lauantaina, helmikuuta 06, 2010

Pizza- ja karkkipäivä!


Ihanaa, lauantai!
Eilen illalla nukahdin piikkimatolle, telkan ääreen ja heräsin sieltä puoli kolmelta yöllä :D
Onneksi tänä aamuna kaikkia nukutti myöhään - olen itse nimittäin ollut ihan veto veks koko menneen viikon, johtunee poskiontelotulehduksesta mikä ei vaan millään ota helpottaakseen. Niin ja sinnikkäästä kuntoilusta, poskionteloitani uhmaten kävin taas ahkerasti salilla ja jumpilla... Eilen testasin miten jaksan vetää lempitunnit peräkkäin - ensin tunti combatia, sitten perään zumbaa. Hyvin jaksoi :) Vielä kun pääsisin taas juoksemaan, vaan penikkatauti vielä vaivaa - ja kylmää vettä kuluu... Tukholma lähestyy lähestymistään, ei kyllä kauhean lupaavalta vaikuta meikäläisen osalta. Mies puolestaan juoksee parinkympin lenkkejä ihan tuosta vaan... pikkasen on eri lähtökohdat maratonille meillä!

Tänään käväistiin mummivaarilassa ja kaupungilla, nyt pitäisi siivota mutta kun en millään pääse vauhtiin... Pakko olisi edes imuroida, jotta päästään saunaan ja lauantai-illan viettoon. Meillä on tänään pizzailta - tyttöjen toivomuksesta :) Ja pakkohan sitä oli käväistä ostamassa irtokarkkejakin, viikonlopun kunniaksi. Maanantaina taas tiukka linja, viikonloppuna saa hieman herkutella...


Huomenna paneudun sitten niihin synttäritarjottaviin, vinkkejäkin saa antaa!
Eksyin eilen jos jonkinlaisiin kakkublogeihin - voi hyvänen aika miten upeita kakkuja toiset osaa tehdä!
Minä tyydyn tilaamaan moisen jostain, kunhan osaisin päättää millaisen - meillä kun Nelli ei pidä mansikkakakusta (eikä siis mistään vastaavasta), Peppi puolestaan ei halua suklaakakkua :)
Ja minä haluan selvitä tänä vuonna yhdellä kakulla - mutta millä?! Siitä lisää huomenissa...

Leppoisaa lauantai-iltaa toivotellen,

5 kommenttia:

  1. Itsekin saa tehtyä näyttävän kakun, kun laittaa päälle syötävän kuvan. Sivuille pursottelee kermaa ja vähän hileitä ja helmiä, se on siinä =) Kuvia saa jos jonkinlaisia, eivätkä edes maksa paljon. Ja ovat helppoja, vaikka itse luulinkin hankaliksi siirtää.

    2 tyttelin äippä

    VastaaPoista
  2. Ihania herkkuja!! Mutta ei auta ;) Minun on pysyttävä totaalisesti pois kaikista herkuista!

    Kinuskikakku?? Prinsessakakun tyylinen marsipaanikuorrutteinen kakku?

    VastaaPoista
  3. Voi kun nuo salmiakit näyttää hyvältä! Minä oon kans joskus kokeillu juoksemista, mutta se ei vaan kertakaikkiaan ole vieny mukanaan! Meillä kans mies juoksee sen puolikkaan maratonin millon vaan ja joskus montakin kertaa viikossa, mutta olen luovuttanu ihan suosiolla :D

    VastaaPoista
  4. Käys kattomassa ideoita www.kinuskissa.fi tai www.ullanunelma.fi :P

    VastaaPoista
  5. Anonyymi - huoh, minä en osaa leipoa.. en ollenkaan. Saati että tekisin täytekakun :)

    Mar3ngi - joo, kinuskikakku on yhtenä vaihtoehtona :)

    Jemina - arvaa oonko jo kuluttanut monta tuntia noilla(kin) sivuilla. Surffailin varmaan about sadassa kakkublogissa :D Voi apua miten hienoja juttuja ihmiset osaa tehdä!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)