torstaina, maaliskuuta 25, 2010

humanity for all and ballerinas for me :)


Voi vitsit, että tykkään tästä minun rannekorustani! Ja taas on todettava, että yksinkertainen on kaunista... yksinkertainen nahkainen ranneke. Nyt vaan haluan näitä lisää - valkoisen ihan ehdottomasti kesäksi. Vaaleanpunaistakin ihastelin mutta ajattelin ettei se olisi niin kiva - no nyt tekee mieli sitäkin :) Ja näissä sentään osa rahoista menee hyvään tarkoitukseen - toivottavasti!!

Heti kun aurinko paistaa (täällä paistoi upeasti koko alkuviikon, nyt on harmaata, höh), tekisi mieleni viskata sukat pois jaloista ja siirtyä avokkaisiin, balleriinoihin, sandaaleihin... kunhan tuo lumi tuosta joskus (juhannuksena?) sulaa, niin sitten toteutan haaveeni kulkea vaikkapa tällaisissa kengissä.




Arvatkaapa mitä mulle kuuluu... poskiontelotulehdusta poden, mitäpä muutakaan...
Miten ihmeessä minulle aina tarttuukin kaikki tyttöjen flunssat - ja miten ihmeessä jokaisen flunssan seurauksena poden poskiontelotulehduksen?! Kierre alkoi minulla kun palasin äitiysloman jälkeen töihin - sitä aiemmin mulla ei ollut kertaakaan ollut moista vaivaa. Mutta sitten niitä onkin ollut, urakalla. Poskionteloleikkauksessakin olen jo kertaalleen käynyt mutta nyt tuntuu senkin helpottava vaikutus lakanneen. Plääh. Ja arvannette varmaan, että tämä olotila ei ole omiaan jumppa- ja juoksuharrastuksiini... mutta silti ajattelin kyllä singahtaa tänäkin iltana juoksulenkille - kun on totuttanut itsensä jokapäiväiseen kuntoiluun, kroppa ja ennenkaikkea mieli kaipaa päivittäistä endorfiiniannostaan :)

torstaitunnelmissa,

18 kommenttia:

  1. Kävin tutkimassa kans noita rannekkeita.. Voi kun haluisin kans. Ihania!

    Paranemisia sinne!!!

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä ihania noi rannekorut...saako niitä mistään verkkokaupasta tilattua? (himoshoppaajan pahin vihollinen tuo verkkokauppa ;).

    Ballerinoja myös hinguten ja kesää kovasti odotellen, Maria :)

    VastaaPoista
  3. Maria - juu juu ainakin Nelly.comista löytyy. Valitettavasti :D Pakko tilata valkoinen... Harmi vaan että olisi tullut edullisemmaksi ostaa sekin Tukholmasta.. eihän nuo nimittäin kovin edullisia ole...

    VastaaPoista
  4. Tuollaisen rannekorun haluaisin itsekin, erityisesti tuo valkoinen olisi mieleen :)

    Pikaista paranemista poskiontelotulehduksesta! Itse kaipailen spinningiin, nykyään liikunta on pääasiassa vaunulenkkeilyä. En ole viitsinyt kausikorttia kuntosalille nyt ottaa, kun ei ole aikaa käydä siellä tarpeeksi usein.

    VastaaPoista
  5. Jes, kiitos! Limpsin lompsin nelly.comiin :)

    VastaaPoista
  6. Winkwink: minä tilasin omani Humanityn nettikaupasta, tulee halvemmaksi kuin Nellystä :)

    Ja nuo on aivan iiiihania, multa löytyy juurikin ruskea ja valkoinen ja lisää halajan... Mustakin olisi kiva.

    VastaaPoista
  7. Eeih, älä houkuttele enemäpää! Tuota korua olen kuolannut jo pidempään ja kävin jo katsomassa sitä heidän omaa nettikauppaakin. Sieltä kautta tulisi ilmeisesti hiukan halvemmaksi.

    VastaaPoista
  8. Kauniita kenkiä!

    Pikaisia paranemisia sinulle! Muistathan kuitenkin, että kannattaa levätä kunnolla kun on kipeänä. Jälkitautina kun voi olla esim. sydänpussintulehdus joka voi olla todella vaarallinen. Tee vaikka jotain jumppaliikkeitä kotona :) Jos ei parane kunnolla taudeista (siis ei lepää) niin parantuminenkin venyy. Siispä kannattaa kunnolla parannella ja antaa vastustuskyvyn palautua. Tsemppiä! :) :)

    VastaaPoista
  9. Nuo alemmat kengät on namit! Oioi! :)

    Pidän myös tuosta rannekkeesta. Olen huono korujen käyttäjä, mutta tuo voisi toimia.
    korublogiasikin tuossa selailin, ja joitakin itselleni sopivia juttuja sieltä jo bongailin! ;)

    Koitahan parannella itseäsi. Tiedän niin tuon tunteen, kun mieli tekisi kuntoilemaan, mutta kroppa ei pysty. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  10. Ihania nuo molemmat kengät! Vitsi, että odotan kun pääsee pikkukengillä kulkemaan. Pitkän saapaskauden jälkeen tuollaiset tuntuvat ihanan raikkailta.

    Kivan kuuloinen Tukholman reissu, siellä on aina niin ihana fiilis!

    VastaaPoista
  11. Onpas kivoja! Hmmm...uskaltaiskohan tutustua lähemmin...

    Päiväkodin aloitus tuo siis taudit todellakin mukanaan...teillä vähän hassusti päin;)
    Ei mutta oikeesti, tylsää sairastaminen aina on, kovasti paranemisiia sinnepäin!

    VastaaPoista
  12. Ihania nuo rannekorut! En yleensä pidä tuollaisista mutta nuo... minullahan on synttärit ensiviikolla ;)

    VastaaPoista
  13. Mäkin taidan haluta tuollaisen korun! Ihania!

    Oletko kokeillut sarvikuonokannua poskionteloihin? Nimim. samat ongelmat täälläkin ;)

    VastaaPoista
  14. Pikaista paranemista ja aivan ihanat nuo alimmaiset kengät!

    VastaaPoista
  15. Makeita rannekkeita! Ja kivoja värejä vielä. Kaikki kelpais : )! Koetahan parantua pian! Niin, ja kiitos kaunis blogitunnustuksesta. Ilahduin kovin! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  16. Kivoja koruja ja kenkiä! Tulis jo kesä! Miekin suosittelen sua kokeilemaan sarvikuonoakannua ja suolahuuhtelua poskiontelovaivoihin! Apteekista löytyy kyseinen vekotin. Paranemisia! t Lissu

    VastaaPoista
  17. Pikaista paranemista ja jaksuja sinulle:-))
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Olen lukenut tekstejäsi jonkin aikaa, mutta nyt vasta kommentoin. Tosi kiva blogi sinulla! On niin henkilökohtainen mulle toi poskiontelovaiva, että ajattelin raapustaa nyt oman kommenttini: Aina nuhan tai flunssan jälkeen mulle iski tulehdus päälle, kunnes FES-leikkaus auttoi. Sinuna miettisin TOSI tarkkaan kovaa urheilua ton tulehduksen kanssa - itse sain aikoinaan keuhkokuumeen kun kävin body combatissa tulehdus ja antibiootit päällä. Sairaalareissuhan siitä tuli, eli ei kiva. Pikaista paranemista. ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)