tiistaina, helmikuuta 16, 2010

lomaillen laskiaisena
Meillä alkoi  loma   l o m a    l  o   m    a  !!
Tosin mitään sen kummempia lomasuunnitelmia ei tälle lomalle ole tehtynä - reissurahat kun paloivat marraskuisella autonhakureissulla, ja tuleviin maratonreissuihin (Hampuri, Tukholma, New York) tulee palamaan rahaa niihinkin ihan kiitettävästi... Kotosalla siis vaan haaveillaan Thaimaan lämmöstä tai Alppien upeista maisemista... Onneksi on sentään pulkkamäet täälläkin :)

Luvassa ainakin kylpyläreissu ja mummiukkilassakin käydään - leppoisaa lomailua siis. Tämä kotona lomaileminen on vaan siitä niin tylsää kun kotityöt huhuilee mua taukoamatta.. päivät saisi kulumaan kaappeja ja laatikoita järjestellen, huuto.nettiin tyttöjen vaatteita laitellen, kirppiskamoja tsekkaillen, pyykäten, silittäen, imuroiden... niin ja maalatakin haluaisin pari kaapistoa ainakin... huoh!

Mutta nyt en tee mitään noista vaan lähden tyttöjen kanssa Heseen - lupasin tytöille, että tänään saavat valita mitä haluaisivat syödä - ja listalla siis ranskalaisia, kanafileitä ja hampurilaisia :) Virallisen syntymäpäivän kunniaksi - siitä on tänään tasan kuusi vuotta kun tapasimme tytöt ensimmäistä kertaa... ♥ miten vuodet on voineet mennäkin näin nopeasti?!


Leppoisaa laskiaistiistaita toivotellen, illan zumba-tuntia odotellen,

11 kommenttia:

 1. Onnea kuusivee prinsessoille!

  Mä ostin meidän kuopukselle mega-alesta (hintaa jäi 24,95e) Kappiksen tuollaisen pinkin kaksiosaisen toppapuvun. Näyttääpä tosi kivoilta teidän tytöillä. Meillä tulee käyttöön vasta ensi talvena.

  Mukavaa ja leppoisaa lomaa :).

  VastaaPoista
 2. Oikein hauskaa ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Ihana kun Nelli pitää eka kuvassa Pepin jaloista kiinni :-). Kuvaatko nyt tänne pääasiassa uudella kameralla?  Kiks (siitä samasta kamerasta vain haaveileva)

  VastaaPoista
 4. Lisäsin sinut blogiini, eikai haittaa? Jos haluat blogini lukijaksi, ilmoittele! :)

  VastaaPoista
 5. Hauskaa lomaa! Muistakaa laiskotella :)

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnittelut rinsessoille! Ja viettäkää ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa lomaa ja onnittelut prinsessoille!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille toivotuksista :)

  Marika - mä olen ollut (tai siis tytöt myös) TOSI tyytyväinen noihin KappAhlin toppiksiin! Hinta-laatusuhde aivan loistava. Malli sopivan kapea ja muutenkin kiva. Meillä on sekä haalarit että kaksiosaiset setit - nuo kaksiosaiset on tosi hyvän näköisetkin mun mielestä :)

  Kirsi - siis mähän kuvaan edelleen vanhalla kameralla :D En ole vielä ehtinyt opetella käyttämään uutta. Jukka kuvaa uudella. Tässä postauksessa nuo kuvat tytöistä on uudella otettuja. Synttärikuvat vanhalla.

  Naana - ei haittaa! Mitenkäs minä nyt pääsen vastavierailulle?!

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kun olit ilmestynyt blogini lukijaksi! :)
  Ihania ulkoilukuvia... Onnea teidän prinsessoille ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)