublogissasikin.

    Iloista ja aurinkoista tiistaita sinne Vaaleanpunaiseen Hirsitaloon :)

    VastaaPoista
  2. Ihana! Mulla on sun korublogi jäänyt tuossa sivupalkissa täysin huomaamatta - sokia!

    itellä suunnittelussa koru tai pari töihin, jossa vois roikottaa sitä kulkulappusta - ne nauhat on järkkyjä... Mitä sinä tilaat helmet ym?

    VastaaPoista
  3. Sulla sitä todellakin on tuota silmää kauneudelle! Mihin ryhdytkin niin aina upeaa jälkeä! Miten se olis sen sun nettibutiikin perustaminen? :-D. Tyyli/ostoagenttinahan sä olet myös pistämätön, kih kih.....


    Kiks

    VastaaPoista
  4. Onpas kaunis!
    Ehdottomasti lähden tältä samalta istumalta korublogiisi vierailemaan :)

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis koru! Haaveena olisi opetella tuo jalo taito. Saas nähdä... ;) Ihana aurinko, kun jaksaa meitä herätellä eloon talven jälkeen. Mutta paljastaa kodin joka pölyhiukkasen ja ne ikkunat!!!

    VastaaPoista
  6. Arvaapas pitääkö meikäläisenkin taas väsätä muutama koru :) Kiitos inspiraatiosta! Pikaista paranemista pikku-neidille.

    VastaaPoista
  7. Eija-Riitta on niin kaunis ja tyylikäs..aina!
    Kiva koru, itsekin niitä värkkäilen..

    VastaaPoista
  8. Ihana tuo sydänriipus!! Ja korukin kaunis : )
    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  9. Tosi suloinen -aivan kuin karkkia. Tuo on karkkikoru :) Taasko teillä sairastellaan..voi harmitus sentään! Meilläkin sairasteltiin viikonloppuna :( Ei kivaa!

    VastaaPoista
  10. Ihana koru!! :)
    Nyt täytyy ihan kysäistä, kun en oo kovin kauaa sun blogia lukenut, että kuinka innostuit korujen teosta?? Kävitkö jonkun kurssin?? Entä onko sulla jotain valmiita malleja koruihin vai sommitteletko ihan itse kaikki??
    Mulla yks tuttu kans innostunut ihan hirmusesti korujen teosta ja se kävi jollain korukurssillakin, josta se innostus siis lähti.. :)

    VastaaPoista
  11. Kaunis koru, niin keväinen/kesäinen.

    VastaaPoista
  12. Todella kaunis koru. Voin hyvin kyvitella tuon valkoisen paitapuseron seuraksi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)