lauantaina, helmikuuta 20, 2010

laukkuja... haaveita ja omia



Lauantaipäivää, onpas taas kylmä... niin kylmä, että voi suosiolla uppoutua hetkeksi vaikkapa blogimaailmaan ja tehdä sarjassamme turhuuspostaus osa 123:n :) Joku toivoikin taannoin postausta laukuista ja tässä se tulee. 

Innoittajana tuo ylläoleva Longchampin laukku, Kate Mossin suunnittelema. Kolahtaa mun simppeliin makuuni ihan täysillä - sekä malliltaan että väriltään! Ja taitaisi tuo hieman edullisempikin olla kuin Mulberryn laukut mistä myös (monen muun tapaan) haaveilen... Jaahas ja muilta bloggaajilta sain kuulla, että tämä laukku on niin suosittu että ihan vallan jonotuslistalle joutuu mikäli tämän haluaa... hohhoijaa! Ei uskoisi, että eletään lama-aikoja...!

Alla kollaasia omista laukuistani - minulla on laukkuja (ainakin jos mieheltä kysytään ;) ) ihan liikaa, 
tässä niistä käytetyimmät. Katseltuani itse kuvat läpi, totesin että meikäläisellä tosiaan on yksinkertainen maku, myös laukuissa :)


Valkoinen kiiltäväpintainen More&Moren laukku punoshihnalla - lempparini kesäisin.


Kestosuosikkini musta Longchampin olanylimalli - niin kätevä ja ainakin mulla toimivin malli. Tällä hetkellä huomaan käyttäväni tätä mustaa laukkua eniten, löytyy myös ruskea ja oliivin värinen. Haaveilen myös siitä mustasta mallista missä ruskea canvas(?)hihna...


Longchampin nahkainen peruslaukku. Monta vuotta vanha mutta hyvin toimii ja palvelee edelleen... Riittävän tilava - mulla kun käsilaukussa on aina ihan liikaa tavaraa, mukaanlukien suosikkihiuslakkani - Sebastianin Super Shaper Plus, ei mikään maailman pienin pullo :D


Tämä Longchampin oliivin sävyinen veska ei ole ihan mun omin väri 
mutta väri sinänsä on kivan erikoinen.


Sitten kestosuosikkini nro 2. Mulberryn olanylilaukku, mallin nimeä en tähän hätään muista. Tästä olen pitänyt tosi paljon - sekä malliltaan että väriltään. Haaveilen saman tyylisestä Mulberrysta myös tummanruskeana ja mustana... :)


Tässä ikivanha laukkuni, vaalean konjakin (?) sävyistä nahkaa.. ostettu Espanjasta vuosia sitten. 
Sittemmin jäin harmittelemaan etten ostanut tätä myös mustana sillä tämä on ihanan simppeli!


Musta Lonchamp - kestosuosikkini nro 3. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, mun mielestäni :)
Konjakin sävyinen pieni Marc´o Polon olkalaukku, ihan kiva - mutta se hiuslakka ei tähän todellakaan mahdu :D


Tässä myös yksi lemppareistani - DKNY:n tummanruskea (on muuten tosi kiva sävy!) isohko laukku, vaihdettavalla hihnalla. Tämä canvashihna on lempparini, toinen hihna nahkaa. Tätä laukkua taisin käyttää koko viime syksyn. Olen tosi laiska vaihtamaan laukkua - aamuisin on aina niin kiire etten ehdi, iltaisin en jaksa..


Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä Rizzon laukku. Rakastan tämän väriä ja mallia - vaikka onkin ohuen nahkansa vuoksi hieman lötkö ja muodoton... ja kulunut, kissakin on ehtinyt tehdä tämän laukkuni kanssa tuttavuutta, naarmuja hieman siellä täällä...

Tällaisia veskoja siis minulta löytyy - miten ihmeessä näihinkin voi tulla himo?! :)

Leppoisaa pakkaslauantaita toivotellen,

17 kommenttia:

  1. Juu, kiitos! Kyllä mä ottaisin kaikki nuo. Eniten tarvitsisin yli olan laukkua jonne piilottaisi avaimet, huulipunat, meikkipuuterin ja kukkaron, puhelimen. Sitten toinen laukku jonne menisi tavaraa ja muutama kauppaostos.

    VastaaPoista
  2. Ihania laukkuja! Omissa haaveissa tällä hetkellä on Mulberry.
    Tiedätkö paljonko toi ylin Longchampin laukku maksaa? :)

    VastaaPoista
  3. Kauniit ja tyylikkäät laukut! Minäkin olen Longchamp fani, en juuri muita laukkuja käytäkään. Hinnan takia täytyy kuitenkin tyytyä vain muutamaan, minulla on 3 kpl ja niillä pärjään aika hyvin. Mutta haaveissa on pari lisää, sitten joskus ;-)

    VastaaPoista
  4. Ihania veskoja!!! Sama maku kuin minulla ja tuttu tuo kommentti, että laukkuja olisi liikaa... Voiko niitä muka olla liikaa? ;)

    Pakkasen takia täytynee eksyä nettiputiikkien saloihin, jos vaikka sattuisi kivoja laukkuja olemaan halvennuksessa...

    Pirteää pakkasviikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihania laukkuja. :P Mä olen kans laukkufriikki, ja lempparini on ehdottomasti burberry, guess ja tommy hilfiger. <3 Oisko sulla mitään laukkua jonka myisit? Mua niin himottais ostaa uus laukku taas kerran. :D

    Tarvisin sähköpostiosoitteesi, niin laitan kutsun blogiini.

