lauantaina, toukokuuta 23, 2009

New York New York...

Unohduin katselemaan vanhoja matkakuviamme ja päädyin toissakeväisen New Yorkin reissumme kuviin... reissusta lähtien minulla on ollut ikävä takaisin ja jo monesti olen uhonnut varaavani itselleni lennot ja lähteväni NYCiin tapaamaan vanhaa opiskelutoveriani Paulaa sekä tietysti shoppailemaan :) Ja nyt matkasta tullee totta - tosin vasta ensi syksynä mutta anyway :) Kävi nimittäin niin mahtava säkä, että mieheni sai kutsun New Yorkin maratonille ensi marraskuussa!! Sinne siis eivät kaikki halukkaat mahdu automaattisesti mukaan vaan osallistujat arvotaan - ellei sitten ole osallistunut "arvontaan" jo riittävän montaa kertaa tai juossut alle aikarajan... ja nyt siis onnetar suosi miestäni, jippii! Voitte arvata, että tieto sai meikäläisen kiljumaan riemusta ja hyppimään innosta :D Itse olen luvannut myös juosta maratonin, mutta vasta vuonna 2010 joten tämän tulevan reissun saan vain nauttia - istua kahviloissa, kierrellä nähtävyyksiä, ja tietenkin shoppailla ;) Edellyttäen, että saan matkakassaa kerrytettyä riittävästi ennen tuota reissua... säästäminen siis alkakoon! Tosin sitä ennen piipahdamme Tukholman maratonilla ensi viikonloppuna :))

Kuten kuvista huomaa, kävimme viimeksi New Yorkissa huhtikuussa, juuri ennen kirsikkapuiden kukintaa - tuolloin päätin, että seuraavalla kerralla näen tuon kukkaloiston... tai joulutunnelman isoine joulukuusineen ja ihmiset luistelemassa Rockefeller Centerissa... mutta kaikkea ei voi saada!

I have spent the evening watching our photos, taken from our journeys... and ended up remembering our journey to New York two years ago. The reason of remembering New York is that my husband has been accepted to take part in the New York City Marathon 2009 on next November!! I am sooooooo thrilled :) So many times I have dreamed of travelling there again and now it is going to be true, wow! I see myself already wandering through Manhattan, sitting at Starbucks, and shopping until I drop - which is not going happen because I love shopping ;D Now I have to start saving money for the trip... NY, here we come!

matkamuistotunnelmissa lauantai-iltaansa viettäen,

5 kommenttia:

 1. Tahtoo kans...minä reissaan hyvän ystäväni kanssa yleensä shoppailemassa jne. Viime kesänä oltiin Pariisissa, ja ehkä vuoden päästä sitten seuraavalle reissulle. Haluaiskohan minunkin mies alkaa harrastamaan juoksua ; )

  VastaaPoista
 2. PrinsessaTrio - minä totesin miehelleni kun pari vuotta sitten hurahti juoksemiseen aivan totaalisesti, että lupaan lähteä mukaan kannustamaan ihan minne päin maailmaa tahansa ;) Ja tästä se sitten lähtee... tosin kalliiksi moiset reissut tulevat :( Shoppailureissut ystävien kesken kuulostavat ihanan rentouttavilta - ja kalliilta ;D Minäkin kaipaisin välillä reissaamista naisporukalla, yleensä kun liikutaan joko miehen kanssa tai koko perheen voimin...

  VastaaPoista
 3. Mekin olimme toissakesänä perheen kanssa New Yorkissa ja ihastuin heti tuohon elämää sykkivään kaupunkiin! Aivan ihania kahviloita, kadut täynnä elämää ja ne kaupat! Oh no!!!

  Itsellä ei ole varmuutta, koska taas New Yorkiin pääsemme. Mutta ehkä loppuvuodesta, sillä mieheni veli on muuttamassa New Yorkin kupeeseen syyskuussa... ;-)

  VastaaPoista
 4. Matkakuumetta täälläkin! Vuosia olen haaveillut Amerikan matkasta ja aikaa sitten sanoin, että kun täytän 40 vuotta menen, ellen aiemmin ole päässyt. Suunnitelmissa matka samaan paikkaan samaan aikaan kuin te, kera ystävättären. Kohta on näet 40 mittarissa.
  Palaan jossakin kohtaa koruasiaan, kävin jo blogissa kuolaamassa;)

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla! Lisäsin sinut välittömästi suosikkeihini. :)

  P.S. Asutaan näemmä samassa kaupungissa ja harrastetaan molemmat viikottain combatia ja pumppia - mahdetaankohan nähdä useinkin? ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)