    Ihanaa lauantaita!

    VastaaPoista
  6. Kauniita laukkuja! Tuollaisia tyylikkäitä ja yksinkertaisia. Mä luulen, että mitä yksinkertaisempi laukku (koskee kyllä myös vaatteita) niin sitä kauemmin sitä jaksaa katsoa ja käyttää. Jos on jotain ylimääräisiä härpäkkeitä ja killuttimia niin tuntuu, että sellaiseen kyllästyy nopeasti. Tykästyin tohon sun More&More laukkuun. On varmaan tosi kiva kesällä :)

    VastaaPoista
  7. ihania laukkuja! :) meidän isäntä ei ymmärrä alkuunkaan mihin tarvii useamman kuin yhden laukun ;P Ruukaamme aina siskon kanssa lainaillakin toisilta laukkuja vaikka niitä olisi omasta takaakin...:)

    VastaaPoista
  8. Halleluja! Täytyy todeta, että en todellakaan ole tuntenut Rouvan kaikkia intohimoja :-D


    Kiks

    VastaaPoista
  9. Kivoja laukkuja, samoja löytyy täältä :) Ei liene ylläri :)
    Minäkin tykästyin tohon ylimpään laukkuun, olin tänään sitä katsomassa Longchampilla mutta eihän niitä ollut. Oli kuulemma ollut pari kappaletta ja ne meni heti, joten jonotuslistalle olisin joutunut. Ostin sen sijaan toisen Lonkun, aika ihana sekin :)

    Mukavaa pakkasviikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Mä putosin,sori.
    Vaatehuoneesta löytyy tasan kaks käsveskaa,joista toisen oon saanu siskolta. En vaan osaa kulettaa laukkua mukana. Unohtasin sen satavarmasti johonkin. Jos minä sitten kun lapset on isoja...

    VastaaPoista
  11. Kaikkihan nuo ovat aivan järkeviä eli siten tarpeellisia. Mun paha tapa on vaihtaa laukkua kun se täyttyy ja siirrän vaan lompakaon tyhjään laukkuun. Hyi mua.

    VastaaPoista
  12. Kääks miten ihania laukkuja ihan kaikki!!! Mua ei kengät kiinnosta oikeastaan yhtään mutta laukkuja en voi vastustaa. Longchamp on suosikkini:D Minäkin ihastuin tuohon mustaan juuri tuolla olkahihnalla - mitä hintaluokkaa se oli, muistatko? Omistan tuon saman vihertävän Longchampin ja tykkään siitä väristä tosi paljon - just siks, kun se on vähän erilainen:D
    Viime kesänä hurahdin Marimekon laukkuihin - aivan ihania kesäkasseja!
    t. Anni

    VastaaPoista
  13. Mukavia laukkuja näyttää löytyvän! Olen samaa mieltä kuin joku tuossa aiemmin, että yksinkertaisiin laukkuihin ei kyllästy niin nopeasti! Itselläni on vain simppeleitä laukkuja ja yksivärisiä (kaapista löytyy muitakin kuin perusmustaa+ruskeeta+valkoista). Juuri inventoin laukkuni ja möin vähälle käytölle jääneet ja nyt siis uusia mahtuisi...haaveissa ollut jo jonkin aikaa Mulberryn eräs malli, jota ei enää valmisteta ja hieman harvinaisemmassa värissä, ei ole edes ebaysta vielä löytynyt eli "metsästys" jatkuu...

    -anne-

    VastaaPoista
  14. Ihanaa, että on muitakin laukkufriikkejä! Minä kyllä kuulun siihen kastiin, että laukku saa olla erikoisempikin. Tuo sinun valkoinen laukkusi on kyllä UPEA!
    Kiva, että pian on kevät ja saan kaivaa käyttöön oman valkoisen Marc O'Poloni..
    Niin ja juu, laukun pitää tosiaan olla tarpeeksi iso. Sain tässä laivatuliaisina mieheltäni Guessin laukun. Kiva se on, mutta liian pieni, snif.
    Terveisin: Nipsux

    VastaaPoista
  15. Hanna - mulla ei ole aavistustakaan mitä tuo Kate Mossin malli maksaa... monta sataa oletan. Eli haaveissa vain ainakin meikäläisen rahavaroilla =/ Josko parin vuoden päästä niitä saisi eBaysta tms. hieman edullisemmin :)

    Naana - mailiosoitteeni on marja72@gmail.com. Mies tuumii että voisin myydä vaikka noi kaikki laukkuni ;D On mulla muutama Gucci mitkä voisin myydä - eivät sitten olleetkaan se mun juttu...

    Minttu - toivottavasti et kauheen korkealta tippunut :) Vähemmillä laukuilla todellakin pärjäisi mutta mä olen toivoton tapaus... ja käytän laukkua päivittäin anyway.

    Anni - mun muistaakseni tuo musta Longchamp mustalla hihnalla maksaa about 140 euroa. Muutaman kympin kalliimpi kuin canvashihnaiset mallit.

    Kiva kun on teitä muitakin laukkufriikkejä :))

    VastaaPoista
  16. Pyyhin täällä kuolaa suunpielistä ja syyllinen on mikäs muukaan, kuin laukut :)
    Todella kauniita kappaleita olet onnistunut itsellesi haalimaan. Yksi kestosuosikeistani on tuo longchampin perus mustanahkainen ♥

    Tulevaksi kesäksi olen miettinyt Marimekon peruslaukkua, sitä yliolan. Mustana tai beigenä, valkoinenkin olisi ihana!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)